Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.498
- Πόντοι
- 3.656
Επιτέλους
Έτσι,το κατάλαβε ότι μόνο βύζους και πρόσωπο πρέπει να μοστράρει
Επιτέλους
Παίζει να τα έχει φουσκώσει;Έτσι,το κατάλαβε ότι μόνο βύζους και πρόσωπο πρέπει να μοστράρει
Είχε μεγάλο κωλο ήδη από το 2016 που πήρε το χρυσό.Απλα στη σκοποβολή δε γδυνονται και δε βλέπουμε καλά το σώμα τους.Την έχω δει σε παραλία με μαγιό και η κωλαρα της ήταν υπερβολικά μεγάλη για το σωματοτυο και τα κιλά της αποκλείεται να είναι φυσικός κάτι θα έχει πειράξει
το εγραψα και πιο πανω, εκανα λαθος, ειδα πολλες φωτο με παιδι και κρυμμενο προσωπο στο προφιλ της και παρανοησα, δεν ηξερα ολες τις λεπτομερειες της προσωπικης της ζωης. Ασε που της εδωσα και καλη δικαιολογια για τα κιλα που πηρεΠοτέ έκανε παιδί ρε;
Τραβιόταν με έναν φλουφλη μέσω διαδικτύου και μετά την φρίκη που έφαγε με αυτό το ναυάγιο/ stalker την βλέπω να υιοθετεί τίποτα γατιά η να βοηθάει οικονομικά μαυρακια η Ινδιανακια μέσω Unicef....
Αν και μη μιλφ εγώ την τιμούσα στο πολύ χαλαρό...ευκαιρία να μάθει κάτι από πραγματικό άνδρα και όχι από αυτά τα μαγκοπουστρακια με τα φρου φρου και το κινητό κολλημένο πάνω τους όλη την ώρατο εγραψα και πιο πανω, εκανα λαθος, ειδα πολλες φωτο με παιδι και κρυμμενο προσωπο στο προφιλ της και παρανοησα, δεν ηξερα ολες τις λεπτομερειες της προσωπικης της ζωης. Ασε που της εδωσα και καλη δικαιολογια για τα κιλα που πηρε
Βυζαρα δυνατή για ρουφηγμα
Έκοψε τα νυχια της ρε πουστη μου ξενερωσαμε
Γαμωω τις βυζααρες σ αννα!!!
Η "φτιαξιά" η ανατομία δλδ των ποδιών της, μοιάζει με της Μαρίας Κορινθίου, και χαλάει το σύνολο που αποτελείται από υπέροχο πρόσωπο, ζουμερά χειλάκια (που της τα τρυγούσε ο Γάλλος φίλος), καρβελοβυζάρες, και ελληνικό χορταστικό κώλο. Πιστεύω ότι με την οικονομική δυνατότητα που έχει θα προβεί σε διόρθωση πλαστική στα πόδια και θα μεταμορφωθεί.άμα χάσει 10 κιλάκια ,θα είναι μια χαρά
απλά όλα τα κιλά πάνε σε κώλο - μπούτια και φαίνεται άσχημα
Οι βυζαρες της φωναζουν
Και αυτα τα κιλα σε κωλο μπουτια λεγονται τοπικο παχος και δε χανονται με διαιτες ακομα και εχει νευρικη ανορεξια, αυτα θελουν γιατρο λιποαναροφηση και ειδικη αντιμετώπιση. Τεσπα δικα της ειναι οτι θελει τα κανει, το σωμα της ειναι ο μεσος ορος της ελληνιδας, και καποιοι επιμενουν στη μεσογειακη διατροφηάμα χάσει 10 κιλάκια ,θα είναι μια χαρά
απλά όλα τα κιλά πάνε σε κώλο - μπούτια και φαίνεται άσχημα
ΤσιμπουκιαααααααΈκοψε τα νυχια της ρε πουστη μου ξενερωσαμε
Τυπε σημερινά στορυ ειναι.Ρε μαλάκες, πειραγμένες φωτογραφίες ανεβάζετε; Εκτός κι'αν πήρε 2ο κιλά σε ένα μήνα.