kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.026
- Πόντοι
- 6.256
Να βαλει καινουριες φωτο απο καποια αλλη γιατι η ιδια δεν το χει με τις φωτοΑννα μηπως ηρθε η ωρα να βαλεις καινουριες φωτο???
Να βαλει καινουριες φωτο απο καποια αλλη γιατι η ιδια δεν το χει με τις φωτοΑννα μηπως ηρθε η ωρα να βαλεις καινουριες φωτο???
Γιαννη στο τετραγωνο , Για να βγαλεις καλλιτεχνικες φωτο δεν χρειαζεται να τοχεις. Λεφτα ναχεις να πας στον καταλληο φωτογραφο. Οποιος ξερει τετοιο φωτογραφο να τον συστησει στη μικραΝα βαλει καινουριες φωτο απο καποια αλλη γιατι η ιδια δεν το χει με τις
οτι του κατεβει του καθενος γραφει...
εγω παντως λεω ,μιας και αναφερθηκε,και για να σβησει η Αννουλα οτιδηποτε κακοβουλο κατ'αυτην σχόλιο ,να κανει για πάρτη της κατ'αρχην τις απαραιτητες εξετασεις για κονδυλωματα μιας και ο τυπος αν τα εχει κολλησει απο καποια αλλη κοπελα ενδεχομένως να της τα μετεφερε!!!Κι οταν βγουν τα αποτελεσματα τοτε βλεπουμε τελικα ποιος εχει το δικιο!!Μετα τιμηςπαντος εδώ τίθεται ένα θέμα δεν ειναι το σωστό θρεντ αλλα εδώ έγινε
όποτε το ερώτημα ειναι προκύπτει πρόβλημα σε κάποιον βγαίνει και το λέει και με τα συμφέροντα που παιζουν εδώ μέσα τρώει κράξιμο πω μαθαίνουμε την αλήθεια ;Απλά διερωτώμαι
Γιαννη στο τετραγωνο , Για να βγαλεις καλλιτεχνικες φωτο δεν χρειαζεται να τοχεις. Λεφτα ναχεις να πας στον καταλληο φωτογραφο. Οποιος ξερει τετοιο φωτογραφο να τον συστησει στη μικρα
Αυτό είναι που λενε "ραντεβού στον αερα".Aννουλα καλημερα αυριο στις 9 μπορεις?
καλη εβδομαδα μωρακια μου με τις πρωτες φθινοπωρινες μερες να
μας κανουνε ποδαρικο.φιλακια πολλα και ερωτικα...
Θα αλλάξει το ονομά της και θα το κάνει Αννal Πιπινάκι. Μα θέλει και ερώτημα;Δεν μας ειπες την εκπληξη Αννουλα...μηπως ξεκινησες να το σκεφτεσαι αυτο που λεγαμε??? ;) ;) ;)
μάλλον θα ήταν κιντερ έκπληξη. ...!!!Δεν μας ειπες την εκπληξη Αννουλα...μηπως ξεκινησες να το σκεφτεσαι αυτο που λεγαμε??? ;) ;) ;)
καλησπερα μωρα μου.....
δεν βαζω ακομη το anal γιατι και χωρις αυτο εχω να δωσω πολλα σε ολους εσας.
πιστευω οτι στο κρεββατι δινω τον καλυτερο εαυτο μου για να ικανοποιησω τα
ερωτικα σας θελω...φιλακια καυτα