The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.374
- Πόντοι
- 25.467
Καλημέρα σ όλους.θελω την πιο πρόσφατη εμπειρία με την κοπέλα. Απ ότι είδα από κριτικές κορίτσι της διπλανής πόρτας. Δεν μ ενδιαφέρον πρωκτικα και ελεύθερο στόματικο αλλά δεν θέλω ξεπετα σε καμία περίπτωση. Ευχαριστώ.
η αννουλα .....
τι να πρωτοπω η αψογη συννενοηση στο τηλεφωνο .
στο ραντεβου ηρθε στην ωρα της..
το οτι εσπασε πανευκολα ο παγος.....
το οτι εξαφανιστηκε ο πουτσος μου (18cm) στο στομα της .....
το οτι ασχολειτε πολλυ με τα @@@@@κια .......
το οτι σηνεται υπεροχα .......
το οτι εξαφανιζεται ο πουτσος στο μουνι της χωρις μη και οχι να ξερεις ποναω ετσι ποναω αλλιως ...... κατι που εχου ζησει ολοι φανταζωμαι ..... η αννουλα δεν τα ξερει αυτα το ευχαριστιεται και κεινη να σε κανει να περασεις καλα και περνας καλα μαζι της ...
τα γλωσοφιλα της λες και εισαι με τη γυναικα σου η τη γκομενα σου ....
το αρνητικο της για μενα ειναι οτι δεν λεει προστυχολογα την τη σημαντικη στιγμη τυπου (γαμα με σκισε με κ.τ.λ)
και οτι ακομα δεν δινει κολαρακι που ειναι υπεροχο .......
αννουλα![]()
![]()
![]()
![]()
χρονια πολλα και καθε ευτυχια ΑννουλαΧρονια πολλα και καλα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολα τα μωρα μου :-* :-*
ευχαριστω για τις ευχες σας και σας ευχομε τα καλυτερα![]()
Γειά σου ρε Αννουλα το καλύτερο παιδί είσαι.καλη χρόνια με υγεία και ότι καλύτερο. Θα τα ξαναπουμε... ;)Χρονια πολλα μωρακια μου. αλλη μια μερα ακομα και θα υποδεχτουμε ολοι το νεο χρονο....
σας ευχομε το νεο ετος να σας φερει περισσοτερη αγαπη στη καρδια σας περισσοτερη ευτυχια
στην οικογενεια σας υγεια και επαγγελματικη επιτυχια :-* :-* :-*
επειδη πολλοι με ρωτουνε αν δουλευω πρωτοχρονια τους ενημερωνω οτι ναι θα σας περιμενω
μαζυ να κανουμε ενα ομορφο ερωτικο ποδαρικο ζεστο και καυτο οπως μονο εγω ξερω...![]()
καλη χρονια σε ολους εσας που με αγαπησατε και σας αγαπησα σας φιλω γλυκα![]()
![]()
![]()
![]()
χρονια πολλα καλη χρονια ΑννουλαΧρονια πολλα μωρακια μου. αλλη μια μερα ακομα και θα υποδεχτουμε ολοι το νεο χρονο....
σας ευχομε το νεο ετος να σας φερει περισσοτερη αγαπη στη καρδια σας περισσοτερη ευτυχια
στην οικογενεια σας υγεια και επαγγελματικη επιτυχια :-* :-* :-*
επειδη πολλοι με ρωτουνε αν δουλευω πρωτοχρονια τους ενημερωνω οτι ναι θα σας περιμενω
μαζυ να κανουμε ενα ομορφο ερωτικο ποδαρικο ζεστο και καυτο οπως μονο εγω ξερω...![]()
καλη χρονια σε ολους εσας που με αγαπησατε και σας αγαπησα σας φιλω γλυκα![]()
![]()
:orch
Με άριστα το 10 παίρνει 11 στα φιλιά η Αννούλα...παιδια, η αννα φιλαει καλα η τα τσιγκουνευεται τα φιλια?
Με άριστα το 10 παίρνει 11 στα φιλιά η Αννούλα...
Με άριστα το 10 παίρνει 11 στα φιλιά η Αννούλα...
[/quote
ωραια, ευχαριστω