Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Κοριτσι για σπιτι το 17χρονο… με γαλλικα, πιανο, μπαλετο…
Οι μέσοι 40άρες/ηδες που ας πούμε ότι είναι η γενιά γονέων τέτοιων 17χρονων,Και εγώ θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ 17χρονο να πηγαίνει νύχτα όπου να 'ναι και να μην ξέρουν οι γονείς.
Μόνο κ μόνο ότι αποφάσισε να πάει καταλαβαίνει κανείς διαπαιδαγώγηση.
Καλά ο ουάρντα ο πανίβλακας είχε κάνει τα αίσχη στη Θεσσαλονίκη και έτρεχαν οι αρδ και οι παρατρεχάμενοι του ρπ να τον καλύψουν..
Τυπε πιάνω.. Όχι πιάνο. Πιάνω το κλαρίνο..Κοριτσι για σπιτι το 17χρονο… με γαλλικα, πιανο, μπαλετο…
Φίλε Καραμαναρε όλα και όλα…Κοριτσι για σπιτι το 17χρονο… με γαλλικα, πιανο, μπαλετο…
Οι μαλακίες του χωρίζονται στην περίοδο που πίστευαν ότι μπορούν να τον καλύψουν και στην περίοδο που κατάλαβαν ότι είναι καλύτερα να πάρει τον πούλο..Αν έχεις γαργαλιστικές λεπτομέρεις για Ουάρντα είμαι όλος αυτιά. Πολλά γράφονται αλλά δεν έχω δει κάτι συγκεκριμένο.
15 και μια ημερα ειναι το σωστο.στις ειδήσεις, τότε με τον ελικοπτερά, έλεγαν 15 και μια μέρα...
λίγο μου φαίνεται προσωπικά αλλά το άκουσα 2 φορές τουλάχιστον. ξαναλέω στις ειδήσεις (με ότι "κύρος" μπορεί αυτό να έχει)
Μπορει το δικο του να ηταν πολυ μεγαλο και χοντρο ή του ετερου αραπακλα που ηταν μαζι και το κορτσουδι να τρομαξε και να εκανε πισω ,εδω σε πουτανες πας και λενε οχι αμα ειναι μεγαλο ,τεσπα ο μελαχρινος ποδσφαιριστης εχει λεει παρελθον αλλα και η μικρα πηγε σπιτι του.....Πάντως ο βιασμός δεν αποκλείεται, δεν ξέρουμε τί έγινε. Μπορεί να ήθελε να πάει μαζί του αλλά ο τυπάς να την ξέσκισε κ να μην γούσταρε.
Να του έλεγε σταμάτα κ αυτός να συνέχιζε.
Μπορεί να την πήρε παρτούζα με τον άλλον χωρίς την θέλησή της.
Τελικα ισχυε το… Τσιμεντο τσιμεντο η πουτσα του Σεμεντο!
Εντάξει δεν είναι και σαν τον Μπατίστ που οδήγαγε μεθυσμένος και τράκαρε ανυποψίαστους ανθρώπους ή σαν τον Ομπράντοβιτς με τις καταδίκες του αλλά οκ..Τα καλυτερα παιδια ειχε στην ομαδα του ο χοντρος!
Τυπε μπορει να της ασκησε λεκτικη βια η να την στραβοκοιταξε,με τετοιες κατηγοριες θα μπουν μεσα μετα τον Φιλιππιδη ο Κιμουλης και οι υπολοιποι,φωτιες μπορει να μην εσβησε αλλα σε αυτα ο Κουλης μας πηγε μπροσταΒιασμος χωρις χρηση βιας πρωτη φορα ξανακουω.
Εαν μια γυναικα δε θελει να κανει sex δε κανει. Και πιστεψε με εχει ~1000 τροπους να το κανει. Εκτος εαν εχει υποστει σωματικη βια.
Ολα τα αλλα ειναι λεκτικοι αυνανισμοι απο λοατκι/lowlifers.
Ορισμος της παρακμας που ζουμε.
Σοβαρα τωρα.
Πιστευει κανεις στα αληθεια αυτο το στορυ? Τι πιθανοτητες δινετε?
Εγω λεω οτι εγινε με τη θεληση της και μετα ειτε το μετανιωσε/ενιωσε σκατα η το κανει απολυτως συνειδητα.
Εχετε χαζεψει απο τη δυστοπια της εποχης και εχετε χασει την απλη λογικη σας?
Δηλαδη ο αραπης δεν εχει 10 μοντελα λιστα να τον περιμενουν για γαμισι αλλα βιασε τη 17χρονη...
Βιασμος χωρις χρηση βιας πρωτη φορα ξανακουω.
Εαν μια γυναικα δε θελει να κανει sex δε κανει. Και πιστεψε με εχει ~1000 τροπους να το κανει. Εκτος εαν εχει υποστει σωματικη βια.
Ολα τα αλλα ειναι λεκτικοι αυνανισμοι απο λοατκι/lowlifers.
Ορισμος της παρακμας που ζουμε.
Μπορει να ενιωσες σκατα,να το μετανιωσες να σε γοητευσε να ειχες πιει και να σε εκμεταλλευτηκε, να σε κοροιδεψε αλλα δεν ειναι βιασμος.
Στη πουτσα μου τι λεει και το 99% της κοινωνιας.
Αλλα αφου αυτοι οι κανονες του παιχνιδιου σημερα = καμερες και ηχογραφηση παντα οπου ειναι δυνατον
Έχεις δίκιο σύντροφε. Έτσι είναι με τον νέο ΠΚ .15 και μια ημερα ειναι το σωστο.