Ptr1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2023
- Like
- 3.017
- Πόντοι
- 456
Δεν τα κρατάνε κλειστά αυτά τα πόδια. Στη διάσταση πρέπει να είναι μόνιμαΝα εχετε μια ομορφη εβδομαδα με δυναμη ευτυχια και πολυ τυχη....
Δεν τα κρατάνε κλειστά αυτά τα πόδια. Στη διάσταση πρέπει να είναι μόνιμαΝα εχετε μια ομορφη εβδομαδα με δυναμη ευτυχια και πολυ τυχη....
Καλησπερα και καλη εβδομαδα. Κορμαρα και βυζαρες.Να εχετε μια ομορφη εβδομαδα με δυναμη ευτυχια και πολυ τυχη....
τι βυζαρες εχεις ρε κουκλαρα....Καλησπερα να περασετε ενα ομορφο απογευμα....
Καύλα, δίκαυλα και τρίκαυλα!!! Ακόμα έχω στο στόμα μου τη γεύση του μουνιού σου!!!Να εχεται ενα ομορφο και χαρουμενο απογευμα.....
Καλό απόγευμα και σε εσέναΝα εχεται ενα ομορφο και χαρουμενο απογευμα.....
καλο απογευμα κοριτσαρα!!!Να εχεται ενα ομορφο και χαρουμενο απογευμα.....
Καύλα τα μαστάρια παραμένουν μαστάρια..Να εχεται ενα ομορφο και χαρουμενο απογευμα.....
Καλοκαίρι είχε έρθει στου Βασίλη με φορεματακι αέρινο καλοκαιρινό με τής βυζάρες της νά προσπαθούν νά μείνουν μέσα στο φόρεμα άστα λέω κούκλα μου νά πάρουν αέραΚαύλα τα μαστάρια παραμένουν μαστάρια..
Δε νομίζω να δυσκολεύτηκεΚαλοκαίρι είχε έρθει στου Βασίλη με φορεματακι αέρινο καλοκαιρινό με τής βυζάρες της νά προσπαθούν νά μείνουν μέσα στο φόρεμα άστα λέω κούκλα μου νά πάρουν αέρα
Μπα κάθε άλλο μπορώ να πωΔε νομίζω να δυσκολεύτηκε
Καλημέρα,με ένα τηλ θα μάθειςΚαλησπερα! Γνωρίζετε αν δουλευει η κοπελα αυτες τις ημερες?
Σε ποιον Βασίλη ρε φίλε να ξέρουμε και εμείςΚαλοκαίρι είχε έρθει στου Βασίλη με φορεματακι αέρινο καλοκαιρινό με τής βυζάρες της νά προσπαθούν νά μείνουν μέσα στο φόρεμα άστα λέω κούκλα μου νά πάρουν αέρα