Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.490
Βυζάρες!!Και πολλα πολλα φιλακια....
Κορμάρα.!!!!!Και πολλα πολλα φιλακια....
Παιδια καποιος που εχει βρεθει μαζι της ας μου πει οι βυζαρες της ειναι τοσο ωραιες οσο στις φωτο?
Ότι βλέπεις..Παιδια καποιος που εχει βρεθει μαζι της ας μου πει οι βυζαρες της ειναι τοσο ωραιες οσο στις φωτο?
BYZAΡΕΣ..........ΓΙΑ ΧΥΣΙΜΟΠαιδια καποιος που εχει βρεθει μαζι της ας μου πει οι βυζαρες της ειναι τοσο ωραιες οσο στις φωτο?
Επαληθεύω και εγώ. Την έχω συναντήσει δυο φορές και έχει πολύ ωραία βυζια.Παιδια καποιος που εχει βρεθει μαζι της ας μου πει οι βυζαρες της ειναι τοσο ωραιες οσο στις φωτο?
Καλό μήνα όμορφη γυναίκα.!!!Καλο μηνα σε ολους με υγεια ευτυχια και πολλα χαμογελα....
Ηλικία;Ότι βλέπεις..
φορτωμένες γάλα..
Στα 35 την κάνω..Ηλικία;
δύσκολο….εμενα μου εχει πει προπερσι οτι ειναι γεννηθεισα το 1992. δεν βρηκα λογο για να εχει πει ψεμματα. απλα το Αννα Πιπινακι το κρατησε απο τοτε που ξεκινησε και ηταν πιο μικρη ηλικιακα.
τελος παντων, δεν μπορουμε να αποδειξουμε απο εδω τιποτα. και δεν εχει και καμια σημασια.δύσκολο….
πολύ δύσκολο αν κρίνει κάποιος από τα χέρια ή από λαιμό.εμενα μου εχει πει προπερσι οτι ειναι γεννηθεισα το 1992. δεν βρηκα λογο για να εχει πει ψεμματα. απλα το Αννα Πιπινακι το κρατησε απο τοτε που ξεκινησε και ηταν πιο μικρη ηλικιακα.