leo1908
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 201
Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του...αν και στο τέλος χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου...Όλοι μας, νομίζω
Ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του...αν και στο τέλος χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου...Όλοι μας, νομίζω
Εαν βαλει και κωλο στο μενου θα γινει πανικος....Να εχετε ενα ομορφο απογευμα......
Η Αννούλα, τοσο ερωτικά όσο και σαν Ανθρωπος είναι απίστευτη. Την ξέρω χρόνια και παραμένει πάντα μια σταθερή αξία. Ερωτικά οι περισσότεροι το ξέρετε ( και όσοι δεν το ξερετε χάνετε), αλλά σαν χαρακτήρας και σαν ψυχή δεν υπάρχει πραγματικά.Συνάντηση και πάλι ύστερα απο περίπου δύο χρόνια με την Αννούλα....
Το κορίτσι είναι πάνω απ όλα Ανθρωπος... Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και γιαυτό όποτε κατεβαίνω Αθήνα κοιτάω να την επισκευτώ.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί λίγο πολύ όλοι γνωρίζετε πόσο τέλειο τσιπούκι κάνει και τι ωραία στησίματα παίρνει για να τον φάει όλον...
Δεν διαμαρτήρεται και δεν κλέβει στα στησίματα αρκεί και εσυ να της φερθείς ανάλογα.
Δυστυχώς όσες μέρες ήμουν Αθήνα, δεν καταφέραμε να κανονίσουμε μία παρτουζίτσα που ήθελα πολύ με την Αννούλα και κάποια φίλη της.
Ίσως την επόμενη φορά που θα κατέβω να το κανονίσουμε....
Φιλάκια πολλά Αννούλα θα τα ξαναπούμε....
νομίζω συμφωνούν οι πάντες σε αυτό .....Εαν βαλει και κωλο στο μενου θα γινει πανικος....
σπουδαιο αυτο, οσο και αν καποιοι λενε, πληρωνουμε για σεξ και δεν μας νοιαζει απο εκει και μετα.Η Αννούλα, τοσο ερωτικά όσο και σαν Ανθρωπος είναι απίστευτη. Την ξέρω χρόνια και παραμένει πάντα μια σταθερή αξία. Ερωτικά οι περισσότεροι το ξέρετε ( και όσοι δεν το ξερετε χάνετε), αλλά σαν χαρακτήρας και σαν ψυχή δεν υπάρχει πραγματικά.
30περίπου ποσο ετών είναι η κοπέλα?
να το γραψουμε αλλη μια φορα οτι κατα δηλωση της (χωρις μαλιστα να την ρωτησω, απλα το ειπε πανω στην κουβεντα μας) ειναι γεννηθεισα το 1992 και δεν εχω λογο να το αμφισβητησω.περίπου ποσο ετών είναι η κοπέλα?
35 σιγουρα!
κωλο δίνει ;Θεϊκή μουναρα για γλύψιμο και πραγματικά τρελό γαμισι. Τα καλύτερα γαμισια έχω κάνει μαζί σουNo1, χωρίς ανταγωνισμό. Σε ευχαριστώ, να είσαι πάντα καλά αν δεν ηταν αργά θα ερχόμουν τώρα να σε βρω
Οχι...το μόνο που δεν κάνει...απο τα προβλεπέ εννοω!!!!κωλο δίνει ;
Τι 30 ρεεεεεεεεεεεεεεεε 37αρα γεμάτη ειναι!
Ωραίο στήσιμοΝα εχετε ενα ομορφο απογευμα με ομορφη διαθεση.......