14 χρονών είναι το αμφίρροπο όριο για παιδοφιλία. Από 15 χρονών και πάνω δεν είναι και επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει αν το δεύτερο άτομο είναι μικρότερο των 18 ετών. Ο μαύρος βέβαια μπορεί να μην έχει τέτοιες αρρώστιες και να εχει άλλες, δεν αποκλείεται ούτε αυτό. Εξάλλου ξέρουμε ότι αυτοί οι μετανάστες πηδάνε από 16χρονη μέχρι 60χρονη που τους χαρτζιλικώνει, δεν έχουν ιδιαιτέρως ευαισθησίες ή ηθικούς ενδοιασμούς για οτιδήποτε. Βέβαια αυτού δεν του λείπει και το χρήμα θα μου πεις. 650000 Έλληνες επιστήμονες, ανθηρά μυαλά, φύγανε από εδώ και κατοικούν και εργάζονται σε προηγμένες χώρες του εξωτερικού και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των εκεί οικονομιών και κοίτα εδώ με τι ασχολούμαστε, με τον Σεμέδο που τον επικροτούμε και βγάζουμε όλη μας την χολή εναντίον ντόπιων γυναικών γιατί δεν μας θέλουνε αφού δεν έχουμε φράγκα για να κάνουμε οικογένεια και μας κάνουνε να αισθανόμαστε κατώτεροι γι' αυτόν τον λόγο. Θαυμάσια, εξαιρετικά. Ο Ελληναράς ο κλασικός όμως μια ζωή κρέμεται από την αλαζονεία του και όταν τον πονάει να ασχολείται με τα δικά του κοιτάζει να βγάλει από φθόνο το μάτι του διπλανού του. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα έτσι δεν είναι; Αλλά τέτοια συμπλεγματικότητα, τέτοιο μένος να αποκαλούνε κορίτσια από τα οποία κάποια δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να είναι και καλά, Ελλεηνίδες τόσα χρόνια εδώ μέσα; Ή να γράφουνε ψεύτικες κριτικές εδώ κι εκεί για να κάνουν σαμποτάζ σκεπτόμενοι από φθόνο "αφού δεν μπορώ να το έχω εγώ αυτό δεν θα το έχει κανένας;'', για να αποτρέψουν τον άλλο από το να βάλλει το χέρι στην τσέπη και να δοκιμάσει; Τι να πεις πιά; Τόσα χρόνια δεν έγραφα κουβέντα αλλά έρχονται χειμώνες πολύ δύσκολοι και επειδή βλέπω ότι δεν θα υπάρξει αντίδραση γιατί οι Έλληνες κοιτάζουν μόνο την διχόνοια τους, μάλλον θα στραφούν οι περισσότεροι εναντίον των σπιτιών τους, δηλαδή θα αυξηθούν οι καβγάδες και η ενδο-οικογενειακη βία και θα διαλυθούν πολλά σπίτια.