Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.834
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Τελειοοοοο!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Τελειοοοοο!!!
Γειά σου Αννούλα με τα τρελλά στησίματα και την κολάρα φάτσα κάρτα............μιλάμε για πολλά εγκεφαλικά!!!!!καλημερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου ευχαριστω πολυ για τα ομορφα μηνυματα σας ακομη και για τα μη συμπαθητικα. σε ολους σας ευχομε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να περασετε ομορφα στις ΓΙΟΡΤΕς.επισης χρονια πολλα στους ΣΠΥΡΟΥΣ που γιορταζουνε σημερα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
φιλακια μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γειά σου Αννούλα με τα τρελλά στησίματα και την κολάρα φάτσα κάρτα............μιλάμε για πολλά εγκεφαλικά!!!!!
καλημερα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημέρα Αννούλα!
Αννουλα με τον θεικο σου κωλο!!!καλημερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου ευχαριστω πολυ για τα ομορφα μηνυματα σας ακομη και για τα μη συμπαθητικα. σε ολους σας ευχομε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να περασετε ομορφα στις ΓΙΟΡΤΕς.επισης χρονια πολλα στους ΣΠΥΡΟΥΣ που γιορταζουνε σημερα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Διαστροφή: η ηδονή που δεν έχεις δοκιμάσει αυτα σκεφτωμαι οταν σε βλέπω αννούλα καλο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΓλυκα μου ΜΩΡΑΚΙΑ καλο σαββατοβραδο να εχετε και ελπιζω ολοι να εχετε μια γιορτινη διαθεση και να χαιρεστε τις γιορτινες γεματες λαμψη μερουλες.φιλακια πολλα πολλα και καυτα παντου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Call girls είναι ρε φίλε......, όχι πλανόδιος πωλητήςσε άλλες πολεις ερχεσαι?
Πότε εχετε πανηγυρι στο χωριο σου φιλε ?σε άλλες πολεις ερχεσαι?
ντουο, πριν απο μερικες μέρες με την Αννα και μια ξανθη φιλη της. Η μαχη του δραμαλη. Γαμουσε η αννα την ξανθια και η ξανθια πιπονε εμενα. Τι γλυψιματα, η μια στην αλλη, τι διπλες πιπες.... Πραγματικα αληθινο ντουο. Το προτεινω ανεπυφιλακτα.Πότε εχετε πανηγυρι στο χωριο σου φιλε ?
Η ξανθια ελεγε κατι? Η μετρια πραγματα?ντουο, πριν απο μερικες μέρες με την Αννα και μια ξανθη φιλη της. Η μαχη του δραμαλη. Γαμουσε η αννα την ξανθια και η ξανθια πιπονε εμενα. Τι γλυψιματα, η μια στην αλλη, τι διπλες πιπες.... Πραγματικα αληθινο ντουο. Το προτεινω ανεπυφιλακτα.
Τιμή μπορείς να την μοιραστείς?
Τιμή μπορείς να την μοιραστείς?
Κάποια παραπάνω στοιχεία για τη ξανθιά, το σερβις και το κόστος ?Στα 80ευρο φίλε πολύ δυνατή πίπα η μικρή και καλό παιδί