Εμένα μου έχει πει ότι είναι 32 ετών.Σίγουρα το nickname που έβαλε όταν άνοιξε το λογ/σμο ήταν λάθος,αλλά πρέπει να είσαι διανοητικά καθυστερημένος να βλέπεις το προφίλ μιας κοπέλας που έχει τόσα χρόνια λογαριασμό εδώ και να νομίζεις ότι είναι πιπίνι ακόμα!Και 18 ετών να είχε ανοίξει το λογ/σμο μετά από 8 χρόνια θα ήταν 26 που δε λες καμία κοπέλα πιπίνι!Η κοπέλα είναι μια χαρά.Ναι,δεν έρχεται στο ραντεβού ντυμένη σουπερ.Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του.Εμένα δε με ενδιαφέρει πώς θα έρθει η κοπέλα,αλλά πώς θα είναι όταν γδυθεί.Και η Άννα είναι μια χαρά κοπέλα.Ναι,δεν έχει το σώμα μοντέλου,δεν είναι μοντέλο,είναι μια καθημερινή κοπέλα.Αν θέλεις μοντέλο υπάρχουν επιλογές με πολλαπλάσια αμοιβή όμως.Το να ψάχνεις το μοντέλο με 80€ είναι ουτοπία.Αν δώσεις 300€+ θα βρεις μοντέλο.Τώρα αν στο κρεβάτι είναι πτώμα άλλο θέμα,εσύ μοντέλο θα πάρεις.Η Άννα για εμένα στο κρεβάτι είναι μια χαρά.Αν είσαι πορνοστάρ,αν έχεις εμπειρίες πάνω από το μέσο όρο θα σου φανεί "λίγη",αλλά δεν είμαστε όλοι πορνοστάρ.Βέβαια εδώ μέσα όλοι νομίζουν ότι είναι οι σουπερ γαμιάδες,είναι γνωστό αυτό!!!
Ο άλλος στη χθεσινή μου κριτική γράφει "είσαι τυχερός που δεν κόλλησες αφροδίσιο".Έχει κολλήσει κάποιος αφροδίσιο από την Άννα;Είδατε σημάδια που παραπέμπουν σε αφροδίσιο;Διότι εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο.Αν κάποιος έχει τέτοια αρνητική εμπειρία θα έπρεπε να μας το είχε πει,αλλιώς το θεωρώ ως ψεύδος που κάνει κακό όχι μόνο στην κοπέλα,που στην τελική ανάλυση δε με ενδιαφέρει διότι δεν είμαι νταβατζής της,αλλά και σε όποιον θέλει να τη συναντήσει να περάσει καλά που δε θα το κάνει.
Έχω κάνει αρκετές συναντήσεις με την Άννα και πάντα περνάω καλά.Έρχεται στην ώρα της,κάποιες φορές μου έχει στείλει μήνυμα ότι μπορεί να αργήσει λίγο,και τη διευκολύνω διότι δε θέλω να έρθει αγχωμένη και το άγχος να εμφανιστεί και στο κρεβάτι,διότι όσο και αν προσπαθήσει να το κρύψει θα εμφανιστεί.Άνθρωποι είμαστε μπορεί ν΄αργήσουμε και 10 λεπτά δε θα της βάλω αρνητικό βαθμό για μία φορά στις τόσες.Αλλά πάντα σε ειδοποιεί δεν περιμένεις έτσι.
Συμπερασματικά,όποιος θεωρεί ότι δεν αξίζει απλώς δεν τη συναντά ξανά.Ή αν κάποιος θεωρεί ότι από τις περιγραφές δεν είναι αυτό που θέλει δεν τη συναντάει.Τώρα συγκρίσεις με άλλες κοπέλες,με πορνοστάρ,με μοντέλα,είναι για να γεμίζουν με bytes τον server.