κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.085
- Πόντοι
- 19.795
bukkakeτι πήγες και ψήφισες ρε κοντολάγνε![]()
bukkakeτι πήγες και ψήφισες ρε κοντολάγνε![]()
Ψηφίσαμε σταθερότητατι πήγες και ψήφισες ρε κοντολάγνε![]()
δεν έχεις παράπονο έχεις σταθερά ένα σκάνδαλο κάθε μήναΨηφίσαμε σταθερότητα
Είχα ανάγκη και μερικες συγκαλύψεις,δεν έχεις παράπονο έχεις σταθερά ένα σκάνδαλο κάθε μήνα![]()
Εχει κανει και μεγαλυτερη μαλακια. Τη ζορισαν και δεχτηκε να παει μαρτυρας υπερασπισης του παιδοφιλου βουλευτη της ΝΔ Σπυρου ΓεωργιαδηΠου ζει ρε αυτο το όργιο και εστειλε εμαιλ για να διαφημιστεί.
Δε φανταστηκε οτι θα τη δώσουν στεγνά.
Τόσο ευρωβούρλο ειναι πια
τώρα στις ευρωεκλογές πάλι γαλάζια σταθερότητα θα το ρίξεις?Είχα ανάγκη και μερικες συγκαλύψεις,
Ολα οκ !!
ΟρθονΕιχε υποστηριξει για δελφινο τον Αποστολο Τζιτζικωστα Ο Κουλης δεν τα συγχωρει αυτα Πρωτα την εξορισε στις Βρυξελες και μετα την εφαγε
Δεν παρακολουθεις κι εσυ, τις προαλλες εγραφε οτι ο Μειμαρακης ειναι φιλος του πατερα του, δεδομενη η ψηφοςτώρα στις ευρωεκλογές πάλι γαλάζια σταθερότητα θα το ρίξεις?![]()
Τουλαχιστον ρε τυπε αναφερει τα κακως κειμενα αντικειμενικα και οχι με παρωπιδεςΟρθον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν παρακολουθεις κι εσυ, τις προαλλες εγραφε οτι ο Μειμαρακης ειναι φιλος του πατερα του, δεδομενη η ψηφος
Γέρο, την έχω συναντήσει σε κομματική εκδήλωση.Καμμια φωτο της Μισελ απο πισω, εχουμε; Ετσι για να ξερουμε τι χασαμε![]()
Φτιαξε με λιγο, την ειδες απο πισω;;;;;Γέρο, την έχω συναντήσει σε κομματική εκδήλωση.
Αδύνατη, σχετικά κοντή, μεγάλο στήθος.
Επίσης, τρομερή αυτοπεποίθηση. Αν με έπαιρνε, θα της την έπεφτα.
δεν το είχα δει όχιΔεν παρακολουθεις κι εσυ, τις προαλλες εγραφε οτι ο Μειμαρακης ειναι φιλος του πατερα του, δεδομενη η ψηφος
Είναι καυλομούνα φίλε, για τρελά γούσταΔε θυμάμαι το πίσω να σου πω, μια και είμαι του μπροστά.
Βυζάρες σου λέω.
To ενα δεν αποκλειει το αλλοδεν το είχα δει όχι
άρα τα περί ψήφισα σταθερότητα είναι του κώλου
το βύσμα ψήφισε![]()
εκ του αποτελέσματος νομίζω ότι δεν έχει σημασία....η ίδια η ζωή το έκρινεTo ενα δεν αποκλειει το αλλο
Σιγα μην το φυσαειεκ του αποτελέσματος νομίζω ότι δεν έχει σημασία....η ίδια η ζωή το έκρινε
και τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει...
εξαρτάται τι βόλεμα θα του τάξει ή του έχει ήδη κάνει το βύσμαΣιγα μην το φυσαει
Δεν θα ξαναψηφισει νομιζεις?