Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Ο εισαγγελέας πρέπει να σκεφτει: αν βγει κάποια κοπέλα έξω με κάποιον, την βάλει στο αυτοκίνητο του, πάνε πίνουν, και γυρίζουν και την πάει σπίτι του. Την βάζει και κοιμάται, την αφήνει να κοιμηθεί. Μετά αυτή, τι ώρα φεύγει από κει. Αυτές τις αποδείξεις χρειάζεται μόνο. Τι ώρα έφυγε από το σπίτι μετά το αν3πιβεβσιωρι συμβάν του βιασμού. Μόνο αυτό. Διότι αμυχρς κι αποδείξεις κακοποίησης δεν υπάρχουν.
αν ηταν ζαντα και την πηδουσε τι αμυχες να υπαρχουν? δεν ζοριστηκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γενικά προσπαθούν να σπρώξουν μαύρους σωματότυπους και μαύρα χείλη στις άσπρες οι οποίες έχουν εξ' ορισμού καλύτερους κώλους και καλύτερα χείλη απ'τις μαύρες. Οι άσπρες επειδή είναι χαζές πάνε και υιοθετούν τέτοια πρότυπα γιατί νομίζουν ότι είναι ελκυστικά στους άντρες με βάση αυτά που βλέπουν στη tv και το internet.
χριστε μου....
το εμβολιο περιεχει τσιπακι ετσι???

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ρε τσακαλοι εσεις που πεφτετε απο τα συννεφα :coffee:
Αν ήταν στην θέση του Ελληνας ποδοσφαιριστής και ενας φιλος του, και η τύπισσα ηταν μια 17χρονη Αφρικανη μεταναστρια, και παιζοταν τετοιο σκηνικο, τι θα γινοταν δηλαδη. Τοτε η κοινωνια δεν θα τους Σταυρωνε σαν τους δύο ληστες ; :sunglasses:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Γενικά προσπαθούν να σπρώξουν μαύρους σωματότυπους και μαύρα χείλη στις άσπρες οι οποίες έχουν εξ' ορισμού καλύτερους κώλους και καλύτερα χείλη απ'τις μαύρες. Οι άσπρες επειδή είναι χαζές πάνε και υιοθετούν τέτοια πρότυπα γιατί νομίζουν ότι είναι ελκυστικά στους άντρες με βάση αυτά που βλέπουν στη tv και το internet.
Ιδού και χθεσινό παράδειγμα, με το "μπόλι"

Συνημμένα

• 20210901_133807.jpg
    20210901_133807.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 353

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Ποιός ξέρει σε τί κατάσταση είναι η οικογένειά της.. Έχει πατέρα; Είναι χωρισμένοι; Είναι κανάς μαλάκας και η μάνα ίδιο στυλ με κόρη;
μην βιαζομαστε να κρινουμε την οικογενεια της...
2 περιπτωσεις δικες μου,
18 χρονη (ζει με τη μητερα της μονο), την ποτιζουν και την παρτουζονουν στη γλυφαδα 2 τυποι.
19 χρονη (νορμαλ οικογενεια και μαλιστα ευκαταστατη ΒΠ. ο πατερας δεν δινει σημασια ουτε ποτε φευγει ουτε ποτε ερχεται. δικα της λογια οχι συμπερασμα) ειναι εθισμενη στο dp, σε σημειο να ψαχνει στους φιλους μου για να αποφασισει ποιον θελει να φερω.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Αν ήταν στην θέση του Ελληνας ποδοσφαιριστής και ενας φιλος του, και η τύπισσα ηταν μια 17χρονη Αφρικανη μεταναστρια, και παιζοταν τετοιο σκηνικο, τι θα γινοταν δηλαδη. Τοτε η κοινωνια δεν θα τους Σταυρωνε σαν τους δύο ληστες ; :sunglasses:
καλυτερα να μην σκεφτουμε τετοιο ενδεχομενο
θα ειχαν σταυρωσει και τους ρουμανους πυροσβεστες...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Πείτε μου, από που προκύπτει βιασμός? Έχουμε απτά στοιχεία? Γιατί να το κάνει μετά από τόσες ώρες διασκέδασης και μάλιστα σπίτι του. Τι ώρα έφυγε αυτή από τον χώρο και γιατί δεν έφυγε αμέσως. Όποιος κατανοεί ότι τον βιάζουν, έχει τις αισθήσεις του και δύναται να σηκωθεί άμεσα και να φύγει από τον χώρο.
δεν ειμαι ειδικος αλλα απ οτι εχω καταλαβει, βιασμος προκειπτει απο την μη συνενεση.
σπιτι του ισως το κανει επειδη ειναι ηλιθιος, η φτιαγμενος κι αυτος.
ισως δεν εφυγε γτ δεν ηταν σε θεση ουτε να φτυσει.
οποιος κατανοει οτι τον βιαζουν δεν ειναι απαραιτητο οτι ειναι νηφάλιος και μπορει να αντιδρασει, βλεπε 'χαπι του βιασμου' η οπως το λενε...

παρολα αυτα, το υποπτο ειναι η καταθεση της φιλης της, ειδε και ακουγε χωρις να αντιδρασει κτλ...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
και καποιοι μπορει να βρεθουν ασχημα μπλεγμενοι. Εγω στη θεση σας θα εμενα μακριά απο αυτο.
Το βίντεο έχει το τζιπάκι πάνω του Γκεητς, εμένα μου το στειλαν αλλά δεν το ανοιξα

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.548
Πόντοι
206
Μια μεταφραση για αυτους που δε μιλανε καλά το πορνέικα, χρονια εζησα στη πορνηλία μεταναστης

""Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα, δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του" δήλωσε -κατά πληροφορίες- η 16χρονη, εμμένοντας ότι ούτε η φίλη της σχολίασε το νέο ραντεβού: "Δεν μου είπε ποτέ πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν".

Που σημαινει, ποιος τη χεζει τη φιλη μου, ο παρας να πεφτει γιατι ακριβυναν τα φασολακια στο παζαρι, παραδακι uber alles

"Η μάρτυρας αναφέρθηκε στην κατάθεσή της σε όλα όσα προηγήθηκαν, αλλά και όλα όσα ακολούθησαν. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως η 17χρονη είχε καλέσει έναν φίλο της για να την παραλάβει "μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό", αλλά εκείνος δεν ήρθε "γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που κάνεις". Μάλιστα, φέρεται να είπε στη ανακρίτρια ότι και η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι η 17χρονη δεν της έλεγε να φύγουν, αν και της το πρότεινε."

Φίλε κακόλδε(ελληνικη λεξη που τη κλεψαν οι πιθηκοι και τη καναν cuckold) γνωμη μου ειναι αν παει να σε φιλησει μεθαυριο, στο μαγουλο, και προσεχτικα γιατι ο μανατζερ μπορει να τη περιεχυσε με αρτυμα νιγηριανο. Και οπως ερχεσαι παρε και ενα πακετο τσιγαρα και το χαι, αν δεν εχει χαι παρε το οκ

alexisZ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
1
Πόντοι
0
τυποι οποίος έχει το βίντεο και θέλει το στέλνει σε π.μ. βέβαια :jerking:

johnmylo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
125
Πόντοι
1
Ρε παιδια αυτό το βίντεο θα το δουμε?

mkce12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
237
Πόντοι
281
Έχει κανείς το βιντεακι που κυκλοφορεί;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Μαγκες δε μπορει να δωθει εδω για ευνοητους λογους.

Το μονο που μπορει να κανει αυτος που το εχει δει, ειναι να δωσει ενα hint για το που να το ψαξει καποιος.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
μην βιαζομαστε να κρινουμε την οικογενεια της...
2 περιπτωσεις δικες μου,
18 χρονη (ζει με τη μητερα της μονο), την ποτιζουν και την παρτουζονουν στη γλυφαδα 2 τυποι.
19 χρονη (νορμαλ οικογενεια και μαλιστα ευκαταστατη ΒΠ. ο πατερας δεν δινει σημασια ουτε ποτε φευγει ουτε ποτε ερχεται. δικα της λογια οχι συμπερασμα) ειναι εθισμενη στο dp, σε σημειο να ψαχνει στους φιλους μου για να αποφασισει ποιον θελει να φερω.

Μου λες να μην βιαζόμαστε κ μου φέρνεις σαν παραδείγματα δύο διαλυμένες/κακές οικογένειες :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom