Bigdaddysss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 826
- Πόντοι
- 366
Πάλι μαλακια θα είπε ο Σωφερ της πουτάνας...
Τελικά το έχουν οι αλβανίδες με τα μεγάλα βυζιά να είναι χαζές ??
Πάλι μαλακια θα είπε ο Σωφερ της πουτάνας...
Πρέπει να δικαιολογήσει το μισθό του....εχω παρε
ειδες πως πεταγεται εγω εσενα ρωτησα
Ρε φιλε...μια ερωτηση εχω να σου κανω μονο...Ο,τι λέω απευθύνεται μόνο σε εκείνη....και ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί τα λέω.
Το έχω ξαναπεί επίσης...δεν με ενδιαφέρει να κάνω κολλητό κανένα μέλος από εδώ μέσα , άρα δεν με ενδιαφέρει να μην χαλάσω το όνομα Bigdaddysss στην κοινωνία των μπουρδελων...
Δεν με ενδιαφέρει αν με χαρακτηρίσει με τον οποιονδήποτε τρόπο κάποιος που είτε έχει συμφέροντα υπέρ της , είτε απλά θα πει την μαλακια του για να νοιώσει ο ίδιος καλά με τον εαυτό του...
Έχω και αυτογνωσία , και αυτοπεποίθηση και ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι για να με επηρεάσουν στο ελάχιστο οι παπαριες του οποιουδήποτε εδώ μέσα....
Εσύ την ζήτησες πιο πάνω!!!Ποιος σου είπε πως με νοιάζει η γνώμη σου ;;
Όπως και τα συντρίμμια που λες , λες και ξέρεις στο ελάχιστο τη ζωή μου.
Συνέλθετε ...
Γιατί μας δουλεύει ρε φίλε. Εμείς την πληρώνουμε για τις υπηρεσίες που προσφέρει (κοινώς κάνουνε σεξ)και μετά αποχωρεί και ο καθένας την ζωή του. Άμα κορόιδεψε κάποιον σίγουρα δεν είμαστε εμείς!!!Είστε τόσο βλάκες οι ακόλουθοι της που κάθεστε και πιστεύετε μια πουτάνα που στις 10 λέξεις που λέει ,οι 11 είναι ψέμματα.
Και ναι εγώ την πάτησα με τα ψέμματα της και το έχω παραδεχτεί.
Εσείς βρε νούμερα που σας δουλεύει κανονικότητα και εσύ βρε βλάκα El Rey που λες πως είμαι και εύκολος στόχος κτλ....
Εσύ πόσο έξυπνος είσαι που κάθεσαι και λες πίπες ;;
Τραβήξτε όλοι και δείτε τις μάπες σας στον καθρέφτη και μετά μιλήστε για κάποιον που δεν ξέρετε.
Βλήματα
Κατάλαβα εκτός από ότι σε πονάει η τσέπη σε πονάει και η καρδούλα και όλα αυτά για την Άννα!!!Και προς ενημέρωση όλων...
ένας τρόπος υπάρχει για να σταματήσει το κράξιμο.
Η Επανόρθωση.
Και όταν λέω επανόρθωση δεν εννοώ φυσικά να την ξαναδώ. ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ.
Εκείνη ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει .
Και επειδή ξέρω πολύ καλά πως είναι ο πιο εγωιστής και σκατόψυχος άνθρωπος του κόσμου....θα με τρώτε στη μάπα για πάντα.
Τα λέμε !
Βυζάρες!!!Καλο απογευμα μωρα μου !!
Ναι τιμωρεί ανδρικά κωλαράκια. Χαχαγια εμενα ο μπιγκδαδη ειναι ... ΤΙΜΩΡΟΣ!!!!
Την ερώτηση αυτή δεν μπορώ να στην απαντήσω. Ασχολούμαι για πολύ συγκεκριμένο λόγο.Ρε φιλε...μια ερωτηση εχω να σου κανω μονο...
Γιατι ασχολεισαι ακομα? παει τελειωσει...οτι εγινε εγινε.,..
Γινεσαι κουραστικος και γελοιος...ολο το σαιτ σε εχει παρει χαμπαρι και σε κοροιδευει...και εσυ παλι λες τα δικα σου...
Εισαι αντρας ρε φιλε...γραψτην στα αρχιδια σου και προχωρα την ζωη σου... get a life γαμω την πουτανα μου...
Υποτιμας τον εαυτο σου και το ανδρικο φυλο με αυτα που κανεις...
Ω ρε με τη ζωή μου....δεν έχετε ιδέα για τη ζωή μου ρε τύποι...Εσύ την ζήτησες πιο πάνω!!!
Μην ξεχνάς πως εσύ ο ίδιος μας έχεις πει τι σου έχει συμβεί με την κοπέλα και .ας λες να συνέλθουμε, μήπως εσύ πρέπει να συνέλθεις μπας και σώσεις την ζωή σου!!!
Μιλάω για όσους είστε κοντά της και την υπερασπίζεστε με πάθος. Βλέπε Panos286, koumanida κτλ.Γιατί μας δουλεύει ρε φίλε. Εμείς την πληρώνουμε για τις υπηρεσίες που προσφέρει (κοινώς κάνουνε σεξ)και μετά αποχωρεί και ο καθένας την ζωή του. Άμα κορόιδεψε κάποιον σίγουρα δεν είμαστε εμείς!!!
Ούτε καν....η εποχή μου με ένοιαζε έχει περάσει ανεπιστρεπτί...Κατάλαβα εκτός από ότι σε πονάει η τσέπη σε πονάει και η καρδούλα και όλα αυτά για την Άννα!!!
θα πεις και αλλες μαλακιες ?για εμενα ο μπιγκδαδη ειναι ... ΤΙΜΩΡΟΣ!!!!
Ναι μη λες μαλακίες...κουράζεις τα μέλη που λένε μόνο έξυπνα πράγματα ?για εμενα ο μπιγκδαδη ειναι ... ΤΙΜΩΡΟΣ!!!!
Mην ασχολεισαι μαζι μου πολυ φιλικα στο λεω ..κανε την δουλεια σουΝαι μη λες μαλακίες...κουράζεις τα μέλη που λένε μόνο έξυπνα πράγματα ?
Ούτε εσύ μαζί μου...Mην ασχολεισαι μαζι μου πολυ φιλικα στο λεω ..κανε την δουλεια σου
ρε νουμερο εγω δεν ασχοληθηκα και στο εχω ξαναπει αν εισαι τοσο αντρας που θελεις να βρεθουμεΟύτε εσύ μαζί μου...
Επίσης πολύ φιλικά στο λέω...
Ρε βλήμα...παρεθεσες χαρακτηρισμό για εμένα.ρε νουμερο εγω δεν ασχοληθηκα και στο εχω ξαναπει αν εισαι τοσο αντρας που θελεις να βρεθουμε
ελα στο συνταγμα σε μια ωρα θα σε γνωρισω εγω γιατι τοσο ζωο σαν εσενα δεν υπαρχει ...ξερεις εκει θα δουμε ποιος θα γελασειΡε βλήμα...παρεθεσες χαρακτηρισμό για εμένα.
Τράβα στις μαλακίες που γράφεις στα αρλεκιν...
Όσο για το να βρεθούμε....ακόμη σε περιμένω στην Αχαρνών ????