Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.440
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
για οσους δεν μπορουνε να βρουνε το τηλεφωνο μου φιλακια γλυκα μου ΜΩΡΑΚΙΑ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*μας γλίτωσες από το ψάξιμο.
thanks
Προταση γαμου ηταν αυτο?Την αννα την εχω συναντησει 2 φορες και εκτος περι sex το οποιο ειναι οτι καλυτρερο κυκλοφορει στα λεφτα στα οποια ζηταει μου αρεσει πολυ και σαν ανθρωπος ανετα αν δε μπορουσα να την εχω γυναικα μου θα την ηθελα για φιλη.
το φθινοπωρο μπορει :-* :-* :-* :-* :-*για θεσσαλονικη είναι στα σχέδια;
φίλε, την Αννούλα ν την παντρευτείς, ειναι πολυ καλή κοπελα, και μετα απο τόση εμπειρία θ χει κ καλή προίκα. Θα κάνετε τέλεια οικογένεια. Θα εισαι ο οδηγός της στα ραντεβού. Τωρα αν πηγαίνει με άλλους μην ανησυχείς δεν έγινε τίποτα. Απο κέρατο κανείς δεν πέθανε. Γι αυτο φυλάει την πίσω τράπουλα της. Για να τη δώσει στον αντρουλη της!!Την αννα την εχω συναντησει 2 φορες και εκτος περι sex το οποιο ειναι οτι καλυτρερο κυκλοφορει στα λεφτα στα οποια ζηταει μου αρεσει πολυ και σαν ανθρωπος ανετα αν δε μπορουσα να την εχω γυναικα μου θα την ηθελα για φιλη.Πρωκτικο θελω και εγω να το σκεφτει και ας ανεβασει την τιμη που ζηταει εχει το ιδανικο πακετο γιατι βαρεθηκα να βλεπω τις ελληνιδες με τον τεραστιο κωλο και τη μεγαλη περιφερεια.ελεοςςςςςςςςς
απο τις 10το πρωι :-* :-* :-* :-* :-*Απο τι ώρα ξεκινάς το πρωί?
:-* :-* :-* :-*
...αληθειες εγραψεςφίλε, την Αννούλα ν την παντρευτείς, ειναι πολυ καλή κοπελα, και μετα απο τόση εμπειρία θ χει κ καλή προίκα. Θα κάνετε τέλεια οικογένεια. Θα εισαι ο οδηγός της στα ραντεβού. Τωρα αν πηγαίνει με άλλους μην ανησυχείς δεν έγινε τίποτα. Απο κέρατο κανείς δεν πέθανε. Γι αυτο φυλάει την πίσω τράπουλα της. Για να τη δώσει στον αντρουλη της!!
Tob μην στενοχωριεσαι. εχεις ν ακουσεις παπαριες εδώ μεσα. Ουυυυυυυυυφίλε, την Αννούλα ν την παντρευτείς, ειναι πολυ καλή κοπελα, και μετα απο τόση εμπειρία θ χει κ καλή προίκα. Θα κάνετε τέλεια οικογένεια. Θα εισαι ο οδηγός της στα ραντεβού. Τωρα αν πηγαίνει με άλλους μην ανησυχείς δεν έγινε τίποτα. Απο κέρατο κανείς δεν πέθανε. Γι αυτο φυλάει την πίσω τράπουλα της. Για να τη δώσει στον αντρουλη της!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Άννα δεν σε φτάνει καμία λέμε
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*