TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ρε ποναει το παιδι μην το κοροιδευης ντροπη σουΌταν γράφεις κριτικές σε αλλά σάιτ η και σε αυτό με άλλα ονόματα να αλλάζεις και το στυλ γραφής και τις ατάκες σού για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Κάνει μπαμ ότι είσαι εσύ.
Όταν γράφεις κριτικές σε αλλά σάιτ η και σε αυτό με άλλα ονόματα να αλλάζεις και το στυλ γραφής και τις ατάκες σού για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Κάνει μπαμ ότι είσαι εσύ.
τραβα γαμησου ρε κλαψομουνη με εμενα λιγα γιατι αμα σε γαμησω εγω θα μεινεις εγκυοος ακους μαρηηηηηηηηηηη
Και αφού μιλούσαμε για γραφικότητα από τα μετέωρα πάμε στο Grand Canyon.
"Τάσσο Καρυπιδη"
Αν νομίζεις ότι με τις ηλιθίες παραθέσεις σου και τα ίδια σχόλια που κάνεις σε όλους μπορεις να με επηρεάσεις στο ελάχιστο...γελιεσαι.
Τώρα αν σε ικανοποιεί να λες την ίδια και την ίδια μπαρούφα ολη την ώρα τα θερμά μου συγχαρητήρια. Έτσι κι αλλιώς ο μαλακας του σαη είσαι...κάθε μέρος έχει τον μαλακα του.
Και για να σου απαντήσω για τον "πονο". Το μόνο μελημα μου είναι να την δω να καταστρέφεται την καριολα γιατι της αξίζει. Είναι ένας σάπιος άνθρωπος. Να πονέσω γιατί? Γιατί "ποναω" για το κελεπούρι που συζει με τον νταβατζή, τα έχει με τον πίθηκο και γύρο φέρνει άλλους 100 για να τους φαει λεφτά? Είσαι ηλιθιος ? Ούπς....τι ρωτάω...
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΚΑΠΟΤΟ ΦΟΥΛΝα βαλεις προφυλακτικο.
Έχεις σοβαρό πρόβλημα με αυτά που γράφεις. Πρέπει να σε δει ειδικός. Επόμενος επειδή όπως είπες αυτά που γράφεις τα γράφεις για να την δείς να καταστρέφεται επειδή σε παράτησε όλα αυτά είναι ψέματα και συκοφαντίες δεν δεν αξίζει άλλο να ασχολούμαστε μαζί σου. Μόλις αποκαλύφθηκες. Περαστικά σού.
τραβα γαμησου ρε κλαψομουνη με εμενα λιγα γιατι αμα σε γαμησω εγω θα μεινεις εγκυοος ακους μαρηηηηηηηηηηη
"Τάσσο Καρυπιδη"
Αν νομίζεις ότι με τις ηλιθίες παραθέσεις σου και τα ίδια σχόλια που κάνεις σε όλους μπορεις να με επηρεάσεις στο ελάχιστο...γελιεσαι.
Τώρα αν σε ικανοποιεί να λες την ίδια και την ίδια μπαρούφα ολη την ώρα τα θερμά μου συγχαρητήρια. Έτσι κι αλλιώς ο μαλακας του σαη είσαι...κάθε μέρος έχει τον μαλακα του.
Και για να σου απαντήσω για τον "πονο". Το μόνο μελημα μου είναι να την δω να καταστρέφεται την καριολα γιατι της αξίζει. Είναι ένας σάπιος άνθρωπος. Να πονέσω γιατί? Γιατί "ποναω" για το κελεπούρι που συζει με τον νταβατζή, τα έχει με τον πίθηκο και γύρο φέρνει άλλους 100 για να τους φαει λεφτά? Είσαι ηλιθιος ? Ούπς....τι ρωτάω...
Η ψυχανάλυση είναι μια θεραπεία εναντίον της άγνοιας. Δεν έχει κανένα αποτέλεσμα επάνω στη βλακεία. Πριν πουλήσεις το φάρμακο, πρέπει να πουλήσεις την αρρώστια του στόματος σου και των πεπραγμένων σου. Ελπίζω να σε ικανοποίησε η ορθογραφία μου διδάσκαλε
Και επειδή έχουμε και δουλειές, δεν είμαστε ανεπάγγελτοι σαν κάτι ζώα με ονοματεπώνυμο, συνεχίστε το κράξιμο.
Μη ξεχάσετε να κάνετε και άγαλμα το μουνί της.
ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΓΑΜΠΡΟΥΛΗτραβα γαμησου ρε κλαψομουνη με εμενα λιγα γιατι αμα σε γαμησω εγω θα μεινεις εγκυοος ακους μαρηηηηηηηηηηη
"Τάσσο Καρυπιδη"
Εγώ γαμιέμαι αγαπητέ μου καθότι διαθέτω πέος...
Εσύ το μόνο που διαθέτεις είναι το headbang στο clipboard σου....μαλάκα boomer. Είναι και κλειστά τα καφενεία μπάρμπα.
Μεγαλε οσο τη κραζεις τοσο θα ανεβαινει η αξια της δεν νομιζω να ειναι η μονη που δουλευει μεσω covid πολλοι παρακαλανε να γαμησουν τωρα οσο για το οτι πουλαει ερωτες αυτη ειναι η δουλεια της οι αλλες δεν σας πουλανε ερωτα δηλαδη βρες αλλη να περνας καλα !!!!