PANTHERS3M
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
τι καβλακι ειναι αυτο καποιος το τηλ ρε μαγκες
πηγαινε στο προφιλ τηςτι καβλακι ειναι αυτο καποιος το τηλ ρε μαγκες
Τέλεια κ παύλα Άντζελα είσαι καβλα
Φιλιά με γλώσσα δίνεις μωράκι? Γιατί στις κριτικές μερικοί λένε ναι και άλλοι όχι.
Εσύ καλά τα λες αλλά...καλα σοβαρα τωρα περιμενεις να σου απαντησει εδω?
εχει τηλεφωνο η κοπελλα που μπορεις να καλεσεις και να την ρωτησεις ο,τι θες
Εσύ καλά τα λες αλλά...
Ορισμένα άτομα στο τηλέφωνο
τρομπάρουν και στο viber στέλνουν τις πουτσες τους...
Το θετικό είναι ότι όταν κάνουν αυτές τις μαλακίες τρώνε ένα άμεσο block από τις κοπέλες και τέλος..Τις βγάζουν από τον κόπο να συναντηθούν μαζί τους πρώτα..για να καταλάβουν πόσο τρόμπες είναι...πεφτω απο τα συννεφα.
εχει και τετοιους?
εχει και μαλακες που τη βρισκουν ετσι. τι να κανουμε. μερικες φορες εκπλησσομαι με την υπομονη των κοριτσιων και γελαω με αυτα που μου λενε για κατι τετοιους τρομπες.
ασε τους αγαπουληδες
νομίζουν ότι θα βγάλουν γκόμενα την εργαζόμενη....πεφτω απο τα συννεφα.
εχει και τετοιους?
εχει και μαλακες που τη βρισκουν ετσι. τι να κανουμε. μερικες φορες εκπλησσομαι με την υπομονη των κοριτσιων και γελαω με αυτα που μου λενε για κατι τετοιους τρομπες.
ασε τους αγαπουληδες
νομίζουν ότι θα βγάλουν γκόμενα την εργαζόμενη....
πόσο ταγάρια είναι...
διάβασε τα προηγούμενα ποστ και θα καταλάβεις...Θεωρείς πως δεν έχει βγάλει κανείς γκόμενα εργαζόμενη?
διάβασε τα προηγούμενα ποστ και θα καταλάβεις...
Τα διάβασα, επειδή τυγχάνει να γνωρίζω κάποια πράγματα και από την άλλη πλευρά, ένα 60-70% είναι μαλάκες και τα κορίτσια απλά τους δουλεύουν, στο υπόλοιπο 30-40% απλά είναι ευγενικοί και τα κορίτσια πουλάνε το παραμύθι του "και εγώ περνάω καλά μωρό μου".
Πάντα υπάρχει και το 0,01% που έχει βγάλει γκόμενα εργαζόμενη κοπέλα. Και σίγουρα δεν το επεδίωξε.
Τέλος πάντων μην ξεφύγουμε από το νόημα του νήματος που είναι τούμπανο ;)