giorgos002
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
απο όπου και να είναι κάποιος...δεν παίζει ρόλο στο κρεβάτι ....γιατί Αννούλα με ζητάς εσύ ταυτότητα ή διαβατήριο..χε..χε!!!
καλησπερα και σε εσενα μωρο μου ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια σου :-* :-* :-* :-*Η Αννα ειναι και ομορφη και με αξιοπρεπεια και καλο κοριτσι.και πρεπει να ξεκουραστει.και εχει και ματαρεςςςςςς.καλημερα Αννα.
Δεν χρειαζετε μαναρι μου να δινεις σημασια και να στεναχωριεσε με τα λογια μερικων ανεγκεφαλων ξερουμε τι μωρο εισαι και ποσο ωραια περναμε μαζι σουκαλημερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου.το αν αρεσω η δεν αρεσω ειναι υποκειμενικο και δεν εχω να πω κατι.να αμφισβητειτε ομως η καταγωγη μου αυτο πλεον ξεφευγει απο καποια ορια και προσβαλλει την αξιοπρεπεια μου.οποιος κυριος το λεει αυτο μπορει ανετα να μ ζητησει να του δειξω την ταυτοτητα μου και τοτε θα δει οτι καταγομε απο ενα μερος της Ελλαδας που ειναι ντομπροι και περηφανοι για αυτα που εχουνε κανει.οπως αληθινη και ντομπρα ειμαι και εγω και δεν μ αρεσει να κοροιδευω ανθρωπους ουτε να λεω ψεματα.για το σωμα μου το προσωπο μου πειτε οτι θελετε αλλα τον ανθρωπο Αννα δεν θελω κανεις να τον αμφισβητει πολλοι με γνωριζουνε και ξερουνε τι ανθρωπος Ειμαι....φιλακια πολλα και τρυφερα σε ολα τα ΜΩΡΑΚΙΑ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γεια σου αννουλα!καλο κοριτσι η αννουλα και ντομπρα !καλημερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου.το αν αρεσω η δεν αρεσω ειναι υποκειμενικο και δεν εχω να πω κατι.να αμφισβητειτε ομως η καταγωγη μου αυτο πλεον ξεφευγει απο καποια ορια και προσβαλλει την αξιοπρεπεια μου.οποιος κυριος το λεει αυτο μπορει ανετα να μ ζητησει να του δειξω την ταυτοτητα μου και τοτε θα δει οτι καταγομε απο ενα μερος της Ελλαδας που ειναι ντομπροι και περηφανοι για αυτα που εχουνε κανει.οπως αληθινη και ντομπρα ειμαι και εγω και δεν μ αρεσει να κοροιδευω ανθρωπους ουτε να λεω ψεματα.για το σωμα μου το προσωπο μου πειτε οτι θελετε αλλα τον ανθρωπο Αννα δεν θελω κανεις να τον αμφισβητει πολλοι με γνωριζουνε και ξερουνε τι ανθρωπος Ειμαι....φιλακια πολλα και τρυφερα σε ολα τα ΜΩΡΑΚΙΑ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν χρειαζετε μαναρι μου να δινεις σημασια και να στεναχωριεσε με τα λογια μερικων ανεγκεφαλων ξερουμε τι μωρο εισαι και ποσο ωραια περναμε μαζι σου
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*γεια σου αννουλα!καλο κοριτσι η αννουλα και ντομπρα !
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου.το αν αρεσω η δεν αρεσω ειναι υποκειμενικο και δεν εχω να πω κατι.να αμφισβητειτε ομως η καταγωγη μου αυτο πλεον ξεφευγει απο καποια ορια και προσβαλλει την αξιοπρεπεια μου.οποιος κυριος το λεει αυτο μπορει ανετα να μ ζητησει να του δειξω την ταυτοτητα μου και τοτε θα δει οτι καταγομε απο ενα μερος της Ελλαδας που ειναι ντομπροι και περηφανοι για αυτα που εχουνε κανει.οπως αληθινη και ντομπρα ειμαι και εγω και δεν μ αρεσει να κοροιδευω ανθρωπους ουτε να λεω ψεματα.για το σωμα μου το προσωπο μου πειτε οτι θελετε αλλα τον ανθρωπο Αννα δεν θελω κανεις να τον αμφισβητει πολλοι με γνωριζουνε και ξερουνε τι ανθρωπος Ειμαι....φιλακια πολλα και τρυφερα σε ολα τα ΜΩΡΑΚΙΑ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καυλα εισαι!!!καλησπερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα ΜΩΡΑΚΙΑ μου.καλα να περνανε οσοι ειναι ακομα διακοπες και κουραγιο σε οσους γυρισανε παλι στα καθημερινα.εγω την κυριακη 27 μηνος φευγω για διακοπουλες μερικες μερουλες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ωραία κοιλιτσα εχεις τελικά!!!αν και εγώ θα την προτιμούσα λίγο ποιο φλατ!!!Ευχαριστω Μωρακια μου για τα ομορφα λογια σας πολλοι με ξερετε και ξερετε οτι της Αννας ουτε παιρνουνε τα μυαλα της αερα ουτε προκειτε να ανεβασει τιμες γιατι στον ιδιο κοσμο ζουμε και ολοι τα ιδια περναμε.Αυτο που υποσχομε οτι παντα θα προσπαθω για την πληρη ερωτικη σας ικανοποιηση και πιστεψτε με ενδιαφερει να περνατε ωραια.φιλακια καυτα και ερωτικα σε ολα τα ΜΩΡΑ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αννουλα μας ανεβαζεις την θερμοκρασια μεσημεριατικα εισαι ηφαιστειοΕυχαριστω Μωρακια μου για τα ομορφα λογια σας πολλοι με ξερετε και ξερετε οτι της Αννας ουτε παιρνουνε τα μυαλα της αερα ουτε προκειτε να ανεβασει τιμες γιατι στον ιδιο κοσμο ζουμε και ολοι τα ιδια περναμε.Αυτο που υποσχομε οτι παντα θα προσπαθω για την πληρη ερωτικη σας ικανοποιηση και πιστεψτε με ενδιαφερει να περνατε ωραια.φιλακια καυτα και ερωτικα σε ολα τα ΜΩΡΑ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πολύ καύλα εισαι Αννούλα!!!Ευχαριστω Μωρακια μου για τα ομορφα λογια σας πολλοι με ξερετε και ξερετε οτι της Αννας ουτε παιρνουνε τα μυαλα της αερα ουτε προκειτε να ανεβασει τιμες γιατι στον ιδιο κοσμο ζουμε και ολοι τα ιδια περναμε.Αυτο που υποσχομε οτι παντα θα προσπαθω για την πληρη ερωτικη σας ικανοποιηση και πιστεψτε με ενδιαφερει να περνατε ωραια.φιλακια καυτα και ερωτικα σε ολα τα ΜΩΡΑ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
στείλε μήνυμα στον Αντισθένη...εχω κανει δυο συναντησεις με την Αννα αρχες καλοκαιριου, για καποιο λογο καμμια απο τις κριτικες δεν ανεβηκε...
με λιγα λογια οσα θετικά εχουν γραφτει για την Αννα ισχυουν...
ευκολη συνενοηση και κλεισιμο ραντεβου...καλο, ευγενικο κοριτσι και καθαρο.
στα του αγωνα φουλ διαθεση και φουλ συμμετοχη...κοπελα που λες θα την ξανασυναντησω γιατι περναω καλα!!!
Γινονται και τετοια πραγματα;εχω κανει δυο συναντησεις με την Αννα αρχες καλοκαιριου, για καποιο λογο καμμια απο τις κριτικες δεν ανεβηκε...
με λιγα λογια οσα θετικά εχουν γραφτει για την Αννα ισχυουν...
ευκολη συνενοηση και κλεισιμο ραντεβου...καλο, ευγενικο κοριτσι και καθαρο.
στα του αγωνα φουλ διαθεση και φουλ συμμετοχη...κοπελα που λες θα την ξανασυναντησω γιατι περναω καλα!!!
θα μας λείψεις....Καλημερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου επειδη σημερα αδιαθετησα και λογω των ολιγοημερων διακοπων μου θα βρεθουμε ξανα στις 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.να περνατε ομορφα οσοι ειστε Αθηνα και να εχετε ενα μεγαλο χαμογελο στα χειλη οσοι τωρα πατε διακοπες καλες βουτιες ;) φιλακια πολλα καυτα ερωτικα οπου εσεις θελετε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*