Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Και εγώ θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ 17χρονο να πηγαίνει νύχτα όπου να 'ναι και να μην ξέρουν οι γονείς.
Μόνο κ μόνο ότι αποφάσισε να πάει καταλαβαίνει κανείς διαπαιδαγώγηση.
Οι μέσοι 40άρες/ηδες που ας πούμε ότι είναι η γενιά γονέων τέτοιων 17χρονων,
έχουν χάσει παντελώς τη μπάλα.
Από το ένα άκρο του να τρως ξύλο με τη βέργα,πήγαμε στο άλλο να παρτουζώνονται από τα 15

Εν τω μεταξύ,όλοι αυτοί οι άθλητες ακόμη και σαν γαμώ το σπίτι τους να είναι,
έχουν σουξέ σε τοπικές πουτανίτσες,σταρλετίτσες,ακόμη και γκόμενες που τους φυτεύουν πρόεδροι.

Ήξερα γκόμενα που αυτή και κάτι φίλες της είχαν νταραβέρια με κάτι μαύρους μπασκετμπολίστες του Άρη.
Πήγαιναν στη μεζονέτα που τους είχε νοικιάσει η ΚΑΕ στο Πανόραμα και τέτοια.
Αυτή μου είχε πει,ότι μόνο οι άλλες γαμιόντουσαν και πως όταν άρχιζε το πανηγύρι
αυτή έφευγε,αλλά μάλλον το έλεγε γιατί ήξερε ότι άμα μαθευτεί,
θα της δίνουν σημασία μόνο τα αφγανοπάκια της Γιαννιτσών...

Καλά ο ουάρντα ο πανίβλακας είχε κάνει τα αίσχη στη Θεσσαλονίκη και έτρεχαν οι αρδ και οι παρατρεχάμενοι του ρπ να τον καλύψουν..

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.293
Πόντοι
2.586
Καλά ο ουάρντα ο πανίβλακας είχε κάνει τα αίσχη στη Θεσσαλονίκη και έτρεχαν οι αρδ και οι παρατρεχάμενοι του ρπ να τον καλύψουν..

Αν έχεις γαργαλιστικές λεπτομέρεις για Ουάρντα είμαι όλος αυτιά. Πολλά γράφονται αλλά δεν έχω δει κάτι συγκεκριμένο.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Κοριτσι για σπιτι το 17χρονο… με γαλλικα, πιανο, μπαλετο… :confused:
Φίλε Καραμαναρε όλα και όλα…

και τα Γαλλικά της χρειάστηκαν (όταν την άρχισαν στα πουτσοσκαμπιλα και στα βρωμολογα) :confused:
Και το μπαλέτο (όταν την πήραν μπρος πίσω και έχριζε αεροπλανικης ευελιξίας) :confused:

:2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.413
Πόντοι
3.346
Για ουαρντα..θυμαμαι κατι κοπελες που ειχα στο φβ. δεν της ηξερα εκτος..
Εμφανισημες και ηλικιακα γυρω στα 25+
Μια μερα εβγαλαν στη φορα τα μνμ που ειχαν λαβει απο τον ποδοσφαιριστη, πολυ γελιο!
νταξ, ο τυπος πρεπει να την επεφτε σε οτι θηλυκο κυκλοφορουσε..
Εχω μια φιλη που ειναι γυναικα ποδοσφαιριστη..σοβαρος εχει παιξει μεχρι και εθνικη!
Χιλιαδες μνμ και πεσιματα απο διαφορες πιτσιρικες..ειναι και ψιλοασχημος!
φανταστειτε τι γινεται γενικα και απο τις δυο πλευρες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αν έχεις γαργαλιστικές λεπτομέρεις για Ουάρντα είμαι όλος αυτιά. Πολλά γράφονται αλλά δεν έχω δει κάτι συγκεκριμένο.
Οι μαλακίες του χωρίζονται στην περίοδο που πίστευαν ότι μπορούν να τον καλύψουν και στην περίοδο που κατάλαβαν ότι είναι καλύτερα να πάρει τον πούλο..

Υπάρχει πασίγνωστο περιστατικό που πατέρας(γνωστός στην ομάδα του ουάρντα) τον έψαχνε έχοντας screenshot από μήνυμα που
είχε στείλει στην ανήλικη κόρη του και άλλα περιστατικά από μαγαζιά.
Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή πόλη,όλα μαθαίνονται αμέσως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
στις ειδήσεις, τότε με τον ελικοπτερά, έλεγαν 15 και μια μέρα...
λίγο μου φαίνεται προσωπικά αλλά το άκουσα 2 φορές τουλάχιστον. ξαναλέω στις ειδήσεις (με ότι "κύρος" μπορεί αυτό να έχει)
15 και μια ημερα ειναι το σωστο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πάντως ο βιασμός δεν αποκλείεται, δεν ξέρουμε τί έγινε. Μπορεί να ήθελε να πάει μαζί του αλλά ο τυπάς να την ξέσκισε κ να μην γούσταρε.
Να του έλεγε σταμάτα κ αυτός να συνέχιζε.

Μπορεί να την πήρε παρτούζα με τον άλλον χωρίς την θέλησή της.
Μπορει το δικο του να ηταν πολυ μεγαλο και χοντρο ή του ετερου αραπακλα που ηταν μαζι και το κορτσουδι να τρομαξε και να εκανε πισω ,εδω σε πουτανες πας και λενε οχι αμα ειναι μεγαλο ,τεσπα ο μελαχρινος ποδσφαιριστης εχει λεει παρελθον αλλα και η μικρα πηγε σπιτι του.....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.933
Πόντοι
4.766
Το λογικό είναι να είχε πιει η 17χρονη κάνα δύο ποτά να μην καταλάβαινε τι γίνεται...και νόμιζε ότι θα πάει σπίτι του να της δείξει μόνο τη συλλογή που έχει από τα αυτοκόλλητα της panini...αλλά της έδειξε αλλά που κολλάνε.. εκτός κι αν είναι στημένο εκεί δεν δίνεις κάποια εξήγηση..

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
6
Like
581
Πόντοι
301
Εγώ τώρα θυμήθηκα ότι ‘ Ο πιο καλός ο βιαστής είναι ο Χάρης Κοπιτσής ‘ - δεν πιστεύω ;

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
Τα καλυτερα παιδια ειχε στην ομαδα του ο χοντρος!
Εντάξει δεν είναι και σαν τον Μπατίστ που οδήγαγε μεθυσμένος και τράκαρε ανυποψίαστους ανθρώπους ή σαν τον Ομπράντοβιτς με τις καταδίκες του αλλά οκ..

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Σοβαρα τωρα.
Πιστευει κανεις στα αληθεια αυτο το στορυ? Τι πιθανοτητες δινετε?

Εγω λεω οτι εγινε με τη θεληση της και μετα ειτε το μετανιωσε/ενιωσε σκατα η το κανει απολυτως συνειδητα.
Εχετε χαζεψει απο τη δυστοπια της εποχης και εχετε χασει την απλη λογικη σας?

Δηλαδη ο αραπης δεν εχει 10 μοντελα λιστα να τον περιμενουν για γαμισι αλλα βιασε τη 17χρονη...

Βιασμος χωρις χρηση βιας πρωτη φορα ξανακουω.
Εαν μια γυναικα δε θελει να κανει sex δε κανει. Και πιστεψε με εχει ~1000 τροπους να το κανει. Εκτος εαν εχει υποστει σωματικη βια.
Ολα τα αλλα ειναι λεκτικοι αυνανισμοι απο λοατκι/lowlifers.
Ορισμος της παρακμας που ζουμε.

Μπορει να ενιωσες σκατα,να το μετανιωσες να σε γοητευσε να ειχες πιει και να σε εκμεταλλευτηκε, να σε κοροιδεψε αλλα δεν ειναι βιασμος.

Στη πουτσα μου τι λεει και το 99% της κοινωνιας.

Αλλα αφου αυτοι οι κανονες του παιχνιδιου σημερα = καμερες και ηχογραφηση παντα οπου ειναι δυνατον

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εαν μια γυναικα δε θελει να κανει sex δε κανει. Και πιστεψε με εχει ~1000 τροπους να το κανει. Εκτος εαν εχει υποστει σωματικη βια.
Τυπε μπορει να της ασκησε λεκτικη βια η να την στραβοκοιταξε,με τετοιες κατηγοριες θα μπουν μεσα μετα τον Φιλιππιδη ο Κιμουλης και οι υπολοιποι,φωτιες μπορει να μην εσβησε αλλα σε αυτα ο Κουλης μας πηγε μπροστα

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
Σοβαρα τωρα.
Πιστευει κανεις στα αληθεια αυτο το στορυ? Τι πιθανοτητες δινετε?

Εγω λεω οτι εγινε με τη θεληση της και μετα ειτε το μετανιωσε/ενιωσε σκατα η το κανει απολυτως συνειδητα.
Εχετε χαζεψει απο τη δυστοπια της εποχης και εχετε χασει την απλη λογικη σας?

Δηλαδη ο αραπης δεν εχει 10 μοντελα λιστα να τον περιμενουν για γαμισι αλλα βιασε τη 17χρονη...

Μπορει να ενιωσες σκατα,να το μετανιωσες να σε γοητευσε να ειχες πιει και να σε εκμεταλλευτηκε, να σε κοροιδεψε αλλα δεν ειναι βιασμος.

Στη πουτσα μου τι λεει και το 99% της κοινωνιας.

Αλλα αφου αυτοι οι κανονες του παιχνιδιου σημερα = καμερες και ηχογραφηση παντα οπου ειναι δυνατον

αυτα μονο ο christos savvidis τυπε :headbaning1::headbaning2::rockon:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
15 και μια ημερα ειναι το σωστο.
Έχεις δίκιο σύντροφε. Έτσι είναι με τον νέο ΠΚ .
Εκ παραδρομής έγραψα αυτό που μας έλεγε ο μακαρίτης ο Μανωλεδάκης (16 έτη + 1 ημέρα), στις παραδόσεις του Ειδικού Ποινικού…
Απολογούμαι για το λαθος

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
εφυγε απ τον Ωρωπο για να παει σπιτι του στη Γλυφαδα χωρις να υποψιαστει για το που πηγαινε το πραγμα;
Αν δεν υπηρξε βια, σημαντικο στοιχειο ειναι η χρηση αλκοολ... το ποσοστο αλκοολης στο αιμα θα εχει καταλυτικο ρολο στην υποθεση.... γιατι ουσιαστικα ισχυριζεται οτι την μεθυσαν και την "εκμεταλευτηκαν" σεξουαλικα...
Οπως και να χει εμπλεξε ο κοτσιδακιας .....
Αν ειναι παντως δαχτυλος του χοντρου, μιλαμε για "μεγαλο παιχτη".... να φοβομαστε και τι λεμε εδω μεσα. ... :embarrased:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom