Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.414
Καλησπερα πριν απο λιγα λεπτα μπηκα στο νημα των κοριτσιων Εμιλυ Και Λιζα και απαντησα στο λαμογιο τον Bigdadyss γιατι διασπερνει ειδησεις ψευδεις οτι δουλευω .Επειδη με ξερετε εδω μεσα ξερετε οτι σταματησα να δουλευω καιρο τωρα γιατι ανεκαθεν ειχα προβλημα με την καθαριοτητα ποσο τωρα με αυτο που μας προεκυψε εχω χεστ.ι επανω μου.Αυτο το γιδι δεν εχει δουλεια να κανει λογω κολληματος που εχει προσπαθει να με διαβαλλει.Ζητω απο τον ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ να τον βαλει στην θεση του για τις ψευδεις ειδησεις που λεει σε διαφορα νηματα για εμενα σας παρακαλω πολυ .Ελεος πια με αυτο το υποκειμενο πια.Και να διαγραψει την κριτικη για μενα γιατι ολα ειναι ψεματα ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος πλεον.Για ολους εσας που ακομα διαβαζετε το νημα μου ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ειμαστε ακομα στην αρχη και θελει την προσοχη ολων μας για να μην ξεφυγει η διασταση του ιου.Το ξαναγραψα βρειτε τα με ανθρωπους που ειχατε παραμελησει μεσα στην οικογενεια σας χαρειτε και παιξτε με τα παιδια σας δειτε ταινιες οπως κανω και εγω παιξτε επιτραπεζια λυστε σταυρολεξα κατι που να περνα οσο γινετε πιο ομορφη η μερα σας.Και τηλεφωνειστε τους γονεις σας πειτε τους ευχαριστα λογια δωστε τους κουραγιο......ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ........