Νέα

Άννα Κορακάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Big_Baller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Αν ο Έλληνας πλήρωνε φόρο για τις μαλακίες που λέει, θα μας παρακάλαγαν οι Σαουδάραβες να επενδύσουμε.
γουστα ειναι αυτα τυπε. Ο κωλος της ηταν "οσο πρεπει" πριν 5-6 χρονια και τωρα εγινε σαν αεροδρομιο. Επιασε λεφτα, εγινε μανα, εφαγε ολο φαι της, το αθλημα της δεν εχει ελαχιστη επαφη με φυσικη/σωματικη κατασταση (γιαυτο οι αντιπαλοι της πολλες φορες ηταν κατι πανχοντρες), και παχυνε.
Ωραιες βυζαρες, καλο προσωπο, μυαλο... περι ορεξεως, και χοντρος κωλος. Αυτη ειναι τι να κανουμε

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Το ότι δεν γράφει τις πίπες που γράφουν οι τουρκόσποροι συριζαίοι δεν την κάνει φασίστρια.
Αν δεν γουστάρετε βγείτε από το νήμα και πηγαίντε γράψτε στης δικής σας της Σούπερ Κικής.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Ρε μαλάκα, σουρωμένος είσαι;
αχαχαχαχαχ δεν ειναι μανα; ε καλα, νταξει μπερδευτηκα ΣΟΡΡΥ
Δεν έγινε μάνα,πού να γίνει κιόλας...
αμα γινει μανα θα χρεωνεται διπλο εισιτηριο στα αεροπλανα, μια θεση για καθε κωλομερι
Fat GIF

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Μια χαρά καυλάρα είναι!!Να την...πιστολιάζεις κάθε μέρα.....και όλα τα σκάγια-φλόκια στις βυζάρες της!!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Το ότι δεν γράφει τις πίπες που γράφουν οι τουρκόσποροι συριζαίοι δεν την κάνει φασίστρια.
Αν δεν γουστάρετε βγείτε από το νήμα και πηγαίντε γράψτε στης δικής σας της Σούπερ Κικής.
στα παπαρια μας αμα ψηφιζει ΧΑ ή ΚΚΕ, για τον κωλο της μιλαμε

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
γουστα ειναι αυτα τυπε. Ο κωλος της ηταν "οσο πρεπει" πριν 5-6 χρονια και τωρα εγινε σαν αεροδρομιο. Επιασε λεφτα, εγινε μανα, εφαγε ολο φαι της, το αθλημα της δεν εχει ελαχιστη επαφη με φυσικη/σωματικη κατασταση (γιαυτο οι αντιπαλοι της πολλες φορες ηταν κατι πανχοντρες), και παχυνε.
Ωραιες βυζαρες, καλο προσωπο, μυαλο... περι ορεξεως, και χοντρος κωλος. Αυτη ειναι τι να κανουμε
Τι εννοείς ο κώλος της ήταν όσο πρέπει πριν 5-6 χρόνια; Έχεις κάποια φωτογραφία για το πώς είναι τώρα; Γιατί τα βιντεάκια στην προπροηγούμενη σελίδα έχουν σκηνές από τον κώλο της όπως ήταν πριν 5-6 χρόνια.
Εμένα ίδια μου φαίνεται. Πάντα έτσι ήταν ο σωματότυπος της.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.915
Πόντοι
3.656
Τι εννοείς ο κώλος της ήταν όσο πρέπει πριν 5-6 χρόνια; Έχεις κάποια φωτογραφία για το πώς είναι τώρα; Γιατί τα βιντεάκια στην προπροηγούμενη σελίδα έχουν σκηνές από τον κώλο της όπως ήταν πριν 5-6 χρόνια.

Ψάξε στο youtube την εκπομπή με τον Σκουντή,για να δεις πώς είναι ο κώλος της τώρα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336

Ψάξε στο youtube την εκπομπή με τον Σκουντή,για να δεις πώς είναι ο κώλος της τώρα
σωστος. στο 10.30 λεπτο και για κανα διλεπτο φαινεται οτι η περιφερεια της εχει αρπαξει πολυ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
σωστος. στο 10.30 λεπτο και για κανα διλεπτο φαινεται οτι η περιφερεια της εχει αρπαξει πολυ
Για γυναίκα της ηλικίας της και μάλιστα Ολυμπιονίκη, έχει αρπάξει πολύ και ούτε τα μαύρα ρούχα και τα κολάν σώζουν την κατάσταση..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Για γυναίκα της ηλικίας της και μάλιστα Ολυμπιονίκη, έχει αρπάξει πολύ και ούτε τα μαύρα ρούχα και τα κολάν σώζουν την κατάσταση..
δυστυχως ετσι ειναι.
Για να πουμε και του στραβου το δικιο, επειδη κοιταγα το ινστα της πριν λιγο, το ολο θεμα με τον γεωργιανο stalker την επηρρεασε αρκετα (η ιδια ανεβαζε φωτος με διαφορα ψυχοσωματικα σημαδια πχ ερπης), μην ξεχναμε οτι δεν ηταν απλα ενας φανατικος μαλακας αλλα ειχε καψει το αμαξι του γκομενου της και (λενε οτι) ειχε μπει σπιτι της κτλ. Οποτε δεν μου φαινεται παραλογο να κλειστηκε μεσα λιγο παραπανω και να εφαγε σα βοδι. Δεκτον.

Αλλα οταν μιλαμε για κωλους και ομορφια διασημων καλως ή κακως πρεπει να τα λεμε ολα.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Μπαμπατσεψε η Αννουλα.
Κ ετσι την γαμαμε...
Ε την αγαπαμε!

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Oraios25

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Την έχω δει σε παραλία με μαγιό και η κωλαρα της ήταν υπερβολικά μεγάλη για το σωματοτυο και τα κιλά της αποκλείεται να είναι φυσικός κάτι θα έχει πειράξει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.060
Πόντοι
9.297
Ποτέ έκανε παιδί ρε;
Τραβιόταν με έναν φλουφλη μέσω διαδικτύου και μετά την φρίκη που έφαγε με αυτό το ναυάγιο/ stalker την βλέπω να υιοθετεί τίποτα γατιά η να βοηθάει οικονομικά μαυρακια η Ινδιανακια μέσω Unicef....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom