leo1908
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.065
- Πόντοι
- 201
Έχεις pm,για να μην γράφουμε για άλλη κοπέλα στο νήμα της πιπινακι.Τhanks ψαχνω μια Αννα που εχει ετσι δηλωνει φοιτητρια αν γνωριζει κανεις
Έχεις pm,για να μην γράφουμε για άλλη κοπέλα στο νήμα της πιπινακι.Τhanks ψαχνω μια Αννα που εχει ετσι δηλωνει φοιτητρια αν γνωριζει κανεις
Τα κονδυλώματα προέρχονται από τον HPV που είναι ιοςΤους χαρακτηρισμούς δεν θα τους σχολιάσω, εκτιθεσαι μόνος σου.Αλλα σε ποιόν ιό αναφέρεσαι;Εσύ για κονδυλώματα ξεκίνησες και σε ιό καταλήγεις...αφού κατάλαβες ότι δεν πιάνει η λάσπη στον ανεμιστήρα.
Κλείσε ραντεβού με την βρωμιάρα που έχει ιούς και θα σε δω μετα αν κλαις ή όχιΤι να πει ρε φίλε το παλληκάρι ο θεός να το κάνει... κλαίει καλύτερα και από επαγγελματία μοιρολογιστρα
ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ.Κλείσε ραντεβού με την βρωμιάρα που έχει ιούς και θα σε δω μετα αν κλαις ή όχι
Και θα έπρεπε να κλειστεί στο σπίτι για 2-3 εβδομάδες;μήπως να έμπαινε και σε καραντίνα;Για εμάς που ξέρουμε την Άννα,όσα γράφεις και περιγράφεις είναι ανυπόστατα.Το ποιος είσαι είναι δεδομένο πλέον...δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου.Καλη τύχη και καλά μυαλά.Κλείσε ραντεβού με την βρωμιάρα που έχει ιούς και θα σε δω μετα αν κλαις ή όχι
το στυλ της τοποθετησης σου μοιαζει σαν μια οπου ελεγε οτι την απειλησαν κ καλεσαν στο σπιτι της οτι θα της ριξουν βιτριολι κ μετα απο 4 5 λεπτα κρισης που ειχε παθει κ της ειπαν παρε την αστυνομια κατεληξε να μιλαει για το giveaway της ...[ σωματικη&ψυχική ισσοροπια παιδιααααααα ειναιι το παν ]Κλείσε ραντεβού με την βρωμιάρα που έχει ιούς και θα σε δω μετα αν κλαις ή όχι
Όχι φίλε μου.Κανει σκουιρτινγκ η αννα παιδια?
Καλή σου μέρα μαναρακι να περνάς όμορφαΝα εχετε ενα ομορφο σαββατοκυριακο.....
Θα σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι και θα ζαλιστείς μανούλα μου... Αλλά από στήσιμο τα σπαςΝα εχετε ενα ομορφο σαββατοκυριακο.....
καλο μηνα κουκλι μου ομορφο!!!Καλησπερα και καλο μηνα με δυναμη υγεια και πολυ ευτυχια.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και πολυ χαμογελο....
Καλό μήνα μωράκιΚαλησπερα και καλο μηνα με δυναμη υγεια και πολυ ευτυχια.....
Και πολυ χαμογελο....
Tωρα μάλιστα... Άνοιξε το μάτι μαςΚαλησπερα και καλο μηνα με δυναμη υγεια και πολυ ευτυχια.....
Και πολυ χαμογελο....