Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Μωρε καλά κάνω εγώ που βιντεοσκοπώ μέχρι και τα κωλγκερλιαΒεβαιως
Μωρε καλά κάνω εγώ που βιντεοσκοπώ μέχρι και τα κωλγκερλιαΒεβαιως
Mιλάμε για οργανωμένο μαφιόζο τώρα....Αφού δε πιάνει πλέον το κόλπο με τις διαρρήξεις σε όποιον δε φεύγει άλλαξε τροπάριο ο πρεζεμπορας
Στεφανος χιος. Ο μπαμπας σαςΕίναι όντως ο Σεμεδο.Το τσεκαρα από έγκυρη πηγή.
Μακάρι φιλαράκι ?Μακάρι να είναι ο Αγιούμπ ή ο Ενμπαγκοτό ?
Μπορει να σεληνιαστηκε ο τυποςΤη γαμησε ο μαλακας και ξέχασε να της δώσει ένα αυτόγραφο
είναι και κάτι μουνια 17 χρόνων που μοιάζουν για 25αρες
εικοτολογω ότι στο σπίτι του πήγε να δούνε το φεγγάρι από τη βεράντα
οι γονεις την αφησανε ξεμπαρκη στον Ωροπο να τα πινει μεχρι πρωιας και μετα Γλυφαδα για τα περαιτερω .... παγιδα μου μυριζειΒγήκε λέει η 17χρονη μαζί με μια συνομήλικη της με τους δυο ποδοσφαιριστές βράδυ σε παραλιακό κέντρο ...17χρονες ...με ποδοσφαιριστές ...ξένους ... φαντάζομαι τι 17χρονες ήταν...και πήγαν και σπίτι του (προφανωςι ξημερώματα) και τον κατήγγειλε τώρα ... ΔΕΝ Σωζόμαστε ... ΝΑ την χαίρεται η μάνα της
Ή απλώς οι γονείς έχουν χάσει τελείως τη μπάλα.οι γονεις την αφησανε ξεμπαρκη στον Ωροπο να τα πινει μεχρι πρωιας και μετα Γλυφαδα για τα περαιτερω .... παγιδα μου μυριζει
Συνελήφθη ο Ρούμπεν Σεμέδο - Τον κατήγγειλε 17χρονη για βιασμό
Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη για βιασμό, μετά από καταγγελία 17χρονης. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του γνωστού ποδοσφαιριστή και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέαwww.news247.gr
Ελικοπτερας ποιος ήταν;Υπήρχε αντίστοιχη υπόθεση;στις ειδήσεις, τότε με τον ελικοπτερά, έλεγαν 15 και μια μέρα...
λίγο μου φαίνεται προσωπικά αλλά το άκουσα 2 φορές τουλάχιστον. ξαναλέω στις ειδήσεις (με ότι "κύρος" μπορεί αυτό να έχει)
Μάλλον θα εννοεί τον Μπάμπη που δολοφονησε την συζύγο του στα Γλυκά Νερά.Ελικοπτερας ποιος ήταν;Υπήρχε αντίστοιχη υπόθεση;
15 έτη είναι το όριο συναίνεσης στην Ελλάδαστις ειδήσεις, τότε με τον ελικοπτερά, έλεγαν 15 και μια μέρα...
λίγο μου φαίνεται προσωπικά αλλά το άκουσα 2 φορές τουλάχιστον. ξαναλέω στις ειδήσεις (με ότι "κύρος" μπορεί αυτό να έχει)