koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.072
- Πόντοι
- 2.846
Δε Μ αρέσει να με ειρωνευονται!
δεν κατάλαβα για εμένα το έγραψες αυτό?Δε Μ αρέσει να με ειρωνευονται!
Τι δεν καταλαβαίνεις....φως φανάρι είναι!δεν κατάλαβα για εμένα το έγραψες αυτό?
συνεχίζω και δεν σε καταλαβαίνω!Τι δεν καταλαβαίνεις....φως φανάρι είναι!
Αυτό ήθελα να ακούσω! Ότι δεν ειρωνεύεσαι!συνεχίζω και δεν σε καταλαβαίνω!
Είδα μια φωτογραφία της κοπέλας που μου άρεσε και εξέφρασα τον θαυμασμό μου μιας και συνέχεια βάζει κάτι περίεργες με άσχημα στησίματα.
Εσύ που κολάς σε όλο αυτό?
ρε συ είσαι με τα καλά σου?Α
Αυτό ήθελα να ακούσω! Ότι δεν ειρωνεύεται!
Ρε συ; Σε ποιον νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε κάποιον όμοιο σου;ρε συ είσαι με τα καλά σου?
Έκανα like στην φωτογραφία και εξέφρασα πόσο καλή φωτογραφία είναι,που την είδες την ειρωνεία μόνο εσύ ξέρεις!
Πίστεψε με όταν ειρωνεύομαι δεν με αντέχουν εδώ μέσα!
Τέλος πάντων αν την έβγαλες εσύ,1000 μπράβο!
Ρε συ; Σε ποιον νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε κάποιον όμοιο σου;
τύπε ένα θα σου πω, απο την στιγμή που δεν μπόρεσες να κάνεις την pipinaki να χύσει, σίγουρα δεν είσαι όμοιος μου!Ρε συ; Σε ποιον νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε κάποιον όμοιο σου;
Για άλλους λόγους δεν είμαστε όμοιοι γι αυτό τα ρε συ και τα συναφή άλλου. Να μιλάς όπως σου μιλανε!τύπε ένα θα σου πω, απο την στιγμή που δεν μπόρεσες να κάνεις την pipinaki να χύσει, σίγουρα δεν είσαι όμοιος μου!
μιλάμε τώρα?Για άλλους λόγους δεν είμαστε όμοιοι γι αυτό τα ρε συ και τα συναφή άλλου. Να μιλάς όπως σου μιλανε!
Άλλη μια απόδειξη του ο,τι δεν είμαστε όμοιοι! Αυτά .Έχουμε και δουλειές!μιλάμε τώρα?
Εγώ νόμιζα οτι γράφουμε...
μυαλό κουκούτσι ε?Άλλη μια απόδειξη
Άλλη μια απόδειξη του ,τι δεν είμαστε όμοιοι! Αυτά .Έχουμε και δουλειές!
Ναι αλλά πολύ σκληρό για κότες!μυαλό κουκούτσι ε?
Μην σε κρατάμε αν έχεις και δουλειές!
όχι ρε τύπε, πάτησες αναφορά για το μαλάκα?Αυτό συνέβη όπως το έγραψα στην κριτική μου για τη συγκεκριμένη συνάντηση. Εσύ όμως βρίζεις και έχεις ήδη αναφερθεί. Καλά ξεμπερδεματα.
αφού μου το δίδαξες εσύ!Ρε κουμανιδα πάτησες αναφορά στον ροσκο... Όχι ρε φίλε τι έκανες θα πέσει φωτιά να σε κάψει μόνο αυτός το κανει
ουου ξέρεις πόσα είναι γραμμένα...δεν έχεις ιδέα!Δεν νομίζω ροσκο . Εσύ ξέρεις καλά το έργο εγώ δεν έχω γαλόνια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν πιστεύω να ξεχνάς που μου έλεγες πάτα αναφορά και εσύ αυτά είναι γραμμένα