Darios2131
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Like
- 482
- Πόντοι
- 20
Υπάρχουν δύο κατηγορίες γαμησιου στις ανεξάρτητες του κατοσταρικου, το τέλειο με την Άννα και το "χυσε να φύγω " με τις άλλες
Ήθελα να ήξερα ποιος είναι αυτός ο άρχοντας που κούμπωσε το ροδοπεταλο στην όμορφη αυτή τρυπούλα... ΚακουργεΚαλησπερα απο την πεμπτη 3 του μηνος θα λειπω μεχρι τις 10 αυγουστου για ολιγοημερες διακοπες....
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις φιλοφρονήσεις, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και ελπίζω να απολαμβάνεις το αποτέλεσμα των καλλιτεχνικών φωτογραφιών...Ήθελα να ήξερα ποιος είναι αυτός ο άρχοντας που κούμπωσε το ροδοπεταλο στην όμορφη αυτή τρυπούλα... Κακουργε
Λιώσαμε...κι εμεις...και οι μπανάνες!!!!Μεινε οπως εισαι...μην αλλαζεις τίποτα κοριτσάρα μου απαιχτη!!!Σύντομα ξανα...απο κοντά!!!Φιλια πολλά παντού..βαθειά!!!!Και ενα βιντεο που μου εχετε ζητησει....φιλακια πολλα....
Καλά να περάσεις Άννα , χαίρομαι που σε έχω συναντήσει και θα σε ξανασυναντήσω γιατί είσαι ωραίο τυπάκι και ξηγημενο.Μια διορθωση 27 του μηνος με 10 Αυγουστου θα λειπω....φιλια πολλα.....
Καλά να περάσεις!!!Μια διορθωση 27 του μηνος με 10 Αυγουστου θα λειπω....φιλια πολλα.....
Είσαι άρχοντας... Έχεις βέβαια και καλό μοντέλο για να δουλέψεις.!Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις φιλοφρονήσεις, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και ελπίζω να απολαμβάνεις το αποτέλεσμα των καλλιτεχνικών φωτογραφιών...
Η Αννούλα είναι μέσα στην καύλα...η συνέχεια επί της οθόνης...Είσαι άρχοντας... Έχεις βέβαια και καλό μοντέλο για να δουλέψεις.!
καυλα εισαι αννα. Εχω πολυ καιρο να σε δω, αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα επαναλαβουμε. Οτι καλυτερο αυτο το κοριτσι. Απιστευτη απλα. Σε ολα τα επιπεδα, μετα την πραξη μεχρι και τα προσωπικα μας λεγαμε. ΦοβερηΚαλη εβδομαδα με δυναμη και υγεια.....
Μας την εξασφαλισες...λιωσιμο...στην λαβα σου!!!!Καλη εβδομαδα με δυναμη και υγεια.....
Νορμάλ είναι με κάπως πιο μικρό κώλο απ' ότι θα περίμενα.Καλησπέρα βλέπω ότι η κοπέλα από σώμα είναι αστέρι από φάτσα τι λέει όμως είναι όμορφη είναι σκυλε τι φάση?? Ευχαριστώ πολύ!!
Καλές διακοπές κούκλα μου,να περάσεις υπέροχα και να μας γυρίσεις ανανεωμένη και με το κατάλληλο μαύρισμα ...Μια διορθωση 27 του μηνος με 10 Αυγουστου θα λειπω....φιλια πολλα.....
Καλησπέρα βλέπω ότι η κοπέλα από σώμα είναι αστέρι από φάτσα τι λέει όμως είναι όμορφη είναι σκυλε τι φάση?? Ευχαριστώ πολύ!!