Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.418
αυτό δε νομιζω να εγινε αννα, ο τυπος γραφει φανταστικα σεναριακαι οταν βλεπεις μια κοπελλα στην εισοδο του ξενοδοχειο αν δεν σε αρεσει της λες σε ευχαριστω δεν μου κανεις και φευγεις.δεν ανεβαινεις στο δωματιο κανετε μαζι μπανιο χαμουρευεστε ξεκινατε και λες φευγω.......
του παιρνουν πρωτα μετρα φιλε άργησε το κορακι ειχε στον δρομο κινησηΠαντωs...επειδη εχω βρεθει με το κοριτσι,οι φωτογραφιεs ειναι 100% αληθινεs χωριs ιχνοs φωτοσοπ.
ΥΓ ο συνεταιροs ποτε θα μπανιαριστει;
Παντωs...επειδη εχω βρεθει με το κοριτσι,οι φωτογραφιεs ειναι 100% αληθινεs χωριs ιχνοs φωτοσοπ.
ΥΓ ο συνεταιροs ποτε θα μπανιαριστει;
Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε. Προσωπικά, σε ότι με αφορά, μία από τις πιο ερεθιστικές στιγμές του ραντεβού είναι η ώρα που ακούω τα τακούνια στον διάδρομο και σε δευτερόλεπτα χτυπάει η πόρτα. Αντίθετα για τις κοπέλες πρέπει να είναι η πιο δύσκολη, γιατί δεν γνωρίζουν ποιός είναι πίσω από την πόρτα. Πρέπει να σου πω όμως ότι, όσον αφορά στην εμφάνιση πάντα και όχι τις όποιες άλλες ιδιαιτερότητες του καθενός μας, δεν πληρωνόμαστε εμείς. Οι κοπέλες πληρώνονται και είναι κάτι που το έχουν υπόψιν τους. Μία αντικειμενικά όχι όμορφη εμφάνιση του πελάτη, νομίζω μετριάζεται αρκετά από την καθαριότητά του, την ανθρώπινη συμπεριφορά προς τις κοπέλες και την ευγένεια που μπορεί να διαθέτει ο καθένας μας. Υπενθυμίζω όμως ότι δεν πληρωνόμαστε εμείς. Εμείς πληρώνουμε και πληρώνουμε,τουλάχιστον εγώ, για να βρεθούμε με μία κατά τεκμήριο όμορφη κοπέλα, καθαρή, υγιή και με κάποια επεγγελματική νοοτροπία, ώστε να μας ακολουθήσει στα θέλω μας, πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής και του φυσιολογικού βέβαια. Αυτά από εμένα.Ρε συ εμείς όλοι μα όλοι μας είμαστε μοντέλα...
είναι μεγάλη αδικία με όλα αυτά που πληρώνουμε ενφια εφκα ικα μικα συκα κτλ...Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε. Προσωπικά, σε ότι με αφορά, μία από τις πιο ερεθιστικές στιγμές του ραντεβού είναι η ώρα που ακούω τα τακούνια στον διάδρομο και σε δευτερόλεπτα χτυπάει η πόρτα. Αντίθετα για τις κοπέλες πρέπει να είναι η πιο δύσκολη, γιατί δεν γνωρίζουν ποιός είναι πίσω από την πόρτα. Πρέπει να σου πω όμως ότι, όσον αφορά στην εμφάνιση πάντα και όχι τις όποιες άλλες ιδιαιτερότητες του καθενός μας, δεν πληρωνόμαστε εμείς. Οι κοπέλες πληρώνονται και είναι κάτι που το έχουν υπόψιν τους. Μία αντικειμενικά όχι όμορφη εμφάνιση του πελάτη, νομίζω μετριάζεται αρκετά από την καθαριότητά του, την ανθρώπινη συμπεριφορά προς τις κοπέλες και την ευγένεια που μπορεί να διαθέτει ο καθένας μας. Υπενθυμίζω όμως ότι δεν πληρωνόμαστε εμείς. Εμείς πληρώνουμε και πληρώνουμε,τουλάχιστον εγώ, για να βρεθούμε με μία κατά τεκμήριο όμορφη κοπέλα, καθαρή, υγιή και με κάποια επεγγελματική νοοτροπία, ώστε να μας ακολουθήσει στα θέλω μας, πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής και του φυσιολογικού βέβαια. Αυτά από εμένα.
Κατάλαβα...είναι μεγάλη αδικία με όλα αυτά που πληρώνουμε ενφια εφκα ικα μικα συκα κτλ...
να πληρώνουμε και τις εργαζόμενες...
εγω ρε παιχτη που δεν καταλαβα τιποτα απο οσα εγραψες ......Κατάλαβα...
μαγκια σου...εμένα ευτυχώς με παρακαλάνε...
είμαι όμορφος και γλυκοτσούτσουνος
εσύ πληρώνεσαι η μόνο τζάμπα γαμήσια έχεις...?ναι?
εδώ όλοι οι υπόλοιποι πληρώνετε?
και ψωλαρας!!!μην ξεχνιεσαιεμένα ευτυχώς με παρακαλάνε τα κορίτσια οπότε δεν δίνω μία...
μια απορία...όχι βρε και να πληρώνομαι...
είναι ενάντια στις αρχές μου
ρε παιχτη ποιος ειναι αυτος και τι λετε ??????τέλος πάντων για να τελειώσω την συζήτηση με τον χχχ...κάτι, πιθανών η κοπέλα (που για τα γούστα μου τουλάχιστον είναι πολύ όμορφη) ως κολ γκιρλ να αξίζει.
κατ'ελάχιστον θα είσαι με μια αξιόλογη παρουσία.
πάντα θεωρητικά γιατί δεν την έχω συναντήσει
φίλτατε πριν μας είπες άλλα...κααααλά....
λοιπόν
ας πούμε ότι δεν πληρώνω. και πάλι ή άποψή μου είναι μια άποψη για την κάθε εργαζόμενη. αυτό δεν αλλάζει.
μια γνώμη ρε παιδί μου...
ας πούμε όμως ότι πληρώνω γιατί μάλλον ήταν κρύο το χιούμορ
εμένα ευτυχώς με παρακαλάνε τα κορίτσια οπότε δεν δίνω μία...