Αγαπητέ demon .
Καταρχάς πολύ ωραίος ο λόγος σου. Μου θυμίζει εντελώς τυχαία ένα μύνημα που έγραψε η ίδια και δεν θύμιζε καθόλου τον τρόπο που μιλάει. (Τυχαία το είπα, μη δίνεις βάση).
Καταρχας σε ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι για την οικογενειακή μου κατάσταση αν και δεν σε αφορά. Απλά τυγχάνει να είναι η ίδια με το 60% του κόσμου εδώ μέσα. Εκτός αν η θέση η δικιά σου και της ίδιας είναι να αποκλειστούν οι παντρεμένοι. Να το πει επίσημα όμως για να ξέρει ο κόσμος τι ψωνίζει.
Κανένα κόμπλεξ δεν υπάρχει. Η κοπέλα έβαλε μια ψεύτικη φωτογραφία για να εξαπατήσει αυτούς που δεν την ξέρουν και να νομίζουν ότι είναι Πιπίνι ενώ πατάει τα 35 (είχε και γενέθλια πριν λίγες μέρες, να τη χαίρεσαι).
Επιπρόσθετα θα γράφει ο κάθε ένας ό,τι θέλει, όποτε το θέλει και για όποιον λόγο τον θέλει. Guess whwt....δημοκρατία έχουμε και όταν βλέπουμε κάποια να προσπαθεί να εξαπατήσει θα το πει κάποιος. Και ναι εγώ θα είμαι εδώ και θα την περιμένω στην γωνία γιατί είναι απατεωνισσα.
Επίσης αν έχεις κουραστεί να διαβάζεις εμένα η τον οποιονδήποτε υπάρχει η αγνόηση πλέον. Την χρησιμοποιώ με μεγάλη επιτυχία για κάτι ζώα που θα ερχόντουσαν στην Αχαρνών λέει να με δειρουν ???.
Κάτι ακόμη. Αν θες φωτογραφίες της ζητά το. δεν θα σου πει όχι. Σε όλους στέλνει . Εδώ είναι προτίστως για ενημέρωση για όσους ΔΕΝ την ξέρουν και εδώ θα είμαι για όσο θέλω να λέω την γνώμη μου για να την πατήσουν όσο το δυνατόν λιγότεροι μαζί της.
Όπως εσπειρε θα θερίσει.
Και ακόμη δεν έχει δει τίποτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντάξει ψυχιατρε του Μπου.
Ο,τι πεις.
Αριστερά πατάς επάνω στο προφίλ μου και επιλέγεις αγνοηση και λύθηκε το πρόβλημα σου
Και όσο και αν προσπαθείτε και εσύ και τα άλλα τα ζώα της που σερνεστε από πίσω της να με βγάλετε τρελό απλά τα κάνετε χειρότερα τα πράγματα...
Δεν το θέλετε....και εκείνη δεν το θέλει περισσότερο...
Αυτά.
Σε έβαλα στην αγνοηση μέλους και εσένα.
Όποτε μιλα μόνος σου.
Όσο για το αν της κάνω διαφήμιση και για το τι όνομα έχει στη πιάτσα ...επέτρεψε μου να ξέρω ότι την κράζουν όλες οι κοπέλες που εχει συνεργαστεί...
ΟΛΕΣ .
αυτό τι μας νοιάζει ρε φίλε? σεξ θα κάνουμε δεν θα συνεργαστούμε επιχειρηματικά.
μάλλον δίκιο έχουν είσαι εμπαθής.
Και σε κάθε περίπτωση το εμπεδώσαμε αυτό που θες να πεις αλλά επαναλαμβάνεις τα ίδια πόστ. νισάφι.
Το αυγο θα το βαλω στον κωλο σου μωρη πουστρα το αλλαζεις τωρα μωρη σιχαμενη δεν ειπες οτι ειναι 35 μωρη πρεζου?δεν ειπες οτι ειναι αλβανεζσ ρε λακαμα?τα αλλαζεις μωρη πουστρα ξεφτυλα του ανθρωπινου ειδους..Εχεις βγαλει χολη τοσο καιρο και το παιζεις και κυριος ψευταρα αιντε και γ.......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
300000 ρε ξεφτιλα τα βαζω κσι θα σε κανω ΡΟΜΠΑ....
αυτό τι μας νοιάζει ρε φίλε? σεξ θα κάνουμε δεν θα συνεργαστούμε επιχειρηματικά.
μάλλον δίκιο έχουν είσαι εμπαθής.
Και σε κάθε περίπτωση το εμπεδώσαμε αυτό που θες να πεις αλλά επαναλαμβάνεις τα ίδια πόστ. νισάφι.
Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της.
Αν δεν σας ενδιαφέρει και γουστάρετε Παραμυθα ψωνίστε άφοβα.
Κάνει τέλειες πίπες και δεν λέει όχι σε τίποτα.
Απλά δεν είναι Πιπίνι και έβαλε επεξεργασμένες φωτό.
Απαντάω στους προμοτορες. Για αυτό επαναλαμβανομαι.
Επίσης αν σε κουράζουν αυτά που λέω υπάρχει και η αγνοηση.
Όπως κάνω με κάτι νούμερα που λένε τα ίδια και τα ίδια από την αντίθετη αλλά δεν βλέπω να τους κράζετε...
Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της.
Αν δεν σας ενδιαφέρει και γουστάρετε Παραμυθα ψωνίστε άφοβα.
Κάνει τέλειες πίπες και δεν λέει όχι σε τίποτα.
Απλά δεν είναι Πιπίνι και έβαλε επεξεργασμένες φωτό.
Απαντάω στους προμοτορες. Για αυτό επαναλαμβανομαι.
Επίσης αν σε κουράζουν αυτά που λέω υπάρχει και η αγνοηση.
Όπως κάνω με κάτι νούμερα που λένε τα ίδια και τα ίδια από την αντίθετη αλλά δεν βλέπω να τους κράζετε...
φίλε, μας νοιάζει η συμπεριφορά την μια ώρα της συνεδρίας.
Ο χαρακτήρας δεν μας νοιάζει δεν θα κάνουμε παρέα ούτε δουλειές.
τώρα αν πληροφορείς αυτούς που θέλουν άλλου είδους νταραβέρι εκτός από τη συνεδρία τότε πάσο.
Αλλιώς αν συνεχίσεις την ίδια τακτική μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτη τη φωτο. Θα στην έστελνα σε προσωπικό μύνημα αλλά με έχεις μπλοκάρει γκαμωτο
?
Γραφτηκε οτι η Αννα ειναι Αλβανικης καταγωγης λες και ειναι κατωτερης κατηγοριας ανθρωπος. Οταν ηρθαν μονο με τα ρουχα τους αυτοι η ανθρωποι στη χωρα μας τρεχοντας πολλοι απ αυτους ηταν σαν κηνηγημενα αγριμια. Κυνηγημενοι απ τη χωρα τους και απ την ελληνικη αστυνομια. Μερικοι ηταν και κλεφτες οπως και πολλοι πολιτισμενοι Ελληνες ! Ομως με τη παροδο του χρονου αρχισαν να λιγοστευουν τ αγριμια και αρχισαν να φαινονται πιο πολλοι οι οικογενιαρχες με τα παιδακια τους τις γυναικες τους, αρχισαν να κανουν δουλειες δικες τους, να προσπαθουν, να δημιουργουν ,να πηγαινουν στις δουλειες τους οταν εμεις μενουμε στο σπιτι γιατι κρυωνουμε. Αυτα ζω και βλεπω εγω στο μερος που μενω.
Καλημέρα σας και καλό τριήμερο σε όλους. Λυπάμαι που πρέπει να ξανά αναφερθώ σε πράγματα που έχουμε ξεκαθαρίσει στο παρελθόν αλλά δυστυχώς πρέπει να το κάνω. Οι φωτογραφίες είναι 100% αληθινές. Υπάρχουν φωτογραφίες που με κολακεύουν και άλλες που δεν με κολακεύουν Και αυτό οφείλεται στο ότι οι λήψεις είναι ερασιτεχνικές. Όποιος έχει αμφιβολίες όταν με συναντήσει αν το θέλει Αν οι φωτογραφίες μου δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα θα επιβαρυνθω εγώ το δωμάτιο και δεν θα γίνει το ραντεβού. Όσο για την καταγωγή μου είναι πέρα για πέρα αναληθές ότι κατάγομαι από Αλβανία. Στο κάτω κάτω είναι ξεκάθαρο εδώ και πολύ καιρό όπως έχει και ο ίδιος ομολογήσει ότι έχει βάλει σκοπό να με καταστρέψει με καθε τρόπο Οπότε ότι και να πει είναι πέρα για πέρα κομμάτι της φαντασίας του. Τα φιλιά μου σε όλους σας.
Να μαι και εγώ. Bigdaddysss σου έλειψα καθόλου; Είχα κάτι υποχρεώσεις και δεν μπορούσα να σου αφιερωθώ 100% τώρα όμως είμαι κομπλέ. Θυμάμαι την τελευταία σου δακρύβρεχτη δήλωση στο προηγούμενο επεισόδιο κρίσης που σε είχε πιάσει ότι θα μας αφήσεις στην ησυχία μας και ότι δεν θα ξανά ασχοληθείς με το site. Βέβαια δεν σε πίστεψα το έχεις πει πάρα πολλές φορές. Είναι γεγονός ότι η σχέση σου με την αλήθεια είναι ίδια με όσα γράφεις για την Άννα δηλαδή αποκόμματα της φαντασίας σου. Έχω ένα φίλο ψυχίατρο που η περίπτωσή σου λέει οτι τον ενδιαφέρει πάρα πολύ να κάνει μία διατριβή και να την παρουσιάσει σε ένα συνέδριο παγκοσμίου εμβέλειας. Εννοείται επί πληρωμή. θα πληρώνεσαι κιόλας οπότε την τρέλα σου θα την κάνεις και επάγγελμα και μπορεί να γίνεις και διάσημος.
Ρε τυπε ξεπέρασε την να τελειώνουμε. Και big daddy 3000 να κάνεις οποίος παρακολουθεί το φόρουμ για πάνω από μήνα ξέρει ότι απλά καηκες. Και για να σου δείξω πόσο αντίθετα αποτελέσματα θα έχει αυτό που κανείς δεσμεύομαι στο πρώτο ταξίδι Αθήνα να κάνω ραντεβού μαζί της.
Bigdaddysss πραγματικά η κατάστασή σου είναι επιστημονικά προς διερεύνηση Το να βλέπεις να πέφτει το δειλινό, στην περίπτωσή σου η εγκεφαλική σου παραίσθηση, πρέπει να συνταγογραφείται από γιατρούς και ειδικούς. Έχεις πραγματικά ξεπεράσει τον κάθε είδος μυθοπλάστη με σκοπό την εκδίκηση της χυλόπιτας που συνεχίζεις να τρως και το απεχθάνεσαι. Είχες φτάσει σε υποσχέσεις μέσα εδώ οτι δεν θα ξανασχοληθείς μαζί της αλλά και εδώ φαίνεσαι στα μάτια μας ανέντιμος. Ο μέσος υγιής φυσιολογικός ενήλικος σηκώνεται στις επτά και μισή κάθε πρωί, και αισθάνεται τελείως χάλια, Εσύ είσαι μονιμά χάλια γιατί δεν είσαι φυσιολογικός
Bigdaddysss πραγματικά η κατάστασή σου είναι επιστημονικά προς διερεύνηση Το να βλέπεις να πέφτει το δειλινό, στην περίπτωσή σου η εγκεφαλική σου παραίσθηση, πρέπει να συνταγογραφείται από γιατρούς και ειδικούς. Έχεις πραγματικά ξεπεράσει τον κάθε είδος μυθοπλάστη με σκοπό την εκδίκηση της χυλόπιτας που συνεχίζεις να τρως και το απεχθάνεσαι. Είχες φτάσει σε υποσχέσεις μέσα εδώ οτι δεν θα ξανασχοληθείς μαζί της αλλά και εδώ φαίνεσαι στα μάτια μας ανέντιμος. Ο μέσος υγιής φυσιολογικός ενήλικος σηκώνεται στις επτά και μισή κάθε πρωί, και αισθάνεται τελείως χάλια, Εσύ είσαι μονιμά χάλια γιατί δεν είσαι φυσιολογικός
Θα τον λυπόμουνα αν κλαιγόταν απλά και δεν προσπαθούσε να κάνει κακο στην κοπέλα. Δεν είναι ο πρώτος που τρώει χυλοπίτα ούτε είναι η πρώτη του ή η τελευταία του.
Αλλά επειδή δεν τον λυπάμαι με αυτήν την συμπεριφορά νομίζω ότι το να κάνει ραντεβού κάποιος μαζί της είναι η καλύτερη απάντηση. Το φόρουμ θα ξεμπαχαλεψει αν γραφτούν κριτικές.
Υ.Γ.: Δεδομένου του ψευδωνύμου του όταν θα την έχω στα 4 θα της λεω who's your daddy.
Κανά τρίμηνο πριν. Αυτά είναι τα βυζιά της κοπέλας. Βυζάρες για τα γούστα μου τουλάχιστον. Τώρα από κει και πέρα όλα τα άλλα είναι υποκειμενικά. Εγώ προσωπικά πάντα καλά πέρναγα με την Άννα. Τις ανεβάζω επειδή μάλλον ο κοσμακης εδώ θέλει να ξέρει τι του γίνεται και καλά κάνει. Τα λεφτά δεν περισσεύουν σε κανένα. Από κει και πέρα επίσης...ρε μαλακες τι τσακωνεστε και σπάτε και τα αρχιδια στους άλλους. Οποιος θέλει πάει. Οποιος δεν θέλει δεν πάει. Αυτα και καλά να περνάτε ρε.
εμενα παντως ολο αυτο το ξεκατινιασμα με ιντριγκαρει. εδω και καιρο μπορω να πω , γιατι νομιζα οτι ειχε καταλαγιασει το θεμα με τον μπιγκνταντυ .... θα μπω στον πειρασμο μου φαινεται... και οποιον παρει ο χαρος....
όντως δεν είναι κολακευτική η φώτο αλλά εκτιμώ απεριόριστα την κίνηση της κοπέλας να την βάλει. Αυτό δεν ζητάμε από όλες? αντιπροσωπευτικές φώτο χωρίς φίλτρα.