alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.795
- Πόντοι
- 1.206
Καλημερα και καλη εβδομαδα με δυναμη και υγεια....
Ωραία φωτό με τον στύλο ανάμεσα στα κωλομερια
Καλημερα και καλη εβδομαδα με δυναμη και υγεια....
Την καλυτερη να εχεις...μεχρι την επομενη υπεροπλο!!!!Συντομα και παλι λαιβ...οι ευχες !!!!Καλημερα και καλη εβδομαδα με δυναμη και υγεια....
Πεστα κι εσυ ρε συναγωνιστη...του γιατρου ειναι πολλοι το ξερουμε...αλλα οχι να μπερδευουμε και τις ειδικοτητες...analyse this!!!!
Τουρκικοκαπουτσίνοι ή το ρίξαμε στα φρέντο?
ορίστε κι εγώ
Τουρκικοελληνικό
Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος προμοτορας η οτιδηποτε αλλο...αρκει να εισαι ενας εμπαθης κοπανος που πληρωνει ενα (τιμιο και ωραιο) 80ρι για να πηδηξει ενα πολυ ωραιο γκομενακι της διπλανης πορτας και θεωρει οτι θα ζησει την απολυτη τσοντα της χιλιετιας...και σιγουρα θα περναγε πολυ καλυτερα αν δεν ηταν ψωνιο και παιδακι απο τα λιγα!!!Αυτο ειναι το clue απο μενα!!!!Κσι πολυ ασχοληθηκαμε...θεωρω!!!!Γιατί έγραψε αυτή την παπάτζα ; Υπάρχει καμία συγκεκριμένη ιδέα ; Δεν έχει γράψει πουθενά κανά προμοτοριλίκι άλλης ...
όπως τόσοι προμότορες ! Απλός hater ;;
Μία μπανιέρα μουνι.. Ότι καλύτεροΚαλο απογευμα με πολλα χαμογελα....
Οι πιο ωραίες βυζάρες στο bou.comΚαλο απογευμα με πολλα χαμογελα....
επειδη εισαι καραγκιοζης , γιατι δεν μας δειχνεις αποδειξεις , οτι οντως κολλησες και οτι σε κολλησε η Αννα ? Και πως εξηγεις πως τοσοι και τοσοι εχουν δοκιμασει , αλλα μονο εσυ εβγαλες κονδυλωματα ? Επισης , γελαω που λες οτι η κοπελα ειναι απλυτη , γιατι πλενετε μπροστα στον πελατη πριν ξεκινησει το ραντεβου.έστειλα χθες κριτική, δεν την ανέβασαν. Την βάζω εδώ, για την προφύλαξη των μυστών
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συνάντηση περίπου πριν κάνα εξάμηνο. Ανοίγω την πόρτα και αντικρύζω ένα μπάζο. Δεν έκλεισα κατάμουτρα την πόρτα (όπως θα έπρεπε) αλλά την υποδέχθηκα μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου, μιας και οι κριτικές για τις υπηρεσίες ήταν πολύ καλές, οπότε λέω θα με αποζημιώσει με το καλύτερο πήδημα. Δίνω κάποια φιλιά (τι το θελα) και μου παίρνει μια πίπα απλώς καλή. Στο γαμίση ήταν καλούτσικη αλλά με τέτοιο σώμα και ειδικά πρόσωπο, να με πλήρωναν δεν θα την ξαναγαμούσα. Περνάν κάνα 2 βδομάδες και το στόμα μου γέμισε σπυράκια που έτσουζαν. Πάω σε έναν γιατρό και μου είπε ότι είναι αφροδίσιο νόσημα. Το ζήτημα είναι ότι το κόλλησα και στην κοπέλα μου, η οποία με χώρισε ύστερα από αυτό. Να σημειώσω ότι δεν πήγα με άλλες πουτάνες τον τελευταίο χρόνο. Μετά από 5 μήνες ο πούτσος μου έβγαλε άσπρα σπυράκια τα οποία ήταν κονδυλώματα. Η τύπισσα (το πιπινάκι τρομάρα του, που δείχνει για 40ντάρα), το ήξερε ότι έχει κονδυλώματα αλλά συνέχιζε την "δουλειά" κανονικά, κολλώντας συνειδητά και άλλους μύστες. ΝΤΡΟΠΗ σου Άννα...
Πρόσεχε πως μιλάς αλήτη. Τι θες να σου δείξω; την πούτσα μου ρε gay; Πληθηκε μπροστά μου στα γρήγορα, τον κώλο της που είχε χέσει δεν τον έπλυνε, ούτε τον σκούπισε καλα με χαρτί.Τα κονδύλώματα, για να μαθαίνεις, τα βγάζουν το 10% από αυτούς που μολύνθηκαν με HPV.επειδη εισαι καραγκιοζης , γιατι δεν μας δειχνεις αποδειξεις , οτι οντως κολλησες και οτι σε κολλησε η Αννα ? Και πως εξηγεις πως τοσοι και τοσοι εχουν δοκιμασει , αλλα μονο εσυ εβγαλες κονδυλωματα ? Επισης , γελαω που λες οτι η κοπελα ειναι απλυτη , γιατι πλενετε μπροστα στον πελατη πριν ξεκινησει το ραντεβου.