Geoman76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 767
- Πόντοι
- 301
. Παπάρα δεν έγραψα ακόμα .. χα χα
Θα προτιμούσαμε καμιά φωτογραφία το μουνέτο σου πάντως από τα ακαταλαβίστικα που γράφεις
. Παπάρα δεν έγραψα ακόμα .. χα χα
Που είναι φιλενάδα μου Μέλη ....- δεν την βρίσκω .... Ήρθε σε μένα μαζί με το κλαμπ σάντουιτς σου - σαν κουραδα μόνο χαλιας το γηρο μου , μόνο παγίδες μου έκανες τελεφτεο χρόνο ; Εγώ την έδινα μόνο καλούς φίλους μου και αυτί μου πετάει μόνο αυτό που δεν θελη εκείνη ... Για την κόρη σου λες ότι σου χαλιαει γαμπρούς μόνο - η καλή μάνα δεν θα λει έτσι άστο και διςκολα να βρεις άνδρα με πεδία !
Μην φοβάστε μην χάσαμε της άμα είναι και λίγο χεσμενη μαζί μου ... Έχω αλη μια μελαχρινή που δεν αρειση στην Μέλη -σ εμένα μου αρέσει αλη !
Που είναι φιλενάδα μου Μέλη ....- δεν την βρίσκω .... Ήρθε σε μένα μαζί με το κλαμπ σάντουιτς σου - σαν κουραδα μόνο χαλιας το γηρο μου , μόνο παγίδες μου έκανες τελεφτεο χρόνο ; Εγώ την έδινα μόνο καλούς φίλους μου και αυτί μου πετάει μόνο αυτό που δεν θελη εκείνη ... Για την κόρη σου λες ότι σου χαλιαει γαμπρούς μόνο - η καλή μάνα δεν θα λει έτσι άστο και διςκολα να βρεις άνδρα με πεδία !
Ατζέλα σε αυτή την Έλλη αναφέρεσαι;Η αγάπη μου Έλλη
για πες ποιά είναι αυτή να μην την ξαναπάρουμεΜε ελληνικά γράμματα γράφω και όχι αγγλικά οπος μερική από σας ! Και ότι δεν είπα σωστά και λίγα ακόμα .. Τι λει ίδια για όλους σας - άμα θα έχετε άκουσει μια φορά - ζώα σας λέει όλους και ότι είστε και αυτί κυρία μόνο να πέρνει πολλά θελη .. Σήμερα μου είπανε ότι μόνο βρομιες για μένα βγάζει σε όλους το ίδιο και για σας κάνει . Για την φίλη της δεν ελεγα για Βίκη - αλη ήταν ... θημασαι μωρή σου έφερα εγώ πελάτη και δεν ήθελες να δόσεις τελ σε αυτόν στο τελιος - γιατί μόνο γέλασες από αυτόν επεδη άνθρωπος είχε παραπάνω βάρος και μπορεί και μύρισε - και τι όλη μυρίσουν αλη λιγότερο αλη περισσότερα . Κανείς αυτί δουλια και μόνο φου φου κανείς . Κοτσομπολα εισε μόνο για να βγεις εσυ πιο καλη και η όλη αλη χάλια και ζώα τους λες .. την μαγική σκόνη φαίνεται από μπούκωμα άμεσα
Ναι γι' αυτήν λέει... Ουκρανικός εμφύλιος...Ατζέλα σε αυτή την Έλλη αναφέρεσαι;
Ναι γι' αυτήν λέει... Ουκρανικός εμφύλιος...
Φαίνεται κάπου στην μοιρασιά των πελατών θα έγινε το μπέρδεμα...
Μην δίνεται σημασία αύριο θα τα ξαναβρούν και θα ξανακάνουν τρίο και πάλι...
Τα λεφτά βλέπετε είναι πάνω απ' όλα τα άλλα...
την επαιρνε η angela μαζι σε διπλα ..δεν την ξερουμε..Από όλο αυτό κι εγώ το ίδιο συμπέρασμα βγάζω. Όμως ποιά είναι αυτή η Έλλη ή Μέλη, ή όπως αλλιώς την λένε; είναι γνωστή εδώ μέσα ή του "από στόμα σε στόμα" κυκλώματος;
Μην φοβάστε μην χάσαμε της άμα είναι και λίγο χεσμενη μαζί μου ... Έχω αλη μια μελαχρινή που δεν αρειση στην Μέλη -σ εμένα μου αρέσει αλη !