Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Εμένα με εκνευρίζει πώς αν το είχε κάνει ο σεμεδο, θα είχαν βγει με φωτιές και δρεπάνια στον δρόμο για την τιμωρία του (και ορθώς θα έκαναν). Τώρα που αποδεικνύεται ότι είναι μουφα η καταγγελία, δεν ανοίγει ρουθούνι και σου λένε "ε δεν είναι και το καλύτερο παιδί". Εύχομαι να τους κυνηγήσει δικαστικά και να τους πάρει μέχρι και την μασέλα της γιαγιάς
Γενικα, η υποκρισία εχει βαρέσει ταβάνι. Σε ολα τα social, σε ολα τα site και στο reddit, η ιδια κατασταση. Σε ποστ πριν μερες (οταν εγινε γνωστος ο "βιασμος") εκατοντάδες σχόλια να δικάζουν τον παικτη. Απο εχθες το απογευμα, 5,10 σχολιάκια και αυτα με το ζόρι. Δεν εχουν ουτε τις μπαλες να βγουν να πουν "συγγνωμη" για τις παπαριες που ελεγαν τοσο καιρο με τοση σιγουριά. εμενα αυτο μου την δινει. Χέστηκα αν ο Σεμεδο γάμησε και τις 2 ή αν αυτες ειναι βιζιτες ή οχι, δεν θα αλλαξει η ζωη μου αναλογα με το τι εγινε. Με βγαζει απο τα ρουχα μου, όμως, η υποκρισία και το "μονα-ζυγα δικα μου". Κοινωνία σε σήψη.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Διαβαζω το thread απο την αρχη που ξεκινησε....
Καποιοι ξερουν τι λενε... αλλοι βγαζουν πραγματα απο το μυαλο τους... γενικα το θεμα παει να γινει λιγο σωβρακοφανελα...
Επιτρεψτε μου λοιπον τα ξεκαθαρισω καποια πραγματα....

1. Επειδη βαρεθηκα να διαβαζω 16χρονη και 17χρονη...
17χρονη= Ιωαννα
16χρονη = Αρμιντα
Και οι δυο ειχαν "πλουσιο" σε υλικο Ινστα για να προμοταρουν την "πραγματια" τους. Τωρα πλεον το εχουν κλεισει και οι δυο συνεπως μην ψαξετε καν να τις βρειτε.

2. Κυκλοφορουν 2 βιντεο. Ενα που το εχει δει το 99% της Ελλαδας και ανεβηκε και στο bou και ειναι FAKE. Και ενα πραγματικο που το εχουν δει ελαχιστοι και το εχουν ακομα λιγοτεροι.
Βιντεο με μελαχρινη να τσιμπουκωνει = FAKE
Βιντεο με ξανθια να τσιμπουκωνει = ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ (επισης στο αυθεντικο βιντεο φαινεται καθαρα και ο Σεμεδο οχι μονο μια πουτσα) - ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ

3. Η εγγυηση για οποιοδηποτε εγκλημα βγαινει ΚΑΙ με εισοδηματικα κρητιρια. Δεν μπορει ο Σεμεδο που βγαζει πανω απο μυριο το χρονο να ειχε εγγυηση κατω απο 10κ θα τους κυνηγουσαν. Στις πραγματικοτητα αυτη η εγγυηση και η μη υπαρξη περιοριστικων ορων σημαινει "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ".

4. Και τα δυο κοριτσια ειναι ανεπισημες VIP βιζιτες. Δεν εχουν αγγελιες και τηλεφωνα... μην ψαξετε να τα βρειτε. Δουλευουν μεσω PR Manager που της προωθει σε πολυ συγκεκριμενο κοινο.

5. Οπως εχω γραψει απο την πρωτη μερα, η κατασταση στραβωσε επειδη η Ιωαννα ηθελε να πηδηχτει μονο με τον Σεμεδο αλλα χωθηκε και ο μανατζερ.
Τυπε, εχω δει ένα βιντεο με ένα μαύρο να πιπωνει ένα μελαχρινό και να δίνει γλωσσόφιλα με ένα αλλο μελαχρινό , 17 δευτερόλεπτα και αλλο ένα με ένα ξανθό να τσιμπουκωνει σε μια bmw έναν λευκό 32 δευτερόλεπτα. Έχει κάτι αλλο ;

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.207
Πόντοι
486
Τυπε, εχω δει ένα βιντεο με ένα μαύρο να πιπωνει ένα μελαχρινό και να δίνει γλωσσόφιλα με ένα αλλο μελαχρινό , 17 δευτερόλεπτα και αλλο ένα με ένα ξανθό να τσιμπουκωνει σε μια bmw έναν λευκό 32 δευτερόλεπτα. Έχει κάτι αλλο ;
Το αυθεντικο βιντεο ειναι τραβηγμενο απο την θεση του συνοδηγου και στο πισω καθισμα ειναι μονο ο Σεμεδο με την ξανθια που τον πιπωνει. Και ξαναλεω Ο ΣΕΜΕΔΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.

Οταν το δεις δεν θα εχεις αμφιβολιες αν ειναι το αυθεντικο ή οχι.

Αλλα οι ανθρωποι που το εχουν ειναι (για την ωρα) μετρημενοι στα δαχτυλα. Αρα ΔΕΝ παιζει να το δεις.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
Το αυθεντικο βιντεο ειναι τραβηγμενο απο την θεση του συνοδηγου και στο πισω καθισμα ειναι μονο ο Σεμεδο με την ξανθια που τον πιπωνει. Και ξαναλεω Ο ΣΕΜΕΔΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.

Οταν το δεις δεν θα εχεις αμφιβολιες αν ειναι το αυθεντικο ή οχι.

Αλλα οι ανθρωποι που το εχουν ειναι (για την ωρα) μετρημενοι στα δαχτυλα. Αρα ΔΕΝ παιζει να το δεις.
Θα διαρρεύσει από εισαγγελία αν έχει μπει στη δικογραφία. Το δεύτερο με την ξανθιά μου είπαν ότι είναι αυτή με άλλον πελάτη πάντως

skrat

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
0
Απο την άλλη κοπέλα υπάρχει κάτι ;; instagram - tiktok

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
τελικα ποσα θα πληρωθει ο κουγιας δε μαθαμε! χαχαχα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Εντωμεταξυ η φιλη της πιο ωραια ειναι..

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.549
Πόντοι
201
Εντάξει, στο βιντεάκι από Μύκονο, φαίνεται ότι έχει κωλαρα, τι να λέμε τώρα. Μεγάλη, όπως αρέσει στους μαύρους

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Αντε και πες οτι κανει . Και αυριο παίρνει μεταγραφη για ομαδα του Καταρ.
Θα πηγαινοερχεται Ελλαδα καθε τρεις και λιγο ? (αναβολες,απεργιες,lockdown)...?
Και αντε να το κανει και να βγει αποφαση υπερ του ... Που θα βρει τα λεφτα να τον αποζημιωσει ?
Το πολυ πολυ να κανει καμια συμφωνια με το μουνετο καθε φορα που θα ερχεται Ελλαδα θα την ξεκολιαζει μεχρι να πατσισουν.
Ε δεν είναι και άσχημο deal????:grin::grin::grin::grin:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.847
Πόντοι
9.931
Ειδα την τύπισσα στο Tik Tok και εχω να πω οτι για αυτη την φάτσα το γαμιση το πλήρωσε πολυ ακριβά ο Σεμεδο, ειλικρινά πιστεύω οτι ο τυπος ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ!

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Ειδα την τύπισσα στο Tik Tok και εχω να πω οτι για αυτη την φάτσα το γαμιση το πλήρωσε πολυ ακριβά ο Σεμεδο, ειλικρινά πιστεύω οτι ο τυπος ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ!
Εντωμεταξυ αν είναι αυτή στο Tik Tok φαίνεται ότι είναι ανήλικο. Έχει παιδικό πρόσωπο. Πώς την πάτησε έτσι ο μαλακας ο Σεμεδο. Εκτός αν την κοίταζε μόνο στα :tits:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Και ο Νιγηριανός μάνατζερ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ. Αυτός όμως θα πρέπει να εμφανίζεται 1 φορά το μήνα στο τμήμα

11cm

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
241
Πόντοι
21
4. Και τα δυο κοριτσια ειναι ανεπισημες VIP βιζιτες. Δεν εχουν αγγελιες και τηλεφωνα... μην ψαξετε να τα βρειτε. Δουλευουν μεσω PR Manager που της προωθει σε πολυ συγκεκριμενο κοινο.
Αν ισχύει αυτό (δεν έχω ιδέα), δεν θα έπρεπε να το ψάξει λίγο η δικαιοσύνη; Δεν θα ήταν επιβαρυντικό για τον Σεμέδο να κάνει σεξ με ανήλικη επί πληρωμή; Ας πούμε ότι δεν υφίσταται βιασμός και λογικά και ο Σ. και οι μικρές θα κρύψουν αυτή τη λεπτομέρεια αν ισχύει φυσικά.
Σκεφτείτε σε τι ψυχολογική κατάσταση θα είναι τα κορίτσια, πόσα θα άκουσαν στο σπίτι που έλειψαν περίπου 24 ώρες... Ευτυχώς που θα ανοίξουν τα σχολεία σε λίγες μέρες και με τα μαθήματα θα ξεχαστούν :cheesy:

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Αν ισχύει αυτό (δεν έχω ιδέα), δεν θα έπρεπε να το ψάξει λίγο η δικαιοσύνη; Δεν θα ήταν επιβαρυντικό για τον Σεμέδο να κάνει σεξ με ανήλικη επί πληρωμή; Ας πούμε ότι δεν υφίσταται βιασμός και λογικά και ο Σ. και οι μικρές θα κρύψουν αυτή τη λεπτομέρεια αν ισχύει φυσικά.

Αν αποδεικνύεται ότι ήταν πράγματι με πληρωμή, ναι. Βέβαια τότε δεν μπλέκει μόνο ο πελάτης αλλά και οι υπόλοιποι που σχετίζονται με την συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom