Spiderw
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.586
- Πόντοι
- 1.196
A ρε αννουλα....Γειας σας ευχαριστω για τα ομορφα λογια...
Παντα ευγενικη ..... με τακτ..!!!!!
A ρε αννουλα....Γειας σας ευχαριστω για τα ομορφα λογια...
Αννούλα μου καυλιάρα είσαι τέλεια-φωτιά.......Καλησπερα....
Καυλα το βίντεο.....αλλά ρωτάω....εάν αυτά τα άσπρα είναι χύσια....που μάλλον χύσια είναι....άντε βρε καλή εγκυμοσύνηΚαλησπερα....
Που μάλλον σάλιο είναι...έχει φυσαλίδα η υπόθεση. Μάλλον ήθελε κάτι για να γλιστράει...Καυλα το βίντεο.....αλλά ρωτάω....εάν αυτά τα άσπρα είναι χύσια....που μάλλον χύσια είναι....άντε βρε καλή εγκυμοσύνη
Σας ευχαριστω πολυ...Αννούλα μου καυλιάρα είσαι τέλεια-φωτιά.......
Σας ευχαριστω πολυ χαιρομε που περασατε ομορφα....Καλησπέρα παιδιά ,συνάντηση με την Άννα στο Salem σήμερα το βράδυ . Ευχάριστη η μία ωρίτσα μαζί της. Πολύ δοτική ,θετική ενέργεια πάρα πολύ ,ωραία κοπέλα με βάψιμο απαλό ,ένιωσα ειλικρινά ότι έκανα έρωτα με την κοπέλα μου ,γιατί έχει διαφορά το ''κάνω έρωτα'' με το ''κάνω σεξ '' . Σε ευχαριστώ Άννα .
Με αγαπη και καυλες!!!!!Καλο βραδακι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με αγαπη...
Κατέβα για τουρ στο Ηράκλειο Κρήτης να γίνει χαμός!Καλο βραδακι....
Με αγαπη...
Ωραιοι βυζοι ρε αννουλα....Καλο βραδακι....
Με αγαπη...
Ω ρε πουστη μου χαραδρα....Καλο απογευματακι να εχετε....
Αννουλα όλο πλατσα πλουτσα μού είσαι, πάντα υγρή....Καλο απογευματακι να εχετε....
Καλό απόγευμα Κυρία ΆνναΚαλο απογευματακι να εχετε....
Πως την πετσοκοψες έτσι......μάλλον δεσποινίς.Ποιο εύκολα θα την βρεις στο τηλέφωνο της πάρα εδώ.(το γράφει στην υπογραφή της κάτω από κάθε ποστ της)Καλό απόγευμα Κυρία Άννα
Σας ευχαριστω πολυ....Καλό απόγευμα Κυρία Άννα
ΚαλησπέραΚαλησπερα κσι καλο σαββατοκυριακο με δυναμη και υγεια.....
Για πολλα βυζοσκαμπιλαΚαλησπερα κσι καλο σαββατοκυριακο με δυναμη και υγεια.....