geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.435
- Πόντοι
- 6.515
Άλλος τον πληρώνει τον κοντοπούτανο...
Άλλος τον πληρώνει τον κοντοπούτανο...
Στειλε dm τα στοιχεια της κοπελας τοτε... θελω να την ματωσω και εγω την "φανελα"....να γινεις μαν γτ οχι
αλλα δυστυχως το tagged πεθανε...
ματωνε η πουτσα εκει μεσα
φιλε μπορεις να μου το στειλειςεμενα τωρα μου το στειλανε αληθεια ειναι
Γλυτωσε την προφυλακιση...προφανως τα στοιχεια δεν ειναι αρκετα για περιοριστικους ορους..Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο Σεμέδο!
Ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την απολογία του!www.sport-fm.gr
φιλε μπορεις να το στείλεις και σε μένα; Ευχαριστώ.εμενα τωρα μου το στειλανε αληθεια ειναι
Σε νήμα με βιντεακια..ελα κουνήθητε λίγο..Που; Στο φορουμ;
XAXAXAXAXAXXAXAAXXAXAXAXAXAXA.......Tυπε ψοφας για εξαερωση ????Ρε, τελειώνετε με τις υπεροψίες και τους σκεπτικισμούς. Εδώ ένα απλό foρum είναι. Από τη στιγμή που το έχουν ακόμη και οι δημοσιογράφοι τα βίντεο, στείλτε τα. Έλεος...
Λες και κρατάτε τα μυστικά της περιοχής 51 και νιώθετε καμάρι να πούμε. Σιγά μη κάτσουν να ασχοληθούν με εσάς από τη ΔΗΕ
Αμα βλεπεις Κουγια να κανει δηλωση ξεκινωντας απο το οτι σεβεται το τςκμηριο της αθωοτητας του κατηγορουμενου , το πραγμα φιανεται που παει...Τελικά με τέτοιο βιντεο και φώτο πρέπει να είναι πολύ βούρλο για να κατήγγειλε βιασμό
αδερφε αμα μπορεις στειλτο και εδω το βιντεακιεμενα τωρα μου το στειλανε αληθεια ειναι