KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.706
- Πόντοι
- 6.166
Aνεβασε κανενα βιντεακι να τον τεντωσουμε λιγακι.
Να έρθω να πλατσουρήσουμε μαζί;;;Καλο μηνα με υγεια και ευτυχια μωρα μου!!
Ρε να σου γαμήσω....???Καλο απογευμα μωρα μου!!!
κατι παρόμοιο σκεφτηκα και εγω !!Ρε να σου γαμήσω....???
Αυτό δεν είναι στήσιμο... Πρώτο τραπέζι πίστα είναι.!!! Μπράβο ρε κούκλα μου..?
Ξέρει να στήνεται!!!Ρε να σου γαμήσω....???
Αυτό δεν είναι στήσιμο... Πρώτο τραπέζι πίστα είναι.!!! Μπράβο ρε κούκλα μου..?
Τρέλα η θέα της κωλάρας σου Αννούλα μου αλλά μου έλειψαν οι βυζάρες σου ?Καλο και ομορφο σαββατοκυριακο μωρα μου!!!
Επίσης μωροΚαλο και ομορφο σαββατοκυριακο μωρα μου!!!
Καλό ναι,αλλά όμορφο με αυτό το καιρό είναι λιγάκι δύσκολο!!!Καλο και ομορφο σαββατοκυριακο μωρα μου!!!
Σε αυτό θα συμφωνήσω και εγώ, μας λείπουν οι βυζάρες της!!!Τρέλα η θέα της κωλάρας σου Αννούλα μου αλλά μου έλειψαν οι βυζάρες σου ?
Χορταίνεις βυζιά ρε παιδί μου ?Καλη εβδομαδα και χρονια πολλα σε ολους τους Νικους που γιορταζουνε σημερα να ειναι γεροι και δυνστοι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλη εβδομαδα και χρονια πολλα σε ολους τους Νικους που γιορταζουνε σημερα να ειναι γεροι και δυνστοι....
Το μονο θετικο κατα την γνωμη μου...κωλο δεν εχει καθολουΧορταίνεις βυζιά ρε παιδί μου ?
Συγνώμη φίλτατε αλλά διαφωνώ , αν σου φαίνεται ότι δεν εχει κωλο μάλλον θα πρέπει να πας σε ποιο large καταστάσεις...ακωλη με τέτοιο στήσιμο δεν την λες...Το μονο θετικο κατα την γνωμη μου...κωλο δεν εχει καθολου
Το στησιμο της δινει κωλο...σε ορθια σταση ειναι flat!Συγνώμη φίλτατε αλλά διαφωνώ , αν σου φαίνεται ότι δεν εχει κωλο μάλλον θα πρέπει να πας σε ποιο large καταστάσεις...ακωλη με τέτοιο στήσιμο δεν την λες...
Δεν εξαπολυω επιθεση στην κορασιδα αυτη τη στιγμη,αλλα απο την στιγμη που την πληρωσα,εχω καθε δικαιωμα να κρινω κιολας μετα το περας των ραντεβου.Το στησιμο της δινει κωλο...σε ορθια σταση ειναι flat!
Κλαιν...ετσι κι'αλλιως ειναι απο τους χαρακτηρες,σωματοτυπους αλλα και εμφανιση που με αφηνει αδιαφορο πια,εχει τελειωσει ο χρονος που περασαμε.