paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.246
- Πόντοι
- 10.336
απτη μεση και πανω κατι γινεται, απτη μεση και κατω... κλαφταυπερβάλεις αδερφέ, μια χαρα την βρίσκω την κοπέλα
απτη μεση και πανω κατι γινεται, απτη μεση και κατω... κλαφταυπερβάλεις αδερφέ, μια χαρα την βρίσκω την κοπέλα
Ειναι κουκουνάρα φίλε,υπερβάλεις αδερφέ, μια χαρα την βρίσκω την κοπέλα
γουστα ειναι αυτα τυπε. Ο κωλος της ηταν "οσο πρεπει" πριν 5-6 χρονια και τωρα εγινε σαν αεροδρομιο. Επιασε λεφτα, εγινε μανα, εφαγε ολο φαι της, το αθλημα της δεν εχει ελαχιστη επαφη με φυσικη/σωματικη κατασταση (γιαυτο οι αντιπαλοι της πολλες φορες ηταν κατι πανχοντρες), και παχυνε.Αν ο Έλληνας πλήρωνε φόρο για τις μαλακίες που λέει, θα μας παρακάλαγαν οι Σαουδάραβες να επενδύσουμε.
αχαχαχαχαχ δεν ειναι μανα; ε καλα, νταξει μπερδευτηκα ΣΟΡΡΥΡε μαλάκα, σουρωμένος είσαι;
αμα γινει μανα θα χρεωνεται διπλο εισιτηριο στα αεροπλανα, μια θεση για καθε κωλομεριΔεν έγινε μάνα,πού να γίνει κιόλας...
στα παπαρια μας αμα ψηφιζει ΧΑ ή ΚΚΕ, για τον κωλο της μιλαμεΤο ότι δεν γράφει τις πίπες που γράφουν οι τουρκόσποροι συριζαίοι δεν την κάνει φασίστρια.
Αν δεν γουστάρετε βγείτε από το νήμα και πηγαίντε γράψτε στης δικής σας της Σούπερ Κικής.
Εγώ συμφωνώ, οι γνωστοί καμμένοι παπαρολογούν ως συνήθως.στα παπαρια μας αμα ψηφιζει ΧΑ ή ΚΚΕ, για τον κωλο της μιλαμε
Τι εννοείς ο κώλος της ήταν όσο πρέπει πριν 5-6 χρόνια; Έχεις κάποια φωτογραφία για το πώς είναι τώρα; Γιατί τα βιντεάκια στην προπροηγούμενη σελίδα έχουν σκηνές από τον κώλο της όπως ήταν πριν 5-6 χρόνια.γουστα ειναι αυτα τυπε. Ο κωλος της ηταν "οσο πρεπει" πριν 5-6 χρονια και τωρα εγινε σαν αεροδρομιο. Επιασε λεφτα, εγινε μανα, εφαγε ολο φαι της, το αθλημα της δεν εχει ελαχιστη επαφη με φυσικη/σωματικη κατασταση (γιαυτο οι αντιπαλοι της πολλες φορες ηταν κατι πανχοντρες), και παχυνε.
Ωραιες βυζαρες, καλο προσωπο, μυαλο... περι ορεξεως, και χοντρος κωλος. Αυτη ειναι τι να κανουμε
Τι εννοείς ο κώλος της ήταν όσο πρέπει πριν 5-6 χρόνια; Έχεις κάποια φωτογραφία για το πώς είναι τώρα; Γιατί τα βιντεάκια στην προπροηγούμενη σελίδα έχουν σκηνές από τον κώλο της όπως ήταν πριν 5-6 χρόνια.
Εμένα ίδια μου φαίνεται. Πάντα έτσι ήταν ο σωματότυπος της.
Είχες γκόμενο σαουδάραβα;Αν ο Έλληνας πλήρωνε φόρο για τις μαλακίες που λέει, θα μας παρακάλαγαν οι Σαουδάραβες να επενδύσουμε.
Τι εννοείς ο κώλος της ήταν όσο πρέπει πριν 5-6 χρόνια; Έχεις κάποια φωτογραφία για το πώς είναι τώρα; Γιατί τα βιντεάκια στην προπροηγούμενη σελίδα έχουν σκηνές από τον κώλο της όπως ήταν πριν 5-6 χρόνια.
Εμένα ίδια μου φαίνεται. Πάντα έτσι ήταν ο σωματότυπος της.
σωστος. στο 10.30 λεπτο και για κανα διλεπτο φαινεται οτι η περιφερεια της εχει αρπαξει πολυΨάξε στο youtube την εκπομπή με τον Σκουντή,για να δεις πώς είναι ο κώλος της τώρα
Για γυναίκα της ηλικίας της και μάλιστα Ολυμπιονίκη, έχει αρπάξει πολύ και ούτε τα μαύρα ρούχα και τα κολάν σώζουν την κατάσταση..σωστος. στο 10.30 λεπτο και για κανα διλεπτο φαινεται οτι η περιφερεια της εχει αρπαξει πολυ
δυστυχως ετσι ειναι.Για γυναίκα της ηλικίας της και μάλιστα Ολυμπιονίκη, έχει αρπάξει πολύ και ούτε τα μαύρα ρούχα και τα κολάν σώζουν την κατάσταση..
Ποτέ έκανε παιδί ρε;γουστα ειναι αυτα τυπε. Ο κωλος της ηταν "οσο πρεπει" πριν 5-6 χρονια και τωρα εγινε σαν αεροδρομιο. Επιασε λεφτα, εγινε μανα, εφαγε ολο φαι της, το αθλημα της δεν εχει ελαχιστη επαφη με φυσικη/σωματικη κατασταση (γιαυτο οι αντιπαλοι της πολλες φορες ηταν κατι πανχοντρες), και παχυνε.
Ωραιες βυζαρες, καλο προσωπο, μυαλο... περι ορεξεως, και χοντρος κωλος. Αυτη ειναι τι να κανουμε