Οπα τι έχουμε εδώ..ποια ειναι η άλλη κάποια γνωστη από εδώ μέσα;
Λογικά η Έλενα 110, με την οποία κάνει τριο. Μπες στο νήμα και της Έλενας για να δεις.
Οπα τι έχουμε εδώ..ποια ειναι η άλλη κάποια γνωστη από εδώ μέσα;
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Το συγκεκριμένο μήνυμα δεν θα έχει την μορφή που έχετε συνηθίσει καθώς προέρχεται από την πραγματική κοπέλα πίσω απο το Προφίλ Αννα-Πιπινάκι και όχι τον ρόλο που παίζουμε κάθε φορά οι κοπέλες του χώρου.
Και ναι, είναι ένας ρόλος και τίποτα παραπάνω όσο και αν κάποιοι θεωρούν πως είναι κάτι παραπάνω.
Το τηλέφωνο μου απο χθες είναι κλειστό και θα παραμείνει έτσι καθώς σταματάει αυτή η δουλειά για εμένα. Οπότε δεν έχει νόημα ούτε να καλείτε , ούτε να στέλνεται viber, ούτε να ρωτάτε τους υπόλοιπους μήπως αλλάζω αριθμό κτλ. Θα εξαφανιστώ από αυτόν τον χώρο και θα ήθελα παρακαλώ να το σεβαστείτε όλοι.
Το προφίλ μου θα ήθελα να διαγραφεί (θα κάνω ήδη την ανάλογη αίτηση) όπως και οι κριτικές εαν είναι εύκολο.
Σας ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σας λόγια και για την στήριξη που μου δείξατε όλο αυτό το διάστημα, όσο για τα κακά λόγια δεν κρατάω κακίες προσωπικά. Ολοι έχουμε τα γούστα μας, κάνουμε τις επιλογές μας και κρινόμαστε από αυτές.
Να είστε όλοι καλά και καλή χρονιά να έχετε και πάλι
καλημερα alex71 να διορθωσω κατι σε αυτα που γραφεις το οτι πηγαινω σε σπιτια.οσο αφορα το αλλο το γιατι αποχωρησα τοτε ειναι τελειως προσωπικο και δεν μπορω να πω περισσοτερα σε ευχαριστω και θα παρω κανενα κιλακι φιλακιαΤελικα τιποτα δεν ειναι σιγουρο σε αυτη τη ζωη, ολα αλλαζουν.
Η Αννα οχι μονο επανηλθε, αλλά και με νεα τακτικη.
Τηλεφωνο οχι ελευθερα προσβασιμο, δεν πηγαινει πλεον σε σπιτια, αρχισε και τα λεσβιακα.
Τι συνεβη τωρα, ποιος να ξερει.
Καλη συνεχεια Αννουλα.
Υ.Γ. Βάλε κανενα κιλο βρε καλη μου
καλημερα :-* :-* :-* :-* :-*Καλημέρα ❤❤
απολυτα σεβαστο να βαλεις κιλακι επειδη στο ζητησε ο συναγωνιστης..απλα εμεις που σε ξερουμε σε θελουμε ΟΠΩς εισαι..καλημερα alex71 να διορθωσω κατι σε αυτα που γραφεις το οτι πηγαινω σε σπιτια.οσο αφορα το αλλο το γιατι αποχωρησα τοτε ειναι τελειως προσωπικο και δεν μπορω να πω περισσοτερα σε ευχαριστω και θα παρω κανενα κιλακι φιλακια
:-* :-* :-* :-* :-*απολυτα σεβαστο να βαλεις κιλακι επειδη στο ζητησε ο συναγωνιστης..απλα εμεις που σε ξερουμε σε θελουμε ΟΠΩς εισαι..
καλημερα alex71 να διορθωσω κατι σε αυτα που γραφεις το οτι πηγαινω σε σπιτια.οσο αφορα το αλλο το γιατι αποχωρησα τοτε ειναι τελειως προσωπικο και δεν μπορω να πω περισσοτερα σε ευχαριστω και θα παρω κανενα κιλακι φιλακια
Φιλιά και σε σενα, να εισαι παντα καλακαλημερα alex71 να διορθωσω κατι σε αυτα που γραφεις το οτι πηγαινω σε σπιτια.οσο αφορα το αλλο το γιατι αποχωρησα τοτε ειναι τελειως προσωπικο και δεν μπορω να πω περισσοτερα σε ευχαριστω και θα παρω κανενα κιλακι φιλακια
Κι εγω την ξερω τύπε, δεν μιλαω στον αερααπολυτα σεβαστο να βαλεις κιλακι επειδη στο ζητησε ο συναγωνιστης..απλα εμεις που σε ξερουμε σε θελουμε ΟΠΩς εισαι..
Μαστόρισα η Αννούλα!!!!!!!!!!!!!!!
Μαστόρισα η Αννούλα!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστω Μωρα μουΑννουλα εισαι ενα διαμαντι στο χωρο.ενημερωσε μας ποτε θα φυγεις καπου προς τα τελος ειναι αν θυμαμε καλα