WESTERN 1966
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.119
- Πόντοι
- 371
γεια σου αννούλα περασε πολυς καιρός ..............μαλλον πρεπει να τα ξαναπουμε
Αυτό θα πει...Σε σκεφτόμουνα πρωί... Εισωραίος ΜάστοραΚαλημέρα αννούλα ....αχ
καλα κουφετα..καλησπέρα μια συνάντηση με την Αννούλα δώρο στον εαυτό μου την ημέρα των γενεθλίων μου 12ωρη
Της έκανα δώρο αντί να μου κάνει η μάλλον μου έκανε ένα επιπλέον δίωρο δηλαδή 14ωρο με το γλυκό πιπινάκι δεν μου χάλασε χατήρι σε ότι και αν της ζήτησα έβαλε ότι της είχα πάρει εσώρουχα κάλτσες γόβες και όλα τα συναφή και καταχάρικα πέρασα καλά και πιστεύω και κείνη έσβησα και κεράκια σε μια μικρή τούρτα που είχα πάρει ?2 γενικά το κορίτσι ξέρει να σου φερθεί καλά αν της φερθείς ανάλογα δεν θα κοιτάξει να σε κοροιδέψει ούτε να σε πικράνει θέλει να περνάς καλά και κάποιες φορές ίσως και κείνη εκείνη ξέρει φιλάκια Αννούλα σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά ήσουν καταπληκτική
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ ΕΧΩ ΗΔΗ ΔΥΟ ΓΑΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΖΥΓΙΑκαλα κουφετα..
ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑΈχω να δω τόσο κακό Photoshop απο τότε που ο Άδωνης είχε κρύψει τα ποτά στο γραφείο του με Photoshop όταν τον είχε επισκευθεί ο Μητροπολίτης!
Πες στον Photoshopά σου (sic) τουλάχιστον να μην σου κόβει το χέρι όταν προσθέτει κοιλιακούς και σου μεγαλώνει τα βυζιά.
Καλή συνέχεια!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΓΩ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥΈχω να δω τόσο κακό Photoshop απο τότε που ο Άδωνης είχε κρύψει τα ποτά στο γραφείο του με Photoshop όταν τον είχε επισκευθεί ο Μητροπολίτης!
Πες στον Photoshopά σου (sic) τουλάχιστον να μην σου κόβει το χέρι όταν προσθέτει κοιλιακούς και σου μεγαλώνει τα βυζιά.
Καλή συνέχεια!
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΓΩ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Γίνεσαι κακός!Ναι πραγματικά, την ίδια ορθογραφία έχουν τα κείμενα που γράφεις με αυτό στη φωτογραφία.
Την άλλη φορά πες της να κόψει κάνα πόδι ???
Γίνεσαι κακός!
λες να την πατησε και αυτος σαν και εσενα μυστη?Μα δε μπορώ ρε συ ! Και να Θες να αγιασεις βλέπεις φωτό με το χέρι κομμένο από τον αγκώνα και τους κοιλιακούς της bodybuilderους και το βυζί 2 νούμερα μεγαλύτερο ....
Γελάει ο κόσμος! ??
λες να την πατησε και αυτος σαν και εσενα μυστη?
αυτο δεν ειναι νημα μαγκες ειναι σαπουνοπερα ...Τι να σου πω μύστη μου. Τον θυμάμαι τον καημένο από τότε που είχα τους κωδικούς του πρώην πιπινακίου να γράφει κριτική και να της στέλνει μύνημα του στυλ "Αννούλα, εγραψα κάτι σάλτσες για να σε βοηθήσω στη δουλειά" και εκείνη να τον κραζει επειδή εγραψε πως του πήρε πιπα γονατιστή στο μπάνιο ενώ δεν έγινε ποτέ και αχ τώρα θα μου το ζητάνε όλοι...
ΕΠΗ ΛΕΜΕ???
Τι να σου πω μύστη μου. Τον θυμάμαι τον καημένο από τότε που είχα τους κωδικούς του πρώην πιπινακίου να γράφει κριτική και να της στέλνει μύνημα του στυλ "Αννούλα, εγραψα κάτι σάλτσες για να σε βοηθήσω στη δουλειά" και εκείνη να τον κραζει επειδή εγραψε πως του πήρε πιπα γονατιστή στο μπάνιο ενώ δεν έγινε ποτέ και αχ τώρα θα μου το ζητάνε όλοι...
ΕΠΗ ΛΕΜΕ???Μιλάς για τότε που έκανες το νταβατζή πίσω από την πλάτη της γυναίκας σου; Ηθικό αγόρι.