Wizofoz
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
Σκέφτωμαι πραγματικά φίλε μου αν ήταν μπαζο όπως λες εσύ γιατί παρακάλαγες και έτρεχες απο πίσω της σαν σκηλακι. Το γράψιμο είναι σαν την πορνεία: Στην αρχή γράφει κανείς για τον εαυτό του. Μετά για τους φίλους και, στο τέλος, για τα λεφτά, κατατντάς αηδεία πραγματικά με το κλαμα σου . Ρε Αννα δωστο του μια φορά τσαμπα ακομα μπας και σταματήσει. Οι εφημερίδες είναι το μπουρδέλο της σκέψη, σκέωου τι γίνεται αν δεν διβάζεις κι ολας. Οι γυναίκες μπορεί να συγχωρέσουν κάποιον που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε.. Φαίνεται την έχασες κατα την αποωη σου απο κάποιον κατωτερό σου και εχεις χάσει την αξιοπρέπεια σου. Οσο για το σεντόνι μάλοον πρέπει εσυ φιλε μου να το εχεις κάνει σημαία όπως και το στριγκάκι της Αννας και μελανχωλείςΠίθηκα αλήθεια πως νοιωθεις που την έχει γαμησει η μισή Αθήνα ;
Που την έχουν γνωρίσει και οι 4 φίλοι του από πάνω και 3-4 χιλιάδες ακόμη;
επειδή δεν έβρισκες γκόμενα ούτε με σφαίρες συμβιβάζεσαι με τη ξεφτιλισμενη;;
Καλά στέφανα και μη ξεχάσετε να απλώσετε το σεντόνι
Και που είσαι...
Μόλις καταλάβεις τι σκάρτο μπάζο ειναι, τα λέμε.
Εγώ σκέφτομαι τι αμόρφωτα και χαμηλού επιπέδου όντα είστε που ερμηνεύετε το οτιδήποτε με τον τρόπο που σας βολεύει.
- "Έτρεχα από πίσω της" . Προκύπτει από που ακριβώς?
- "Το κλάμα μου". Ποιό κλάμα μου? Να μην την ξαναδώ μπροστά μου θέλω. Τα λεφτά μου πίσω που μου έφαγε η καριόλα θέλω. Και για να απαντήσω στον Μαλακίδη....γύρω στα 3.500 χιλιάρικα είναι.
- " Την έχασα" . Κάνεις και πάλι λάθος αγαπητέ....αν ήθελα να έχω κανονική σχέση με μια εκδιδόμενη θα είχα μαζί της πανεύκολα. Αλλά βλέπεις δεν είμαι τόσο ξεφτίλας.
- "Μελαγχολώ". Προδίδει μελαγχολία κάτι απο όλα αυτά ή απλά εκδικητική τάση προς κάποια κοινή ΚΛΕΦΤΡΑ?