gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
....σαν καθαριστριαΔεν θέλω να μιλήσω παραπάνω για την τυπησα γιατί θα βγω Κάκος για το πώς ήρθε στο ραντεβού αλλά δυστυχώς μίλησε το κάτω κεφάλι μακριά
....σαν καθαριστριαΔεν θέλω να μιλήσω παραπάνω για την τυπησα γιατί θα βγω Κάκος για το πώς ήρθε στο ραντεβού αλλά δυστυχώς μίλησε το κάτω κεφάλι μακριά
Καλησπερα και καλο απογευμα μωρα μου.Σημερα το πρωι εκανα και την δευτερη δοση του εμβολιου ευχομε σε ολους καλη ανοσια να εχουμε.....
Καλησπερα κουκλα!Καλησπερα και καλη εβδομαδα μωρακια μου!!!!!
Αντιθέτως καλό θα ήταν να είσαι ακριβής σχετικά με το πώς ήρθε για να προστατεύσεις τα νέα μέλη από το να φάνε φόλα. Όπως και για την κανονική της εμφάνιση και όχι αυτή την φωτογραφιών .Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω για την τυπησα γιατί θα βγω Κάκος για το πώς ήρθε στο ραντεβού αλλά δυστυχώς μίλησε το κάτω κεφάλι μακριά
εγραψες παλι απατημενο αγορακιΑντιθέτως καλό θα ήταν να είσαι ακριβής σχετικά με το πώς ήρθε για να προστατεύσεις τα νέα μέλη από το να φάνε φόλα. Όπως και για την κανονική της εμφάνιση και όχι αυτή την φωτογραφιών .
Υ.Γ. ο κανονικός είμαι. ;)
Καλός τον πικραμένο. Και με το κανονικό προφίλ σου τώρα. Ορίτζιναλ .Αντιθέτως καλό θα ήταν να είσαι ακριβής σχετικά με το πώς ήρθε για να προστατεύσεις τα νέα μέλη από το να φάνε φόλα. Όπως και για την κανονική της εμφάνιση και όχι αυτή την φωτογραφιών .
Υ.Γ. ο κανονικός είμαι. ;)
Απατημένο;; Χαχαχαχα καλό.εγραψες παλι απατημενο αγορακι
Πάντα γράφω με το κανονικό μου προφίλ.Καλός τον πικραμένο. Και με το κανονικό προφίλ σου τώρα. Ορίτζιναλ .
καλά πες οτι αυτός έχει διπλό λογαριασμό(που δεν έχει)Καλός τον πικραμένο. Και με το κανονικό προφίλ σου τώρα. Ορίτζιναλ .
Ο Μπιγκ δεν έχει διπλό προφίλ έχει τριπλό τετραπλό και πενταπλό. Απορώ μιας και έχεις την ικανότητα που ξεχωρίζεις τους κλώνους πως δεν το έχεις καταλάβει. Ιδιότητα δεν έχω. Απλός παρατηρητής θα έλεγα. Και με τον Μπιγκ έχουμε προϊστορία από παλιά. Ξέρει αυτός. Οπότε έχει να να κάνει μεταξύ μας.καλά πες οτι αυτός έχει διπλό λογαριασμό(που δεν έχει)
Εσύ με τι ιδιότητα στηριζεις την κοπέλα?
Θες να πες στα μέλη που παρακακολουθούν?
ο απο πάνω διπλό προφίλ ΔΕΝ έχει!Ο Μπιγκ δεν έχει διπλό προφίλ έχει τριπλό τετραπλό και πενταπλό. Απορώ μιας και έχεις την ικανότητα που ξεχωρίζεις τους κλώνους πως δεν το έχεις καταλάβει. Ιδιότητα δεν έχω. Απλός παρατηρητής θα έλεγα. Και με τον Μπιγκ έχουμε προϊστορία από παλιά. Ξέρει αυτός. Οπότε έχει να να κάνει μεταξύ μας.
Σου απάντησα δεν έχω ειδικότητα Δεν ξέρω γιατί όποιος γράφει εδώ μέσα και υποστηρίζει κάτι πρέπει να έχει για σένα ειδικότητα; Εσύ με τι ειδικότητα γράφεις όπου γράφεις;ο απο πάνω διπλό προφίλ ΔΕΝ έχει!
Ξέρω τι σου λέω.
Δεν μου απάντησες στην ερώτηση μου, εσύ με ποια ιδιότητα στηρίζεις την κοπέλα?
καλά πες οτι αυτός έχει διπλό λογαριασμό(που δεν έχει)
Εσύ με τι ιδιότητα στηριζεις την κοπέλα?
Θες να πες στα μέλη που παρακακολουθού
Αλήθεια περιμένεις να κάνει κάτι άλλο πέρα από το να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα όπως και η νηματοθετρια;ο απο πάνω διπλό προφίλ ΔΕΝ έχει!
Ξέρω τι σου λέω.
Δεν μου απάντησες στην ερώτηση μου, εσύ με ποια ιδιότητα στηρίζεις την κοπέλα?
μάλιστα...ναι μωρέ οκ!Σου απάντησα δεν έχω ειδικότητα Δεν ξέρω γιατί όποιος γράφει εδώ μέσα και υποστηρίζει κάτι πρέπει να έχει για σένα ειδικότητα; Εσύ με τι ειδικότητα γράφεις όπου γράφεις;
Δεν συνεχίζω κάτι και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Εσύ με ρώτησες.μάλιστα...ναι μωρέ οκ!
Μην το συνεχίζεις όμως!
κρίμα γιατί είσαι και μεγάλος άνθρωπος.Δεν συνεχίζω κάτι και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Εσύ με ρώτησες.
Λυπάμαι αλλά την αλήθεια δεν τη δέχεσαι και το λέω το λυπάμαι όντως από καρδιάς.κρίμα γιατί είσαι και μεγάλος άνθρωπος.
Περίμενα απο εσένα την αλήθεια, ευθαρσώς και χωρίς φόβο!