kaloskaloskalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 672
- Πόντοι
- 311
οχι μονο κολαδι αλλα μου εχει κανει το κρεβστι μουσκεμα απο τα χυσια τιςΥπαρχει και αλλου ....παντωs κολαση ειναι και με το μαυρο το Αντζελακι ;) ;)
οχι μονο κολαδι αλλα μου εχει κανει το κρεβστι μουσκεμα απο τα χυσια τιςΥπαρχει και αλλου ....παντωs κολαση ειναι και με το μαυρο το Αντζελακι ;) ;)
Εγω ειμαι καινουργιος μονο μελαχρινη την γνωρισσα και μου αρεσσειΤην Καλήμερα Μ Σε Όλους:
Χτες Συνάντησα Την Πολυαγαπημένη Μας
Δεν Ξέρω Τι Έχετε Να Πείτε Για Το Ξανθό Της
Άλλα Μελαχρινή Είναι Το Κάτι Άλλο...
ειναι το νουμετο κατο απο τηνβφοτο ρε φιλε. Προσθεσε 69 στην αρχη. Και οταν τηνβδεις θυμησου αυτο το νουμεροΘα μπορούσε κάποιος να στείλει το τηλέφωνό της γιατί στο προφίλ φεν το έχει?
Καλό παιδί το Αντζελακι στο ξανθό , στο μελαχρινό δεν έχω δοκιμασει ακόμη , πάντως εμενα όσες φορες και να προσπάθησα ολα αυτα τα χρονια ...και με το αλλο ονομα πιο παλια .... μου εδινε παντα μια κρύα αίσθηση , ισως η χημεια τι να πω;
εγω που ειμαι αγαπουλις θα παω στο Ανταρκτικο να ηρεμησωΗ χημεία τύπε, η χημεία και τίποτα άλλο. Εμένα πάλι το αντίθετο, μου βγάζει ζεστή αίσθηση!
Τόσο πολύ ζεστή που αποφεύγω να την κλείνω καλοκαίρι!
Με το νέο λουκ δεν την έχω συναντήσει ακόμα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα της πάει! Η Άντζελα έχει ωραίο πρόσωπο, ότι χρώμα και να κάνει τα μαλλιά της κούκλα θα είναι!
πολυ δυνατο κορμι...Τέλεια κ παύλα Άντζελα είσαι καβλα
Τέλεια κ παύλα Άντζελα είσαι καβλα
Τέλεια κ παύλα Άντζελα είσαι καβλα