Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.443
- Πόντοι
- 4.496
Καλες διακοπεςΚαλησπερα την Παρασκευη 25 μηνος φευγω για διακοπουλες θα ειμαι ξανα διαθεσιμη στις 7 Σεπτεμβρη... να ειστε ολοι γεροι και δυνατοι ....
Καλες διακοπεςΚαλησπερα την Παρασκευη 25 μηνος φευγω για διακοπουλες θα ειμαι ξανα διαθεσιμη στις 7 Σεπτεμβρη... να ειστε ολοι γεροι και δυνατοι ....
Αννα...μενοι μονιμα και σταθερα με την παρτη σου...κι ετσι θα παραμεινουμε!!!!Don t worry...be happy and horny baby!!!!Καλες διακοπες ξανα...και γυρνα πισω...με φορα και φουλ καβλα!!!Καλησπερα την Παρασκευη 25 μηνος φευγω για διακοπουλες θα ειμαι ξανα διαθεσιμη στις 7 Σεπτεμβρη... να ειστε ολοι γεροι και δυνατοι ....
Ο ποπος δε δινεται.σωστα θυμαμαι?Να εχετε ενα ομορφο απογευμα και ενα επισης πανεμορφο και δροσερο σαββατοκυριακο ...
Σωστα θυμασαι.Ο ποπος δε δινεται.σωστα θυμαμαι?
Εγγύηση το κορίτσι για πολύ VFM !!!Καλησπερα την Παρασκευη 25 μηνος φευγω για διακοπουλες θα ειμαι ξανα διαθεσιμη στις 7 Σεπτεμβρη... να ειστε ολοι γεροι και δυνατοι ....
Τι να κανεις κι εσύ κουκλα μου, ένα χειμώνα γαμήθηκες στην δουλειά, καιρός να πας για χαλαρωμα................ που θα πας δεν μας είπες όμωςΚαλησπερα την Παρασκευη 25 μηνος φευγω για διακοπουλες θα ειμαι ξανα διαθεσιμη στις 7 Σεπτεμβρη... να ειστε ολοι γεροι και δυνατοι ....
Ένα πουλάκι μου είπε ότι η Αννούλα θα πίνει τα Mojito της και τα Mai-Tai της στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής...Τι να κανεις κι εσύ κουκλα μου, ένα χειμώνα γαμήθηκες στην δουλειά, καιρός να πας για χαλαρωμα................ που θα πας δεν μας είπες όμως
Το τριτο ποδι δεν ειναι το αγιο ορος?Ένα πουλάκι μου είπε ότι η Αννούλα θα πίνει τα Mojito της και τα Mai-Tai της στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής...
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις,ελπίζω να καταλαβαίνεις το αλληγορικό νόημα της υπόθεσης.Το τριτο ποδι δεν ειναι το αγιο ορος?
Κόρμαρε να σε γλείφω μέχρι να πάθει αγκύλωση η γλώσσα μου !!!Στο τριτο ποδι της Χαλκιδικης
Ποιο τριτο ποδι καβλοκαβλιαρα γυνη...ολη η Χαλδικη εγινε...Βυζαντινη Αυτοκρατορια!!!!Μεγαλειαααα...ξανα!!!Στο τριτο ποδι της Χαλκιδικης
Ήρθε και η επιβεβαίωση...Στο τριτο ποδι της Χαλκιδικης
Πωπω πωπω κατι φυσικες βυζαρες που θα χαρουν στο τριτο ποδιΣτο τριτο ποδι της Χαλκιδικης
Ωραια λαχταριστα βυζια να μεινεις εκει μεσα.και το μουνι βεβαια απο κατω πρεπει να βγαζει πετιμεζιΣτο τριτο ποδι της Χαλκιδικης
Μέλι λέμε...πεφτεις να γλυψεις και βγαινει η γλώσσα σου τούμπανο...σαν να επιτέθηκε σμήνος απο μέλισσες!!!!Πωπω πωπω κατι φυσικες βυζαρες που θα χαρουν στο τριτο ποδι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραια λαχταριστα βυζια να μεινεις εκει μεσα.και το μουνι βεβαια απο κατω πρεπει να βγαζει πετιμεζι
Δεν ειχα ασχοληθει με τη κοπελα.με τρελανε η τελευταια φωτο με τα βυζια της και με τη γραμμη,που σχηματιζουν τα μουνοχειλα της.Πωπω πωπω κατι φυσικες βυζαρες που θα χαρουν στο τριτο ποδι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραια λαχταριστα βυζια να μεινεις εκει μεσα.και το μουνι βεβαια απο κατω πρεπει να βγαζει πετιμεζι
Άψογο και ιδιαίτερα θελκτικο στήθος. Ξυπνάνε όλα μας τα ένστικτα και θέλουμε τόσο πολύ να το φροντίσουμε για μας ταΐζειΣτο τριτο ποδι της Χαλκιδικης
Φίλε μλμ για πολυυυυυυ VFM ,με φοβερό φυσικό στήθος !!!Δεν ειχα ασχοληθει με τη κοπελα.με τρελανε η τελευταια φωτο με τα βυζια της και με τη γραμμη,που σχηματιζουν τα μουνοχειλα της.