Bigdaddysss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 826
- Πόντοι
- 366
να εισαι καλΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΟΙ 3ΑΔΑ
Μόλις έμαθα πως είμαι και φάντασμα!
να εισαι καλΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΟΙ 3ΑΔΑ
Πως μπορεί να το μάθει, για πες το και σε μας να το μάθουμε και εμείς!!!Μπορείς πάρα πολύ εύκολα να διαπιστώσεις αν κάνω θέατρο ή όχι εγώ προσωπικά....μπορείς να το μάθεις πανεύκολα.
θα σου πειο ο κοινως γνωστος που του ειπε ο αλλος γνωστως και στον τριτο κοοινο θα γινουν ολες κοινεςΠως μπορεί να το μάθει, για πες το και σε μας να το μάθουμε και εμείς!!!
Ο γνωστόςθα σου πειο ο κοινως γνωστος που του ειπε ο αλλος γνωστως και στον τριτο κοοινο θα γινουν ολες κοινες
και να ξερεις αν δεν εχεις μπαρμπερη οι ξουριες που λενε εδω μεσα θα σου κανει το μαγουλακι φραπα για να πηγαινεις στην αγαπημενη σου που θες να σε ζει κιολαςΟ γνωστός
Του γνωστού
Τον γνωστό
Ω γνωστέ
Καλά θα πηγαίνω να μου το παίζει!!!και να ξερεις αν δεν εχεις μπαρμπερη οι ξουριες που λενε εδω μεσα θα σου κανει το μαγουλακι φραπα για να πηγαινεις στην αγαπημενη σου που θες να σε ζει κιολας
Μπα για Δρομοκαίτειο τους κοβω!να εισαι καλα ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΟΙ 3αδα
τύπε να σε ρωτήσω κάτι, επειδή οι φωτό σου μου άρεσαν πάρα πολύ και τις έδειξα και σε κάτι φίλους και το αποτέλεσμα, τους εξέπληξε , θα ήθελα να μάθω αναλαμβάνεις και γάμους βαφτίσεις?Μπα για Δρομοκαίτειο τους κοβω!
Λουλα μη ξυνεσαι θα σπασεις κανα κερατο και ξερεις αυτα δε κολανε!τύπε να σε ρωτήσω κάτι, επειδή οι φωτό σου μου άρεσαν πάρα πολύ και τις έδειξα και σε κάτι φίλους και το αποτέλεσμα, τους εξέπληξε , θα ήθελα να μάθω αναλαμβάνεις και γάμους βαφτίσεις?
καλά τράβα να για το μανικιούρ σου τώρα και έλα μετά να σε γλεντήσω γιατί οι άλλες φύγανε σε νήματα που δεν μπαινω!Λουλα μη ξυνεσαι θα σπασεις κανα κερατο και ξερεις αυτα δε κολανε!
καλά τράβα να για το μανικιούρ σου τώρα και έλα μετά να σε γλεντήσω γιατί οι άλλες φύγανε σε νήματα που δεν μπαινω!
Α ωραία, απέκτησα παρέα!Μόλις έμαθα πως είμαι και φάντασμα!
θες να σου φέρω τσιγάρα?
Πηγαινε κι εσυ εκει με τα φιλαρακια σου. Για εκει ειστε ολη η αγελη!θες να σου φέρω τσιγάρα?
Βρέχει τώρα!
Να έρθω αύριο στο επισκεπτήριο τύπε μου?
Όλο αποδείξεις έχεις εσύ αλλά μόνο στα λόγια μενεις.ακουσε να σου πω ξερω πολυ καλα τι λεω και 90% δεν μιλαω αν δεν εχω αποδειξεις συννεχιστε αυτο που κανετε και που ξερεις μπορει μια ημερα να σας δουμε στο εθνικο θεατρο (σκιων)......
Πηγαινε κι εσυ εκει με τα φιλαρακια σου. Για εκει ειστε ολη η αγελη!
Α ωραία, απέκτησα παρέα!
Μη μου στέλνεις το σπίτι σου, δε γαμαω πουστρακια