Στην περίπτωσή της,την ευθύνη φέρει 100% η μάνα της που την έτρεχε από νήπιο
σε casting και στις εκπομπές της Μενεγάκη ενώ ο δε πατέρας beta male
μια ζωή αμέτοχος.
Πήραν τα μυαλά της μικρής αέρα με το πόσο όμορφη είναι και άντε να την συμμαζέψεις...
Αχιλλέα,αν είσαι γεννημένος το 77, θέλεις την αλήθεια;
H γενιά σου πρωτίστως,που είναι μέσες άκρες οι γονείς των 17χρονων,
μαζί με τηλεόραση,σχολείο μπουρδέλο,χαζοinfluencers και πατέρες μετροσέξουαλ,
έχουν φέρει σε αυτή τη θέση τα παιδιά.
Τον Αύγουστο ήμουν Ελλάδα.
Είδα και στη θάλασσα και στη Θεσσαλονίκη μπροστά από τις ομπρέλες,
πατέρες να βγάζουν φωτό τις ανήλικες κόρες τους,
οι οποίες πόζαραν λες και θα άνοιγαν προφίλ στο bourdela..
100%......σωστος εισαι--
ΘΕς ΜΙΑ αποψη που χτυπαει κοκκαλο???
η προηγουμενη γενια χωρις κινητα,χωρις ρεαλιτυ,χωρις πολλα....χωρις πολλα επωνυμα ρουχα κ ιντερνετ που οταν ηρθε πολλοι ηταν 15-16 ηδη....
οι κοπελες το 80% ειχε ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ...δυσκολα εμενε γκομενα σε σπιτι γκομενου....φοιτητριες κτλ εξαιρεση....
αυτη η fake καταπιεση δηλαδη πολλες στα 90ς τον φαγαν στα 17-18-19....κ ο ελεγχος οταν γιναν μανες νομιζαν οτι με πολυ ελευθερια τα παιδια θα μεγαλωσουν καλυτερα---
και δεν ειναι ολα χωρισμενων γονιων..η παιδια πρεζακηδων....η γενια αυτη...εφερε τον ατομικισμο...
ασε το παιδι με 1 playstasion η κινητο κ εγω εχω ησυχια!!!----
οσο προστατευτικη ηταν μεχρι το παιδι να παει 12....τοσο ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ----
ΑΣΕ τα πορνιδια βαλε χουλιγκανισμο βαλε φερμες, ξυλοδαρμους...bulling σε αλλα ΕΠΙΠΕΔΑ...
κανεις μας στο λυκειο δεν ξεφτυλιζε τον αλλον, βεβαια δεν υπηρχαν κινητα με φωτο κτλ...π.χ" δες την φωτο που αυτη μου κανε πιπα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τις διαφορες μας στο μπουλινγκ τις ΛΥΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΜΠΟΥΚΕΤΑ κ σε 1 ωρα μεαυτον που παιζαμε ξυλο μιλαγαμε ξανα, δεν διναμε ραντεβου θανατου----
ομως η οικογενια ειναι το Α ΚΑΙ Ω......και δεν ειναι ολες παρταλια, (εχω 4 ανηψια πολυ μεγαλυτερα απο 16)...-
βλεπω ομως τους φιλους μου...μερικοι εχουν κρατησει οικογενεια σε σωστη βαση...ακομη και 2 δουλειες για πες ρε τυπε a male ο φιλος 2 δουλειες που να βρει χρονο να τσεκαρει κορη??
ΟΙ μαναδες δυστυχως η πλειοψηφια ειναι Γ.Τ.Π..... ---
εκει τρελενεται ο σημερινος αντρας...μετα τα πρωτα χρονια γαμου..
δουλευει σαν το σκυλι..εχει 1 τονο βαρος στους ωμους του...γυρναει σπιτι και νιωθει ΞΕΝΟΣ Η Α.Τ.Μ!!!--
ΑΣΕ που ολοι με εξαιρεση ενα 10% τρεμουν το διαζυγιο-εφιαλτης κρυος ιδρωτας,
ασχετα τι λενε σε φιλους η φορουμς....
δεν φταινε ομως και για ολα το κλικ.το νιτρο, το χχχ βιντεος..το μπιγκ μπροδερ κτλ...
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ....
το κανω οτι γουσταρω απο την οδηγηση εως το να πλακωσω καποιον επειδη απλα με κοιταξε δεν θα περναει ετσι...
συγκρινεις και μια γενια που η πλειοψηφια γαμηθηκε στα χρεη...αμαξια,στεγαστικα, διακοπες κτλ...
δεν υπαρχει τιποτα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΟΣ...δεν λεω ανευθηνος αλλα χωρις σκωτουρες,ενοχες....μεσα σε ολα αυτα βαλε κ το οτι πολλοι δεν επρεπε καν να κανουν οικογενεια...η να γινουν μανες----
το ΖΟΥΜΙ κανενα υλικο δωρο στα παιδια απο κινητο εως αμαξι δεν θα φερει την ισσοροπια...ουτε θα τους φερει ευτυχια η αυτοπεποιθηση......
απο την αλλη ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ 16-26 δουλευουν και βοηθανε το σπιτι η εχουν το δικο τους πορτοφολι...και ΣΗΜΕΙΩΣΗ με πολυ μικροτερες αμοιβες που ειχαμε εμεις...κ ομως δεν τα παρατανε υπαρχουν κ αυτα τα παιδια...που αλλα φροντιζουν απο παππουδες εως αδελφια....