Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Στους τυφώνες λυγίζουν τα σκαριά ...Δεν έχεις ανάγκη απο ξεκούραση εσύ. Έισαι γερό σκαρί.
Στους τυφώνες λυγίζουν τα σκαριά ...Δεν έχεις ανάγκη απο ξεκούραση εσύ. Έισαι γερό σκαρί.
και στα λιμανια τα σαπιοκαραβα φιλε μουΣτους τυφώνες λυγίζουν τα σκαριά ...
Ισχύει, αλλά μη φαντάζεσαι την Αννούλα ήρεμο λιμανάκι ...και στα λιμανια τα σαπιοκαραβα φιλε μου
Μην ακούς αυτά που λένε οι φίλοι σου!ολο υπερωριες βαρας κανε και λιγο κρατει
Καλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου να ειναι οπως ο καθενας απο εσας την επιθυμει.ευχαριστω πολυ πολυ για τα ομορφα μηνυματα σας και τα υπεροχα λογια σας στο νημα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αννουλα καυλουλαΚαλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου να ειναι οπως ο καθενας απο εσας την επιθυμει.ευχαριστω πολυ πολυ για τα ομορφα μηνυματα σας και τα υπεροχα λογια σας στο νημα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αντέχεις και εκεί εσύ, δεν σε φοβάμαι.Στους τυφώνες λυγίζουν τα σκαριά ...
αναπαντητες να μην εκανε στο ξεκουδουνο μονο
δεν ήξερα ότι έχει τέτοιο κουσούρι...
οχι δεν το εχω αποφασισει :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αννουλα μηπωs το πηρεs αποφαση να δινειs το κωλαρακι σου απο κ μπροs;;
Κόλαση η φωτογραφία. Κολαράκι και κορμάκι για πολλά
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Φοβερή, θα σε δω σύντομα
δεν ΕΧΩ τετοιο κουσουρι οπως γραφεις.να εξυπηρετησω ηθελα. ποτε δεν παιρνω καποιον αν δεν μου το επιτρεψει :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*δεν ήξερα ότι έχει τέτοιο κουσούρι...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αννουλα καυλουλα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τρελομουνο:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*τρελομουνο
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*