Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.873
ΣΥΝΤΟΜΑ ;) ;) ;) :-* :-*σε αναμένει και είναι "αναμμένη" για σενα η πόλη του Θερμαικού...πότε με το καλό? γιατι το καθυστερεις?
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
ΣΥΝΤΟΜΑ ;) ;) ;) :-* :-*σε αναμένει και είναι "αναμμένη" για σενα η πόλη του Θερμαικού...πότε με το καλό? γιατι το καθυστερεις?
δεν θα το ξεχασω αυτο ΜΩΡΑΚΙΑ μου για εσας που δεν ειστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-*κανονισε όμως... όχι 2-3 μερες.
εμεις που δεν είμαστε "ελευθεροι" να μπορούμε να κάνουμε τα κουμαντα :-)
ΣΥΝΤΟΜΑ ;) ;) ;) :-* :-*![]()
![]()
![]()
καλημερα μωρακι !δεν θα το ξεχασω αυτο ΜΩΡΑΚΙΑ μου για εσας που δεν ειστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-*
δεν θα με χασετε σε εσας το οφειλω που εγινα γνωστη και με αγαπησατε τοσο. αλλα και ενα μεγαλο ευχαριστω στα μωρακια απο την Θεσσαλονικη για την αγαπη που μου δειχνουνε μεσω των μηνυματων :-* :-* :-*Καλησπέρα μωρό , προσοχή με την Θεσσαλονίκη , μη και κολήσεις εκεί(με κανένα παληκάρι) και σε χάσουμε από Αθήνα !!!
καλημερα θεσσαλονικε μου.....καλημερα μωρακι !
επιτελους,φυσικο στηθος!! μπραβο:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-*επιτελους,φυσικο στηθος!! μπραβο
Ωραίο!!! Συγχαρητήρια ...:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*