Παναγία μου
Απίστευτο θηλυκό!
Παναγία μου
Υψηλόβαθμο στέλεχος είναι...θα έχει μια σκυλιαση...εγώ τα αγαπάω τα σκυλιά όμως...Αν δεν είχε και την κομματοσκυλίαση καλύτερα θα'ταν
Τυχερός ο γέρος το γραπωσε το νεοφιλελε φιλοβασιλικο μιλφακι
ποιο ειναι ο μπαρμπας;Τυχερός ο γέρος το γραπωσε το νεοφιλελε φιλοβασιλικο μιλφακι
Τυχερός ο γέρος το γραπωσε το νεοφιλελε φιλοβασιλικο μιλφακι
Χάλασε ο αρραβώνας..Τυχερός ο γέρος το γραπωσε το νεοφιλελε φιλοβασιλικο μιλφακι
Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ«Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας» λέει σε ανακοίνωσή της
www.protothema.gr
|
Στην αντιπαράθεση και σύγκριση της Άννας Ασημακοπούλου με την Έλενα Ράπτη, δυστυχώς για εκείνη, "χάνει" από τα αποδυτήρια!...Δυνατο milf αλλα ειδικα η φωτο με Ραπτη ειναι καυλα
Όχι, φυσικά! Καμία σχέση...Απλά, όπως φαίνεται και στη φωτό, έχει πολύ σκληρό "ανταγωνισμό" με τα άλλα δύο ξανθά, "ατίθασα" και "άγρια" milf, που την υποσκελίζουν πολύ δυναμικά!...Δεν την λες και αγάμητη ...
Φύσα, ρούφα, τρα΄βα τονε...Καιρο έχουμε να ασχοληθούμε με αυτό το μιλφ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απεταξάμην! ΑχαχαχαχαχαΟυστ μωρή κοπριά γαμώ την παναχαϊκή σου μέσα.
Το λεγόμενο ηθικό και πολιτικό πλεονέκτημα...Φοβερή η κυρία Μισέλ...βγάζει κυριλέ στοιχεία σε βαθμό τέτοιο ώστε να κομπλαρουν οι σαύρες των Τσυπριζαιων.
Έλα ρε Άλεξ τώρα λες κ δεν ξέρουμε ποιος την έδωσε στα πέναλτυ ...γνωστή καραμανλικη κ α ρόπαλο δέος μελλοντικό για Μπακογιάννη ....κ μάλιστα ισχυρίζονταν οι μητσοτακικοι ότι τα στοιχεία των αποδήμων τα πήρε όσο ήταν η υπηρεσιακή κυβέρνηση κ όχι της ΝΔΕγω δεν ειχα σκοπο να την ψηφισω, αλλά μετα τον πολεμο που δεχθηκε ανευ οποιουδποτε σοβαρου λογου απο διαφορους καραγκιοζηδες θα την ψηφιζα και με τα δυο χερια. Πολυ κριμα που αποσυρθηκε. Ελπιζω να το ξανασκεφθει
ξέρεις πόσοι λεφτάδες σαν αυτόν περιμένουν να περάσουν τα 50-55 να χωρίσουν και να αρχίσουν τη ζωή τους μετά? Πολύς κόσμος θεωρεί οτι μέχρι τα 50...νόμιζε ότι ζει..αλλά δεν ζούσε...Τυχερός ο γέρος το γραπωσε το νεοφιλελε φιλοβασιλικο μιλφακι
Εγω δεν ειχα σκοπο να την ψηφισω, αλλά μετα τον πολεμο που δεχθηκε ανευ οποιουδποτε σοβαρου λογου απο διαφορους καραγκιοζηδες θα την ψηφιζα και με τα δυο χερια. Πολυ κριμα που αποσυρθηκε. Ελπιζω να το ξανασκεφθει