ANGEL007SEX
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Like
- 4
Η ώρα θα ερθει αρκεί να είσαι δίπλα !.....Κουκλαρα μου δεν βλεπω την ωρα .......φιλια
Η ώρα θα ερθει αρκεί να είσαι δίπλα !.....Κουκλαρα μου δεν βλεπω την ωρα .......φιλια
Καταλαβαμε..Μουφα!! η σημερινη κριτικη του Nokia 1Καλημέρα βλέπω σε 2 εβδομάδες μάλλον ..
..οτι θυμομαστε..χαιρομαστε δηλαδη..Ευχαριστωμπορεί η συνάντηση να έγινε σε παρελθόντα χρόνο φίλε μου
Τώρα θα κλαίω!...Καταλαβαμε..Μουφα!! η σημερινη κριτικη του Nokia 1
Πραγματι!... οι πολλες πλαστικες που εχεις κανει, δειχνουν οτι κι εσυ η ιδια δεν αντεχεις την αληθινη εικονα σου..Τώρα θα κλαίω!...
μιας και δεν παίρνεις απο λόγια και τα ναρκωτικά σε έχουν κάψει,Πάσχα έρχεται κοίτα να ηρεμήσεις!Ηρεμήσει ! Το Bourdook !
Η πολλές πλαστικές ακομα δεν εχω κάνει .. Θα κάνω για σένα μόνο .. Για να μην αντεξεις άλλο ...Πραγματι!... οι πολλες πλαστικες που εχεις κανει, δειχνουν οτι κι εσυ η ιδια δεν αντεχεις την αληθινη εικονα σου..
. Νομίζω όταν περνεις ναρκωτικά κε αλκοόλ φεναιται .... Suka- τιν έχεις ακούσει ?μιας και δεν παίρνεις απο λόγια και τα ναρκωτικά σε έχουν κάψει,Πάσχα έρχεται κοίτα να ηρεμήσεις!
Καλό μήνα και σε εσένα, baby! Πρωταπριλιάτικο αστειάκι δε θα μας κάνεις;Καλό Μήνα και Καλή Πρωταπριλιά σ' όλους... :-*