Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.368
σμπρωχνεις τιποτα ? η το εχεις κοψει το αθλημα .....τα βυζια σου τα ερμαφροδιτα μιλαμε!!!!!!!!!!
εχτες εσπρωχνα.....εχω χρονια ακομα !!!!!σμπρωχνεις τιποτα ? η το εχεις κοψει το αθλημα .....
μολις τα εφτυσε το ac με αυτα που βλεπουμεΝα περασετε ενα δροσερο απογευμα .....
τον ηπιες.....μολις τα εφτυσε το ac με αυτα που βλεπουμε
ρε παλιοπαιδο πιπερι θα σου βαλω.... δεν σου εχω πεινα εισαι καλο boyτον ηπιες.....
το καλυτερο.....ρε παλιοπαιδο πιπερι θα σου βαλω.... δεν σου εχω πεινα εισαι καλο boy
Αυτά τα λακακια χαμηλά στην πλάτη, δεν τα έχουν όλες!Να περασετε ενα δροσερο απογευμα .....
Μάλλον σε πήρανε χαμπάρι...Μία νέα κριτική που έγραψα για το δεύτερο ραντεβου μου με την Άννα γιατί δεν ανέβηκε;
Τι χαμπάρι με πηραν ρε ηλίθιε;Μάλλον σε πήρανε χαμπάρι...
δεν ξερω αν ισχυει αυτο που γραφτηκε πιο πανω και δεν με ενδιαφερει κιολας,αλλα υπαρχει συμφωνα με τους κανονες του σαιτ,χρονικος περιορισμος,αν θελει να γραψει καποιος κριτικη για την ιδια κοπελλα,σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα που θελεις εσυ,για ευνοητους λογους.Τι χαμπάρι με πηραν ρε ηλίθιε;
Στα νέα μέλη δε φαίνεται το τηλέφωνο. Πρέπει να συμπληρώσουν 5 ή 10 σχόλια για να εμφανιστούν οι λεπτομέρειες.Καλησπερα φίλε.. Ακριβώς από πάνω στη φωτογραφία της αν κοιτάξεις γράφει το τηλέφωνο της στην υπογραφή της..