jukebox_hero
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2019
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Χρονια πολλα σε ολους τους Γιωργηδες που σημερα γιορταζουνε την ονομαστικη τους γιορτη
Εσύ μωράκι πότε επιστρέφεις με το καλό?
Χρονια πολλα σε ολους τους Γιωργηδες που σημερα γιορταζουνε την ονομαστικη τους γιορτη
Καλως την.Μακαρι η σημερινη μερα να μας φωτισει ολους μας και να ξεπερασουμε οσο γινετε πιο ανωδυνα τις περιπετειες του ιου.Καλησπερα σε ολους σας ελπιζω να σας βρισκω ολους υγιεις και απο σημερα ξανα επιστρεφω για να προσφερω σε εσας αυτο που ξερετε απο την Αννα την πληρη ερωτικη ευχαριστηση σας.Φιλακια πολλα πολλα πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Η σελίδα όπως μου την έχετε πει άπειρες φορές είναι για ενημέρωση σχετικά με το αν γαμιέται η όχι καλά μια εκδιδόμενη. Σαν καταναλωτής όμως, θα ήθελα να ξέρω και την ηθική του αποδέκτη των χρημάτων μου. Έτσι λοιπόν και εγώ θα σας πω μια πραγματική ιστορία. Για ένα (πρώην ,31 είναι κλεισμένα....μην ψαρώνετε) Πιπινάκι, που ξεκίνησε αθώο και έχει μετατραπεί στην μεγαλύτερη καριόλα που θα μπορούσε να υπάρξει.
αν είχατε χωρίσει μέσα στην καραντίνα θα μπορούσες άνετα να πάρεις το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό διηγήματος του Ιανου. Αν το τροποποιήσεις λίγο βάζοντας και λίγο από covid προλαβαίνεις. Χωρις διάθεση ειρωνίας στο λεω. Δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ σας δεν έμπαινα εδώ αλλά έτσι όπως τα γράφεις φίλε μου δεν φαίνεται να φταίει μόνο η κυρία. Κάνε πρώτα την αυτοκριτική σου και γυρνά στην οικογένεια σου. Οι έρωτες με τα κορίτσια δεν είναι καλή ιδεα. Άλλο η δουλειά μας άλλο τα προσωπικά μας. Εύχομαι να ξεμπλέξεις από όλο αυτόΗ σελίδα όπως μου την έχετε πει άπειρες φορές είναι για ενημέρωση σχετικά με το αν γαμιέται η όχι καλά μια εκδιδόμενη. Σαν καταναλωτής όμως, θα ήθελα να ξέρω και την ηθική του αποδέκτη των χρημάτων μου. Έτσι λοιπόν και εγώ θα σας πω μια πραγματική ιστορία. Για ένα (πρώην ,31 είναι κλεισμένα....μην ψαρώνετε) Πιπινάκι, που ξεκίνησε αθώο και έχει μετατραπεί στην μεγαλύτερη καριόλα που θα μπορούσε να υπάρξει.
Έτσι γνώρισα και εγώ την Άννα λοιπόν, μικρή και αθώα μου το έπαιξε φυσικά. Στην αρχή έδειξε παραπάνω συμπάθεια από το φυσιολογικό (έχω πάει με αρκετές πουτάνες) αλλά οκ, δεν έδωσα βάση. Φυσικά μου είχε αρχίσει την κλασσική κλάψα των εκδιδόμενων για το ότι έχει άρρωστο πατέρα (μια χαρά είναι ο κύριος Γ.) ότι δεν έχει λεφτά και να την βοηθήσω κτλ. Και όντως την βοήθησα. Εγώ της είπα για το μπουρδέλα, εγώ τις έβγαζα τις φωτογραφίες της από ένα σημείο και μετά, εγώ της είπα να πάρει smartphone για viber κτλ που στην αρχή είναι το τηλέφωνο του παππού μου. Το μόνο που δεν κατάφερα να της αλλάξω είναι το ντύσιμο. Ε και πως να το αλλάξει όταν είναι ο μεγαλύτερος τσίπης του κόσμου και φοράει τα ίδια και τα ίδια ναι νομίζει ότι είναι και στη μόδα το βούρλο....
Η σχέση που είχε λόγο ηλικίας μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία οπότε τι έκανε η πουτανίτσα?? Βρήκε εμένα το καλό και ευαίσθητο μαλάκα και προσκολλήθηκε πάνω μου....να με παίρνει τηλέφωνα όταν είχα πάνω από 15 μέρες να της βάλω ραντεβού, και "αχ χάθηκες" και "να με παίρνεις να μιλάμε" και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Μετά αυτά έγιναν βιντεοκλήσεις στο messenger , μετά έγιναν ραντεβού συνεχόμενα (έτρωγε καλά τα λεφτά μου) και μετά σχέση...
Καθ όλη τη διάρκεια της σχέσης ουσιαστικά με παρακαλούσε να χωρίσω από την οικογένειά μου για να είμαστε μαζί. Και μην ανησυχείς, θα σε βοηθάω εγώ με τη διατροφή. Λες και είμαι κανένας καριόλης τελειωμένος που θα στέλνω την γυναίκα μου να κάνει την πουτάνα για να πληρώνω την διατροφή της πρώην... Μέχρι και ψεύτικη εγκυμοσύνη προσποιήθηκε (στην προσποίηση είναι καλή, τόσο καλή που κάποια χάπατα νομίζουν πως χύνει και 2 και 3 φορές στα ραντεβού) για να χωρίσω και να την παντρευτώ.... Στα 3 σχεδόν χρόνια που είχαμε σχέση έκανε ότι μπορούσε για να με κάνει να ζηλεύω και να χωρίσω για να την πάρω.
Σε όλο αυτό το διάστημα, ο γύφτουλας η Άννα ερχόταν στο μαγαζί μου και αυτή και η αδερφή της και έπαιρνε χωρίς φυσικά ποτέ να πληρώσουν τίποτα ο,τι αξεσουάρ και ο,τι ήθελε. Πρέπει να έχει χαλάσει πάνω από 15-20 Hands Free (όλα Samsung, γιατί ο κώλος της δεν μπορούσε να μιλήσει σε κάτι άλλο) πάνω από 7 powerbank , θήκες, τζάμια κινητών. ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν συζητάμε για το οτι όταν τάιζα και εκείνη και την αδερφή της όχι το χέρι στην τσέπη δεν είχε βάλει ποτέ....αλλά έκανε κυριολεκτικά τον Κινέζο. Και μιλάμε για ένα άτομο που έβγαζε τότε 1000 ευρώ την ημέρα....Και όχι, ούτε άρρωστο πατέρα είχε ούτε τίποτα....χρέη αλλουνού μαλάκα είχε.
Και φτάνουμε στην σύγχρονη εποχή....Ο βλάκας ο Bigdaddysss λοιπόν έκανε την μαλακία και την αγάπησε πραγματικά. Νόμιζα ο ηλίθιος πως μέσα στα σκατά που έχει για καρδιά, κρύβει κάτι με αξία. Προφανώς αυτό ήθελα να δω και αυτό έβλεπα και είμαι άξιος της μοίρας μου. Όταν λοιπόν η "Άννα" το γλυκό Πιπινάκι (μη χέσω, στα 31 της...) βρήκε το επόμενο θύμα που πίστεψε και ακόμη πιστεύει τις μπαρούφες που του αραδιάζει (Παναγιωτάκη....είσαι τόσο ηλίθιος αγόρι μου....) φυσικά εμένα όχι μόνο με έκανε άκρη....που οκ δεν θα έτρεχε και τίποτα, αλλά ξεκίνησε τον ψυχολογικό πόλεμο και εκκμεταλεύτηκε πλήρως την αδυναμία που της είχα. Καλά να πάθω
-Να στέλνει φωτογραφίες αγκαλιά με άλλους για να στεναχωριέμαι
-Να λέει τα χειρότερα για εμένα στους πελάτες της (Που να ξέρατε καημένοι τι λέει για εσάς....ειδικά τους λεγόμενους ¨δικούς¨ της. Για το πόσο βαριέται μαζί σας, για τα προσωπικά σας, για για....Ξέρω ποιος έχει άρρωστη γυναίκα, ποιος είναι χαμηλών τόνων με γυαλάκια, ποιος κάνει κόκες και του τσιμπάει τα βυζιά για να τον παίζει, ποιος την κλεινει ραντεβού απλά για να την γαργαλάει μια ώρα , ποιός είναι παππούς ταξιτζής απο το Ψυχικό και μπορώ να συνεχίζω για μέρες....)
Και φτάνουμε και στο τώρα όπου αυτό το πουτανόσπερμα, τόλμησε να δώσει το τηλέφωνό μου στον νέο της γκόμενο και νταβατζή για να με παίρνει με απόκρυψη και να με ενοχλεί (ναι και νταβατζής είναι αφού την πηγαίνει από το ένα ραντεβού στο άλλο με το μηχανάκι του).
Εγώ φταίω φυσικά για όλο αυτό. Εγώ που άφησα ένα τέτοιο άτομο τέτοιου χαμηλού επιπέδου να εισβάλει στη ζωή μου και να την κάνει μπάχαλο. Εγώ φταίω που της βρήκα κανονική δουλειά και με εξέθεσε (δεν μπορούσε ούτε να ρέστα να δώσει, βλέπεις ξέρει μόνο τα πολλαπλάσια του 80). Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις όταν ενεργείς με το συναίσθημα αλλά πλέον για τα δικά μου μάτια έχεις αποκαλυφθεί....**άννα....που έχεις και περήφανη καταγωγή τρομάρα σου....
Επειδή ξέρω οτι όλοι οι καλοθελητές θα αρχίσουν τα σχόλια μετά, δεν με ενδιαφέρει η άποψή σας...αλήθεια. Όλοι κρίνεται εκ του ασφαλούς έναν ευαίσθητο άνθρωπο με την οπτική του γαμιά που σας διακατέχει μόνιμα, μην τυχόν και δείξετε κάποιου είδους αδυναμία και δεν φανείτε αρκετά άντρες.
Οι βρισιές είναι οι ελάχιστες που της αξίζουν και μπήκαν για να με bannaρουν ουσιαστικά οι admin.
Η συνέχεια με τον δικηγόρο μου μαλακισμένη. Θα σε χτυπήσω εκεί που πονάς. Στα λεφτά. Φιλοχρήματο σκουλίκι.
φίλτατε τα λάθη και τα πάθη πληρώνονται ...Η συνέχεια με τον δικηγόρο μου μαλακισμένη. Θα σε χτυπήσω εκεί που πονάς. Στα λεφτά. Φιλοχρήματο σκουλίκι.
Η σελίδα όπως μου την έχετε πει άπειρες φορές είναι για ενημέρωση σχετικά με το αν γαμιέται η όχι καλά μια εκδιδόμενη. Σαν καταναλωτής όμως, θα ήθελα να ξέρω και την ηθική του αποδέκτη των χρημάτων μου. Έτσι λοιπόν και εγώ θα σας πω μια πραγματική ιστορία. Για ένα (πρώην ,31 είναι κλεισμένα....μην ψαρώνετε) Πιπινάκι, που ξεκίνησε αθώο και έχει μετατραπεί στην μεγαλύτερη καριόλα που θα μπορούσε να υπάρξει.
Έτσι γνώρισα και εγώ την Άννα λοιπόν, μικρή και αθώα μου το έπαιξε φυσικά. Στην αρχή έδειξε παραπάνω συμπάθεια από το φυσιολογικό (έχω πάει με αρκετές πουτάνες) αλλά οκ, δεν έδωσα βάση. Φυσικά μου είχε αρχίσει την κλασσική κλάψα των εκδιδόμενων για το ότι έχει άρρωστο πατέρα (μια χαρά είναι ο κύριος Γ.) ότι δεν έχει λεφτά και να την βοηθήσω κτλ. Και όντως την βοήθησα. Εγώ της είπα για το μπουρδέλα, εγώ τις έβγαζα τις φωτογραφίες της από ένα σημείο και μετά, εγώ της είπα να πάρει smartphone για viber κτλ που στην αρχή είναι το τηλέφωνο του παππού μου. Το μόνο που δεν κατάφερα να της αλλάξω είναι το ντύσιμο. Ε και πως να το αλλάξει όταν είναι ο μεγαλύτερος τσίπης του κόσμου και φοράει τα ίδια και τα ίδια ναι νομίζει ότι είναι και στη μόδα το βούρλο....
Η σχέση που είχε λόγο ηλικίας μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία οπότε τι έκανε η πουτανίτσα?? Βρήκε εμένα το καλό και ευαίσθητο μαλάκα και προσκολλήθηκε πάνω μου....να με παίρνει τηλέφωνα όταν είχα πάνω από 15 μέρες να της βάλω ραντεβού, και "αχ χάθηκες" και "να με παίρνεις να μιλάμε" και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Μετά αυτά έγιναν βιντεοκλήσεις στο messenger , μετά έγιναν ραντεβού συνεχόμενα (έτρωγε καλά τα λεφτά μου) και μετά σχέση...
Καθ όλη τη διάρκεια της σχέσης ουσιαστικά με παρακαλούσε να χωρίσω από την οικογένειά μου για να είμαστε μαζί. Και μην ανησυχείς, θα σε βοηθάω εγώ με τη διατροφή. Λες και είμαι κανένας καριόλης τελειωμένος που θα στέλνω την γυναίκα μου να κάνει την πουτάνα για να πληρώνω την διατροφή της πρώην... Μέχρι και ψεύτικη εγκυμοσύνη προσποιήθηκε (στην προσποίηση είναι καλή, τόσο καλή που κάποια χάπατα νομίζουν πως χύνει και 2 και 3 φορές στα ραντεβού) για να χωρίσω και να την παντρευτώ.... Στα 3 σχεδόν χρόνια που είχαμε σχέση έκανε ότι μπορούσε για να με κάνει να ζηλεύω και να χωρίσω για να την πάρω.
Σε όλο αυτό το διάστημα, ο γύφτουλας η Άννα ερχόταν στο μαγαζί μου και αυτή και η αδερφή της και έπαιρνε χωρίς φυσικά ποτέ να πληρώσουν τίποτα ο,τι αξεσουάρ και ο,τι ήθελε. Πρέπει να έχει χαλάσει πάνω από 15-20 Hands Free (όλα Samsung, γιατί ο κώλος της δεν μπορούσε να μιλήσει σε κάτι άλλο) πάνω από 7 powerbank , θήκες, τζάμια κινητών. ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν συζητάμε για το οτι όταν τάιζα και εκείνη και την αδερφή της όχι το χέρι στην τσέπη δεν είχε βάλει ποτέ....αλλά έκανε κυριολεκτικά τον Κινέζο. Και μιλάμε για ένα άτομο που έβγαζε τότε 1000 ευρώ την ημέρα....Και όχι, ούτε άρρωστο πατέρα είχε ούτε τίποτα....χρέη αλλουνού μαλάκα είχε.
Και φτάνουμε στην σύγχρονη εποχή....Ο βλάκας ο Bigdaddysss λοιπόν έκανε την μαλακία και την αγάπησε πραγματικά. Νόμιζα ο ηλίθιος πως μέσα στα σκατά που έχει για καρδιά, κρύβει κάτι με αξία. Προφανώς αυτό ήθελα να δω και αυτό έβλεπα και είμαι άξιος της μοίρας μου. Όταν λοιπόν η "Άννα" το γλυκό Πιπινάκι (μη χέσω, στα 31 της...) βρήκε το επόμενο θύμα που πίστεψε και ακόμη πιστεύει τις μπαρούφες που του αραδιάζει (Παναγιωτάκη....είσαι τόσο ηλίθιος αγόρι μου....) φυσικά εμένα όχι μόνο με έκανε άκρη....που οκ δεν θα έτρεχε και τίποτα, αλλά ξεκίνησε τον ψυχολογικό πόλεμο και εκκμεταλεύτηκε πλήρως την αδυναμία που της είχα. Καλά να πάθω
-Να λέει τα χειρότερα για εμένα στους πελάτες της (Που να ξέρατε καημένοι τι λέει για εσάς....ειδικά τους λεγόμενους ¨δικούς¨ της. Για το πόσο βαριέται μαζί σας, για τα προσωπικά σας, για για....Ξέρω ποιος έχει άρρωστη γυναίκα, ποιος είναι χαμηλών τόνων με γυαλάκια, ποιος κάνει κόκες και του τσιμπάει τα βυζιά για να τον παίζει, ποιος την κλεινει ραντεβού απλά για να την γαργαλάει μια ώρα , ποιός είναι παππούς ταξιτζής απο το Ψυχικό και μπορώ να συνεχίζω για μέρες....)
Και φτάνουμε και στο τώρα όπου αυτό το πουτανόσπερμα, τόλμησε να δώσει το τηλέφωνό μου στον νέο της γκόμενο και νταβατζή για να με παίρνει με απόκρυψη και να με ενοχλεί (ναι και νταβατζής είναι αφού την πηγαίνει από το ένα ραντεβού στο άλλο με το μηχανάκι του).
Εγώ φταίω φυσικά για όλο αυτό. Εγώ που άφησα ένα τέτοιο άτομο τέτοιου χαμηλού επιπέδου να εισβάλει στη ζωή μου και να την κάνει μπάχαλο. Εγώ φταίω που της βρήκα κανονική δουλειά και με εξέθεσε (δεν μπορούσε ούτε να ρέστα να δώσει, βλέπεις ξέρει μόνο τα πολλαπλάσια του 80). Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις όταν ενεργείς με το συναίσθημα αλλά πλέον για τα δικά μου μάτια έχεις αποκαλυφθεί....**άννα....που έχεις και περήφανη καταγωγή τρομάρα σου....
Επειδή ξέρω οτι όλοι οι καλοθελητές θα αρχίσουν τα σχόλια μετά, δεν με ενδιαφέρει η άποψή σας...αλήθεια. Όλοι κρίνεται εκ του ασφαλούς έναν ευαίσθητο άνθρωπο με την οπτική του γαμιά που σας διακατέχει μόνιμα, μην τυχόν και δείξετε κάποιου είδους αδυναμία και δεν φανείτε αρκετά άντρες.
Οι βρισιές είναι οι ελάχιστες που της αξίζουν και μπήκαν για να με bannaρουν ουσιαστικά οι admin.
Η συνέχεια με τον δικηγόρο μου μαλακισμένη. Θα σε χτυπήσω εκεί που πονάς. Στα λεφτά. Φιλοχρήματο σκουλίκι.
Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε. Είναι αυτή η ανυπόφορη κατάσταση που αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου. Πολλές γυναίκες - άσχετο με το αν είναι εκδιδόμενες ή απλές καθημερινές γυναίκες - περνάνε τα όρια της αποδεκτής πουτανιάς και το πάνε σε άλλο level, χωρίς κανένα αίσθημα ενοχής, γιατί ξέρουν ότι ο άντρας-θύμα δεν θα ασχοληθεί και θα προχωρήσει παρακάτω. Κάτι που στην περιπτωσή σου δεν έγινε, μοιράστηκες μαζί μας την όλη κατάσταση χωρίς να σε προβληματίσει ότι πολλοί από εδώ μέσα, έμμεσα θα σε ειρωνευτούν και θα σου πουλήσουν γνήσιο αντρίκιο know-how "όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες". Διάβασα προσεκτικά τι γράφεις, η αλήθεια πάντα βρίσκεται κάπου στη μέση, αυτό όμως δεν σου αφαιρεί το δικαίωμα να εκφράσεις το δικό σου μισό. Να είσαι καλά - και τα υπόλοιπα κορίτσια που εκδίδεστε να είστε πιο σοβαρά και προσεκτικά στις σχέσεις σας, εννοείται ότι πολλοί από εμάς είμαστε ευάλωτοι, μόνοι και έτοιμοι να σας αγαπήσουμε. Μην το εκμεταλλεύεστε.
Oχι φιλε μου,δεν μας ενδιαφερει η ηθικη καμιας Αννουλας,πιπινακι,μιλφακι ή οτι αλλο θελει. Απλα οπως εγραψες και εσυ,το αν γαμιεται καλα και κανει καλες πιπες. Λιγο νιονιο να εχει καποιος,ξερει οτι οι πουτανες απλα παιζουν θεατρο και οτι απο ηθικη,δεν ειναι και οτι καλυτερο. Οποτε το μηνυμα σου εδω (εχεις βαλει πολλα),δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν,ουτε και αυτα που γραφεις γιατι δεν ξερουμε κατα ποσο ειναι αληθεια.Οταν την πας σε δικη και την κερδισεις,τοτε να μας ενημερωσεις (και το εννοω).
Εσύ τυπε αδίκησε έπρεπε να γίνεις σεναριογράφος θα έχεις πάει στο Hollywood σίγουρα με επιτυχίες
αν είχατε χωρίσει μέσα στην καραντίνα θα μπορούσες άνετα να πάρεις το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό διηγήματος του Ιανου. Αν το τροποποιήσεις λίγο βάζοντας και λίγο από covid προλαβαίνεις. Χωρις διάθεση ειρωνίας στο λεω. Δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ σας δεν έμπαινα εδώ αλλά έτσι όπως τα γράφεις φίλε μου δεν φαίνεται να φταίει μόνο η κυρία. Κάνε πρώτα την αυτοκριτική σου και γυρνά στην οικογένεια σου. Οι έρωτες με τα κορίτσια δεν είναι καλή ιδεα. Άλλο η δουλειά μας άλλο τα προσωπικά μας. Εύχομαι να ξεμπλέξεις από όλο αυτό
Καταλαβαίνω την πίκρα σου. Αλλά βρε φίλε η πουτάνα παραμένει πουτάνα, δεν κάνουν τέτοια λάθη. Το πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε είναι να προσέχουμε μην ερωτευθούμε. Έχουν κλείσει σπίτια και σπίτια, έχουν χαθεί περιουσίες για τα μάτια μιας πουτάνας.Η σελίδα όπως μου την έχετε πει άπειρες φορές είναι για ενημέρωση σχετικά με το αν γαμιέται η όχι καλά μια εκδιδόμενη. Σαν καταναλωτής όμως, θα ήθελα να ξέρω και την ηθική του αποδέκτη των χρημάτων μου. Έτσι λοιπόν και εγώ θα σας πω μια πραγματική ιστορία. Για ένα (πρώην ,31 είναι κλεισμένα....μην ψαρώνετε) Πιπινάκι, που ξεκίνησε αθώο και έχει μετατραπεί στην μεγαλύτερη καριόλα που θα μπορούσε να υπάρξει.
Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του δεν με νοιάζει ούτε εμένα και πιστεύω πως και κανέναν άλλον , απλά φίλε bigdaddys ένα πράγμα μόνο μου έχει κάνει εντύπωση επειδή έχω δει και τα αλλά μηνύματα που έχεις ποστάρει . Πως γίνεται κάποιος να ερωτευθεί μια γυναίκα την οποία την πληρώνει για τις υπηρεσίες της ? Οκ επειδή και εγώ βρεθεί με την Άννα συμφωνώ ότι ναι είναι όμορφη σχετικά, ναι το δυνατό της σημείο είναι η πίπα , ναι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός ραντεβού και γενικά είναι ευγενική κλπ .. Επίσης όλοι μας πιστεύω ότι έχουμε πάει με κάποια πουτανα περισσότερο από μια φορές επειδή εντυπωσιαστήκαμε από τις υπηρεσίες της .
Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι λίγο περίεργο να ερωτευθείς η κανείς σχέση με μια επαγγελματία ?
Δεν σε ρωτάω επειδή θέλω να τσακωθούμε απλά όπως και να το κάνουμε μου φενεται ‘κουλό’ να κανείς κάτι παραπάνω από σεξ με μια γυναίκα που πληρώνεις ώστε να απολαύσεις το πακέτο των υπηρεσιών της
Καταλαβαίνω την πίκρα σου. Αλλά βρε φίλε η πουτάνα παραμένει πουτάνα, δεν κάνουν τέτοια λάθη. Το πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε είναι να προσέχουμε μην ερωτευθούμε. Έχουν κλείσει σπίτια και σπίτια, έχουν χαθεί περιουσίες για τα μάτια μιας πουτάνας.