Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.414
Καλή χρόνια Άννα μουΚαλη χρονια μωρα μου με υγεια ευτυχια και πολυ αγαπη!!
Στήσιμο για εορταστικό γαμησι??... Καλή χρονιά ΆνναΚαλη χρονια μωρα μου με υγεια ευτυχια και πολυ αγαπη!!
Ρε τι πάθαμε... Μουνάκι για τρελό σάλιοΚαλησπερα και καλη εβδομαδα μωρα μου!!
Καλησπερα και καλη εβδομαδα μωρα μου!!
Ρε τι πάθαμε... Μουνάκι για τρελό σάλιο
Καλησπερα και καλη εβδομαδα μωρα μου!!
Καλησπέρα Αννούλα.!!!Καλησπερα και καλη εβδομαδα μωρα μου!!
Μια τέτοια κοντινή με τις βυζάρες σου!!!Καλησπερα και καλη εβδομαδα μωρα μου!!
Γιατί είναι εργαλείο της δουλειάς της!!!Αφου λες οτι δεν κανεις πρωκτικό …. Την κωλαρα σου γιατι την προβάλεις ;;;;
πάσο….Γιατί είναι εργαλείο της δουλειάς της!!!
Μπορεί να μην την δίνει αλλά μπορείς να την χουφτωσεις,να την πάρεις στα 4,να την σφαλιαρισεις και να την χυσεις!!!
Υπάρχουν και οι μερακλήδες που μπορεί να γλύφουν και την κωλοτρυπα!!!
υψος 170-172, κιλα οτι βλεπεις, σωμα καλο με μικρες αυξομοιωσεις βαρους, στηθος εξαιρετικο, προσωπο με ωραια και συμπαθητικα ματια συμφωνα με πολλους φιλους απο εδω. τιμη 80 για 1 ωρα. παροχες τα παντα διχως πρωκτικο. κυριολεκτικα ειναι εργατρια του σεξ και προσπαθει να σε ευχαριστησει.Παιδιά μπορεί κανείς να δώσει συνοπτική περιγραφή;
Ύψος , κιλά , πόσο γυμνασμενο είναι το σώμα , πρόσωπο , τιμή και παροχές;
100% ακριβής η περιγραφή σας μπράβουψος 170-172, κιλα οτι βλεπεις, σωμα καλο με μικρες αυξομοιωσεις βαρους, στηθος εξαιρετικο, προσωπο με ωραια και συμπαθητικα ματια συμφωνα με πολλους φιλους απο εδω. τιμη 80 για 1 ωρα. παροχες τα παντα διχως πρωκτικο. κυριολεκτικα ειναι εργατρια του σεξ και προσπαθει να σε ευχαριστησει.
μονο πολυ ιδιοτροποι χαρακτηρες εχουν εκφραστει αρνητικα μετα απο τοσα χρονια για την Αννουλα. νομιζω ειναι γεννηθεισα το 1992.
γενικα ειναι μια ασφαλης και σιγουρη ερωτικη επιλογη.
Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα γιαβρί μουΚαλο Σαββατοκυριακο ομορφα μωρα μου!!!
Θεσσαλονικιά;;;;Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα γιαβρί μου
Αυτό είναι οπτική???Καλο Σαββατοκυριακο ομορφα μωρα μου!!!
Αυτή είναι φωτογραφία!!!Καλο Σαββατοκυριακο ομορφα μωρα μου!!!