Για την Άννα τί να πει κανείς που να μην έχει ήδη ειπωθεί;
Καυλιάρα σε απίστευτο βαθμό, όμορφη με τη απίστευτη κορμάρα της και τις όμορφες ματάρες της, γλυκιά και τόσο καλό παιδί! Στο κρεβάτι κάνει τα πάντα που θέλεις ή που έχεις στο μυαλό σου, ακόμα και μερικά που δεν τα είχες σκεφθεί καν! Μεγαλώνουμε κι ακόμα μαθαίνουμε.
Ακούραστη, πρόθυμη να δώσει αλλά και να πάρει ηδονή, απίστευτη!
Κι αυτό που σε κάποιους δεν αρέσει το πως έρχεται ρε παιδιά, σαν πως να έρθει δηλαδή η κοπέλα που μετακινείται με τα ΜΜΜ αφού δεν έχει δικό της αυτοκίνητο ούτε την πολυτέλεια του μισθωμένου οδηγού όπως τα κορίτσια των γραφείων; Εμένα μια χαρά μου είχε έρθει για μεσημέρι, με ένα κομψό πτι καρό παντελόνι, μια ωραία μπλούζα, μπότες και το μπουφάν της. Τα μαλλιά της μόνο να μην έπιανε πάνω την ώρα του σεξ, όταν τα έχει κάτω της πάνε πού περισσότερο.
Και βέβαια φαντάζομαι πως θα είναι αν βαφτεί, φορέσει το μίνι και τη δεκάποντη γόβα με τις ατελείωτες ποδάρες της! Αλλά όταν κάνει κάποια σεξ δεν φοράει ούτε το μίνι ούτε τις γόβες, γυμνή είναι! Άλλο σε βραδυνή έξοδο...
Ή το άλλο "που δεν είναι πιπινάκι"! 26 μου είπε πως είναι, για τόσο τη έκανα και συνήθως τις πετυχαίνω τις ηλικίες.
Για την χρέωσή της τί να πω όταν τα ίδια ζητάνε κάποιες με τα διπλά της σχεδόν χρόνια και μείον 20 πόντους, που δεν το έχουν καν στο κρεβάτι;
Ή για τα περίπου διπλά που παίρνουν κάποιες αντίστοιχης εμφάνισης και αμφίβολης απόδοσης από τα γραφεία, που πως να μην είναι αμφίβολη η απόδοσή τους ιδίως των αλλοδαπών όταν τις έχουν σαν ζώα κλεισμένες σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για μέρες και δουλεύουν 16.00 με 04.00! Τί διάθεση να έχουν οι καημένες κι αυτές; Η Άννα (κι κάθε "Άννα") δουλεύει με το δικό της ρυθμό κι όταν κάτι την απασχολεί (γιατί άνθρωποι είμαστε τυχαίνουν διάφορα) δεν βάζει ραντεβού, απλό είναι.
Να είσαι καλά κοριτσάρα μου να μας προσφέρεις όμορφες στιγμές!