Bigdaddysss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 826
- Πόντοι
- 366
Talk to the hand...βλημαΠόσο είσαι ρε θύμα,γιατί δεν μου λες;
Talk to the hand...βλημαΠόσο είσαι ρε θύμα,γιατί δεν μου λες;
Μπαίνοντας και κατηγορώντας την κοπέλα εδώ μέσα μπορείς να μας πεις,ποιό είναι το κέρδος σου ρε επιχειρηματία της πούτσας;;
Εγώ λέω να μπει η Αννούλα να βάλει καμιά φωτογραφία τις βυζάρες της να μας φτιάξει την Κυριακή... Τα υπόλοιπα είναι "ν'άχαμε να λέγαμε"
Τι να απαντήσεις ρε φτωχομπινέ; Αφού σου έκανε τα μούτρα κρέας το Πιπινάκι.Αντε κρύψου στο λαγούμι σου και κλάψε.Κοίτα κάτι άντρες που κυκλοφορούν εκεί έξω ρε φίλε μου..
Εννοείται πως θα γυρίσει η γυναίκα σου απέξω και τους έβαλε να πλύνεις κάνα πιάτο ή καμιά φασίνα γιατί μόνο τότε το βουλώνεις.Και επειδή αρκετά ασχολήθηκα με το ρεζίλι την Πιπινακι σήμερα (άλλωστε γίνεται και μόνη της ρεζίλι, δεν χρειάζεται να κάνω και πολλά) φιλιά στα μούτρα στρατέ.
Τα λέμε αύριο. Πάω να κάνω τις βόλτες μου....εεεε να κλάψω ????
Εγώ πάντως πρόβλημα δεν έχω. Βυζιά να είναι και ας είναι και απο το χριστουγεννιάτικο τραπέζιΤι φωτό να βάλει ;
Αφού οι κακομοίρηδες που την βγάζουν σε λίγο θα έχουν φόντο και καμμία οικογενειακή φωτογραφία που ...ουπς! Δεν το πρόσεξαν ??
Και τρεεεξιμο μετά τα τσιράκια να τα μαζέψουν.
Εγώ πάντως πρόβλημα δεν έχω. Βυζιά να είναι και ας είναι και απο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Αν δεν σε ενοχλουσε δεν θα ερχοσουν εδω ακομα να την κραζεις… Ποναει η απορριψη αλλα και αυτη ειναι μεσα στο παιχνιδι…Καλό θα είναι να βάλει από το 2019 και πίσω μπας και βλέπεται.
Και πείτε στον βλάκα τον Πάνο (ναι μπήκα χωρίς log in και είδα τις μλκιες σου )
Εγώ φίλε πάνο διαφέρω από εσένα στο ότι
1) έχω γυναίκα
2) έχω πλυντήριο πιάτων
3) δεν είμαι 1.70 με τα χέρια στην ανάταση όπως εσύ
Όπως για το αν είμαι ωραίος που τόσο σε ενδιαφέρει...δεν στον δίνω τυπε...μην παρακαλάς
Υ.Γ. κουμανιδαααααα
Στην επόμενη φωτό με φάτσα της που θα βγάλεις βάλτην να ξαπλώσει στα σκατα. Της πάνε περισσότερο.
Συγγνώμη τώρα. Πάω να κλάψω ?????
Μου αρέσει που έχεις κάνει αγνόηση για να μη βλέπεις τις (μαλακίες) μου βέβαια ξέρω ότι δεν μπορείς χωρίς εμένα. Όλη η συμπεριφορά σου δείχνει πως δεν έχεις τίποτα από όλα αυτά που λες και η γυναίκα σου πρέπει να σου δίνει πολύ παντόφλα. Όσο για τη φάτσα σου τι φανταζόμαστε θα είναι ίδια σκατένια με το χαρακτήρα σου και τη συμπεριφορά σου. Όλα αυτά τα ξέρεις είναι αλληλένδετα μεταξύ τους. Και ναι ξέρω ότι τα διαβάζεις για αυτό τα γράφω.Καλό θα είναι να βάλει από το 2019 και πίσω μπας και βλέπεται.
Και πείτε στον βλάκα τον Πάνο (ναι μπήκα χωρίς log in και είδα τις μλκιες σου )
Εγώ φίλε πάνο διαφέρω από εσένα στο ότι
1) έχω γυναίκα
2) έχω πλυντήριο πιάτων
3) δεν είμαι 1.70 με τα χέρια στην ανάταση όπως εσύ
Όπως για το αν είμαι ωραίος που τόσο σε ενδιαφέρει...δεν στον δίνω τυπε...μην παρακαλάς
Υ.Γ. κουμανιδαααααα
Στην επόμενη φωτό με φάτσα της που θα βγάλεις βάλτην να ξαπλώσει στα σκατα. Της πάνε περισσότερο.
Συγγνώμη τώρα. Πάω να κλάψω ?????
Κάνεις λάθος...Αν δεν σε ενοχλουσε δεν θα ερχοσουν εδω ακομα να την κραζεις… Ποναει η απορριψη αλλα και αυτη ειναι μεσα στο παιχνιδι…
Καλά η καραμέλα που λες ότι την απέρριψες εσύ γελάνε και τα τσιμέντα εδώ μέσα. Το οποίος απέρριψε ποιόν φαίνεται από τα λεγόμενά σου από την κλάψα σου και από όλη την υστερία που σε έχει πιάσει τα τελευταία χρόνια.Κάνεις λάθος...
Την κράζω για πολύ συγκεκριμένο λόγο τον οποίο και δεν αναφέρω γιατί δεν θα έχει νόημα μετά.
Και στο ξαναλέω...εγώ απέρριψα εκείνη...
Και αν νομίζεις και εσύ το αντίθετο δεν βλέπεις ούτε και εσύ παραπάνω από τη μύτη σου...
Τότε για πάντα θα σε γλεντάμε και εμείς. Και θα γελάμε με την πάρτη σου.Και προς ενημέρωση όλων...
ένας τρόπος υπάρχει για να σταματήσει το κράξιμο.
Η Επανόρθωση.
Και όταν λέω επανόρθωση δεν εννοώ φυσικά να την ξαναδώ. ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ.
Εκείνη ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει .
Και επειδή ξέρω πολύ καλά πως είναι ο πιο εγωιστής και σκατόψυχος άνθρωπος του κόσμου....θα με τρώτε στη μάπα για πάντα.
Τα λέμε !