thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
σωστα...Μου λες να μην βιαζόμαστε κ μου φέρνεις σαν παραδείγματα δύο διαλυμένες/κακές οικογένειες
σωστα...Μου λες να μην βιαζόμαστε κ μου φέρνεις σαν παραδείγματα δύο διαλυμένες/κακές οικογένειες
ΠηγήΟ Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στον ομαδικό βιασμό μίας 17χρονης, ανακρίνεται αυτή τη στιγμή για την υπόθεση (σ.σ. εμφανίστηκε στην Ευελπίδων στις 12.40).
Ο Πορτογάλος αμυντικός, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, εμφανίστηκε σίγουρος για την αθώωσή του, λέγοντας χαρακτηριστικά «don’ t worry, my friends, you ‘ ll see», δηλαδή «μην ανησυχείτε φίλοι μου, θα δείτε».
Λίγο νωρίτερα, είχε καταθέσει και το φερόμενο θύμα, το οποίο συνοδευόταν από τη μητέρα της.
Μετά την απολογία του άσου του Ολυμπιακού ανακρίτρια και Εισαγγελέας θα αποφασίσουν από κοινού το αν ο Σεμέδο θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερος.
Θελω να γινω φιλος σου !!!!!!μην βιαζομαστε να κρινουμε την οικογενεια της...
2 περιπτωσεις δικες μου,
18 χρονη (ζει με τη μητερα της μονο), την ποτιζουν και την παρτουζονουν στη γλυφαδα 2 τυποι.
19 χρονη (νορμαλ οικογενεια και μαλιστα ευκαταστατη ΒΠ. ο πατερας δεν δινει σημασια ουτε ποτε φευγει ουτε ποτε ερχεται. δικα της λογια οχι συμπερασμα) ειναι εθισμενη στο dp, σε σημειο να ψαχνει στους φιλους μου για να αποφασισει ποιον θελει να φερω.
ε σαν της ραλλη δεν ειναιΡε παιδιά, μέχρι και σε ραδιοφωνικό σταθμό άκουσα πριν λίγο ότι κυκλοφορεί από χθες παντού το βιντεάκι της κοπέλας να παίζει πρόστυχα με ένα γλειφιτζούρι (μην πάμε σε παραπάνω λεπτομέρειες). Το είχε ανεβάσει η ίδια στο παρελθόν σε λογαριασμό της σε social media, για να προκαλέσει τους εκάστοτε Semedo, επαγγελματικά πράγματα δηλαδή.
Το έχουν πάρει όλοι οι δημοσιογράφοι το βιντεάκι και το βλέπουν δέκα φορές ανά λεπτό, εδώ πέρα ούτε ένας δεν το είδε, ακόμα;
μην χανουμε την ουσια... μπορει να υπαρχει και βιντεο να την πηδανε 23 ατομα.Ρε παιδιά, μέχρι και σε ραδιοφωνικό σταθμό άκουσα πριν λίγο ότι κυκλοφορεί από χθες παντού το βιντεάκι της κοπέλας να παίζει πρόστυχα με ένα γλειφιτζούρι (μην πάμε σε παραπάνω λεπτομέρειες). Το είχε ανεβάσει η ίδια στο παρελθόν σε λογαριασμό της σε social media, για να προκαλέσει τους εκάστοτε Semedo, επαγγελματικά πράγματα δηλαδή.
Το έχουν πάρει όλοι οι δημοσιογράφοι το βιντεάκι και το βλέπουν δέκα φορές ανά λεπτό, εδώ πέρα ούτε ένας δεν το είδε, ακόμα;
ρε νιαμου τι παιζει με ραλλη????ε σαν της ραλλη δεν ειναι
να γινεις μαν γτ οχιΘελω να γινω φιλος σου !!!!!!
Ποσοι επισκέπτες γράφονται μελη αυτές τις ώρες γιατί ελπίζουν σε βιντεακι?σε ένα π.μ. και σε μένα το βίντεο σας παρακαλώ παιδια
Μπορει να νομιζε οτι το εσβησε..Την στιγμή που υπάρχει βίντεο και οι δυο κοιτάνε την κάμερα άρα ξέρουν ότι υπάρχουν στοιχεία , απορώ με ποια λογική η άλλη έκανε καταγγελία ;
αυτα τα βγαζει η πλευρα σεμεδο....να την αποδομησει, οποιος εχει κατι καλοθελητης το στελνει στον δικηγορο του σεμεδο...Δεν υπάρχει μόνο ένα "πονηρό" βίντεο της κοπέλας, υπάρχουν πολλά, έχει βουήξει η πιάτσα.
Αύριο-μεθαύριο παίζει να βγάλουν και σε κανά πρωτοσέλιδο (όπως έκανε το Μακελειό) μέχρι και στιγμιότυπα από τα βιντεάκια της.
Τύπε άλλο κλαρίνο κ χαμουρεμα κ άλλο μπριζόλα..Την στιγμή που υπάρχει βίντεο και οι δυο κοιτάνε την κάμερα άρα ξέρουν ότι υπάρχουν στοιχεία , απορώ με ποια λογική η άλλη έκανε καταγγελία ;