SkywalkerRho
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Ενα τηλ παρακαλω
Καλό μήνα Αννούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπερα Μωρα μου να εχετε εναν ομορφο και δροσερο μηνα γεματο απο βουτιες και μια ευτυχισμενη εβδομαδα
ναι ειμαι μαχιμη και οποιος ενδιαφερετε για το νεο μου νουμερο μπορει να μου στελνει μηνυμα να του το δινωΚαλησπέρα και σε σένα. Τελικά είσαι μάχιμη?
Πιο πολύ από ποτέ! :-* :-* :-*ναι ειμαι μαχιμη και οποιος ενδιαφερετε για το νεο μου νουμερο μπορει να μου στελνει μηνυμα να του το δινω
Σου έχω στείλει μήνυμα Αννούλα!ναι ειμαι μαχιμη και οποιος ενδιαφερετε για το νεο μου νουμερο μπορει να μου στελνει μηνυμα να του το δινω
Αν μου δώσει η ίδια και μόνο, δημόσια το ο.κ. ανεβάζω εγώ κάτι δικές της που έχω. ;)Μια που είσαι μάχιμη .... μήπως να ανέβαζες και καμία καινούργια φωτογραφία ????
βρε αθεόφοβε...Αν μου δώσει η ίδια και μόνο, δημόσια το ο.κ. ανεβάζω εγώ κάτι δικές της που έχω. ;)
Υποθέτεις ότι δεν έχω και θα έλεγα ψέματα ότι έχω, να βγει η κοπέλα να μου πει "Τί μαλακίες λες βρε;!"βρε αθεόφοβε...
εκτός από συμβουλάτορας / κριτής έγινες και φωτογράφος...?
αυτό κατάλαβες...?Υποθέτεις ότι δεν έχω και θα έλεγα ψέματα ότι έχω, να βγει η κοπέλα να μου πει "Τί μαλακίες λες βρε;!"
Τι της θες της φωτό ρε παπουλι ,άσε μην πάθεις καμία συγκοπή,δεν πάς καλύτερα στα ιαματικά λουτρά!!νεες φωτο παρακαλω.
Ο παππουλης προφανως εχει της αντοχες και γαμαει κατι που προφανως αν εισαι νεος δεν θα εχεις εσυ δτην ηλικια τουΤι της θες της φωτό ρε παπουλι ,άσε μην πάθεις καμία συγκοπή,δεν πάς καλύτερα στα ιαματικά λουτρά!!